- 10 Haziran 2009
- 1.494
- 72
- 358
- Konu Sahibi incilideniz
- #12.201
Canim vardi bikac arkadas ama senin bebegin cok kucuk sutunu etkiler falan biraz daha bekle bence ben emzirmedigim icin yapiyorum
Canım kesinlikle başlama, bu emzşren için çok ağır 1 ay önce sütüm kesildi. Keşke olsaydı da diyet yapamasaydım. sütün gider çok vicdan azabı duyarsın, ben 3. ayda niyetlenmiştim bu diyete ama vazgeçtim iyiki de vazgeçmişim diyetsiz 6 ayda bitti maalesef. Sütün şimdiki gibi çok olmayacak her zaman
Bebişini güle güle büyüt
ek gıdaya geçmeyi mutlaka bekle. ben de emzirirken yaptım bu diyeti ama ilk başta sadece 3 gün yaptım. sonra ara verip 3 gün daha yaptım. ama ek gıdaya geçmiştik biz. 6 aylıktı kızım.
bence ek gıdaya geçmeden diyet yapma. hele bunun gibi tek tip besin içerenleri asla yapma. çok rahatsızsan herşeyden azar azar yemeye çalış.
şu anda bebeğin sadece senin sütünle besleniyor.
biliyorum, neler hissettiğini. ben de aynı süreçleri yaşadım. bir an önce diyet yapıp eski halime dönmek için can atıyordum. ama tuttum kendimi, bekledim şimdiye kadar 7 kilo verdim. ve inan bana çok uzun zaman almadı.
ek gıdaya geçip, bu gıdalarla beslenmeye alışınca bebeğin, diyet yaparsın. 6. aydan itibaren yapabilirsin ama özellikle 7. aydan sonra iyice alışıyor bebekler ek gıdaya.
lütfen sabret, merak etme zamanı gelince, tüm kilolarını verip eski haline döneceksin. ama zamanının gelmesini bekle.
sevgiler.

teşekkür ederim kısslar biliyorum ama bi umut fikrinizi alıp şansımı deneyeyim dedim ya bünye meselesi benimle doğum yapan biçok arkadaşım 40 çıkana kadar aldıkları kiloların çoğunu verdiler ama ben ancak 3 kilo verdim o da sporla fln, şu an 69 um hamile kalmadan önce 60tım ama o zaman bile vermek istediğim 5 kilom vardı yani 14 kilo vermeliyim ama ek gıdaya geçince bu diyeti mutlaka uygulycam