- Konu Sahibi incilideniz
- #11.901
ay bn bugun baslayamıorum ya yarın baslıcam ama tam baslıcam hıc aksatmıcam ins istediim kiloya gelicem![]()
ben basladım gibi kahvaltı ettim sadece

yavas yavas alışcam

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay bn bugun baslayamıorum ya yarın baslıcam ama tam baslıcam hıc aksatmıcam ins istediim kiloya gelicem![]()
leslie ye ben ulaşamadım bir türlü, bana özelden linkini gönderir misin, galiba buradan açıkça yazmak yasakmış, ben de yapmak istiyorum
bende merak ediyorum kızlar bana da gönderin
ya cizelgemi profılımde göstermek ıstıorum onun içinde imza ayarlarına grip yapıstrmam gerekıo ama imza ayarlarını bulamıorum yardım edermisiniiiz![]()
ben basladım gibi kahvaltı ettim sadece
Yavas yavas alışcam![]()
başlada ole kavaltı yaptımla olmuokı tam baslıcaksın bu gun ne gununse sadece onu yıceksın çizelgemi profılıme koyamıorum ımza ayarlarını bulamıorum ya delirtti beni![]()
ya cizelgemi profılımde göstermek ıstıorum onun içinde imza ayarlarına grip yapıstrmam gerekıo ama imza ayarlarını bulamıorum yardım edermisiniiiz![]()
offfff .... Kahvaltı etmedn olmaz ki nasıl dayncam en sevdiğim öğün
Imza bölmü yok ki profiline gir orda çizelge yazan bi yer war oraya yapıcaksın .
yaptım yaptım ama kahvaltıda da o gun ne varsa dıyetınde onu yıceksın ole veremessın bnd cok sevıorum kahvaltıyı ama hele kızarmıs ekmek uzerıne tereyegıOf ulan of şuanda işteyım kücük sandvic ekmeklerı varya minik uzun 3 ısırıkta bıten :d ondan yedım kahvaltı nıyetıne öğlende bıtane daha ondan yicem vce aksama kadar ne kdr su ıcebılıosam ıcıcem aksam da ekmeksız yemek yerım 2-3 kaşık bıde bıtkı cayı bıde plates bıde duş bıde uyku yarın da diyetıme baslarım
![]()
ben bugn oğle çorba içicem metaboizmayı hızlandırıyomus . Inş bende cesaret toplarım ve yrn baslarım . Annemide ikn etmem lazım yoksa bozduruyo![]()
daha hiç bişey yemedim ne yiyeceğimide bilmiyorum.. Iş yerinde diyet yapmak zor oluyo..evde olsam tavuk günü yapardım kendime![]()
sen iradeli olduktan sonra bozduramaz cnm anne bn bu kıloları verıcem ac kalmıorum ıstedıım kadar yıorum de![]()
daha hiç bişey yemedim ne yiyeceğimide bilmiyorum.. iş yerinde diyet yapmak zor oluyo..evde olsam tavuk günü yapardım kendime![]()
diyet yemekleri yapan yerlrden siparis edebilirsin istediğin gbi getiriyorlarmıs
Bende iş yerindeyim allahtan annem ve babam beraer çalısıyo yemekleri kendimiz yapıyoruz babam tansyon hastası olduğu için
Bgen dıyetteym dıyetım dısında bısey yememem gerekıo dıyebılırsın mesela ıradelı ol bıraz ya kılolu olmak hoşuna gtmıodr heralde istemezmısın ıncecık olmayı her gydiinin yakısmasını bikini giyebılmei bence istersın![]()
ay aman yokya ne gerek var para vermeye bosuna bn hazrlıorum kendı yemeımı bzm ofıstede var mutfamız dolaba yogurt süt fln koyuorum çook acıkıosam süt ıcıorum yourt yıorum![]()
tabi ki istiyorummmm
bakalım bursada olursa int girip destek alamıycam :2:
tabi ki en güzeli kendin yapmak ne güzl mtfağınız warmıs hep sandiviç yeme kabız olursun sonrasulu ymeklerde ye![]()