5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

Kapanmıştır o fark o zaman bol sporla :8: Peki onun dışında sen ne günü yapmıştın canım bugün?

patates günü yaptım cnm listeyi bozmadan..

patatesleri kabuklarıyla yıkadım ikiye böldüm baharatlayıp fırına verdim.. sonra her öğünümde birer tatlı kaşığı acılı ezme ile yedim.. akşam yemedğimi 17:30 da tamamladıktan sonra tatlı krizim tuttu işte karnım hiç aç değildi. zaten ben genelde yeme işini 6 da bitiriyorum en geç. çikolata ve bir kase special k yedim. bir bardak tarçınlı süt içtim. ama işte hırslandım bu kez zaten gün boyu ev temizliği çok yormuştu belkide şekerim düştü bilmiyorum ama nerdeyse regl olmak üzereyim bel ağrılarım başladı dünden beri çünkü. neyse açığımı kapatmak için yinede bolca spor yaptım. Allah izin verirse yarın telafi ederim.

patates günü yaptım cnm listeyi bozmadan..

patatesleri kabuklarıyla yıkadım ikiye böldüm baharatlayıp fırına verdim.. sonra her öğünümde birer tatlı kaşığı acılı ezme ile yedim.. akşam yemedğimi 17:30 da tamamladıktan sonra tatlı krizim tuttu işte karnım hiç aç değildi. zaten ben genelde yeme işini 6 da bitiriyorum en geç. çikolata ve bir kase special k yedim. bir bardak tarçınlı süt içtim. ama işte hırslandım bu kez zaten gün boyu ev temizliği çok yormuştu belkide şekerim düştü bilmiyorum ama nerdeyse regl olmak üzereyim bel ağrılarım başladı dünden beri çünkü. neyse açığımı kapatmak için yinede bolca spor yaptım. Allah izin verirse yarın telafi ederim.

Öncesi ve sonrası bol hareketli olduğu için sorun olacağını sanmıyorum canım.
Oturmadan atmışsındır o kaloriyi. Ben de patates günü yaptım ama son aylarda aşırı fazla yemeye alıştığımdan sanırım çok zorlandım ben.
Yarın daha iyi olacak ama. Salata yerim doya doya :56:

Öncesi ve sonrası bol hareketli olduğu için sorun olacağını sanmıyorum canım.
Oturmadan atmışsındır o kaloriyi. Ben de patates günü yaptım ama son aylarda aşırı fazla yemeye alıştığımdan sanırım çok zorlandım ben.
Yarın daha iyi olacak ama. Salata yerim doya doya :56:

ben geçen hafta bu diyeti 3 gün uygulayabildim canım. 4. gün yapamadım şartlar farklıydı aynı yiyeceği akşama kadar yiyemedim.

patates
sebze
et

3 günde 2.300 kg verdim. 200 gram aldım geri. bu hafta yine başladım bakalım.

ben geçen hafta bu diyeti 3 gün uygulayabildim canım. 4. gün yapamadım şartlar farklıydı aynı yiyeceği akşama kadar yiyemedim.

patates
sebze
et

3 günde 2.300 kg verdim. 200 gram aldım geri. bu hafta yine başladım bakalım.

Umarım bu hafta kaçamaksız, 5 günü tamamlarsın, tamamlarım, tamamlarız :nazar: Ben en az 3 kilo vermek istiyorum açıkçası.
Babam aradı az önce eve geliyormuş, yiyecek bir şey istiyor musun diye.
Tabii ki hayır babacıım dedim :51:

Ben bugünü 3,5 litre su içip, 5 adet orta boy patatesle kapattım.
Leslie ve 5 mil sporum ayrıca on dakika kadar da kol çalışmam oldu.
Umarım hep böyle güzel günler bizi bekler :82:

44 dar geliyor, 46 bol.
Okul da Eylül sonunda açılacak. Biraz hayal gibi sanki :31:

bol spor tavsiye ederim..

ben 105 kilo iken tam 46-48 beden giyiyordum.

46-48 şuan çuval gibi..

üstüm 42 altım 44 beden şuan.. tam oluyor ne dar ne bol.

bu arada boyum 1.68 cm. bel inceltme ve kalça inceltme hareketleri çok yaptım.

Son düzenleme:
of kızlar.. kilolar azaldıkça vermesi daha da zorlaşıyor inanın... 62 ye kadar inebildm en fazla daha gerisini ne yaparsam yapayım göremedm... bi 59 olsm dünyalar benm olck... hadi şimdilk bu diyetle 61 olsa da kabulüm..:37: ama yok.. aylardık tık yok... sürünsemde veremiyorm.. yerleşmiş yağlar gitmiyor..

bu diyetle 5 günde 5 kilo veren varmı gerçkten acaba..

bol spor tavsiye ederim..

ben 105 kilo iken tam 46-48 beden giyiyordum.

46-48 şuan çuval gibi..

üstüm 42 altım 44 beden şuan.. tam oluyor ne dar ne bol.

bu arada boyum 1.68 cm. bel inceltme ve kalça inceltme hareketleri çok yaptım.

sen baya sıkılaşmışn sanrm cnm... benm üstüm 38 altm 40 (bazn 42) aramzdaki kilo farkına rağmen basnlerm nerdeyse senle aynı.. sporun faydaları işte.... ben hiç spor ypmıyorm ne yersem direk hooopp basene.. senin vücudun orantılı en azndn cnm.

Back
X