5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

benim diyet bugün bozuldu kızlarrr sabah 2 yumurta yedim öğlen tavuk ızgara yanında soğan ve mevsım salata ve lıght cola içtimm ve 2 dilimmmm pide ekmeği..akşam yemedim tabiki
neyse yarın yoğurt günü yapcamm etkili olsun diye ..bu arada yağ ölçümü yaptırdım
kıyafetlerle ve yumurta ve su ile midem dolu olduğundan kilom 62 çıktı ve yağ:24.3 kg ve ideal yağın üstündeyimm , ama kilom ideal ..pazar günü eğer karşıma tekrar çıkarsa ölçülcem bakalım 3 günde de yağım değişmezse üzgünüm ama yağdan vermemiş olcam..

Son düzenleme:
Arkadaşlar...
Şu yumurta günü yerine başka bir şeyler yesek olmaz mı acaba???Yumurta beni çok düşündürüyor.Kolesterol açısından çok tehlikeli.Henüz yok birşey ama varsa da onu tetikler bu kadar yumurta.Hem bu sıcaklarda da yemek imkansız gibi birşey... Beyazı derseniz beyazıyla da tüm gün durulmaz ki:26::26: Ev de olsam dururum fakat çalışınca insanın tansiyonu düşer valla....Acaba ne yenebilir?Eğer onun yerine birşey bulabilirsek ben de başlıycam bu diyete:52:

Arkadaşlar...
Şu yumurta günü yerine başka bir şeyler yesek olmaz mı acaba???Yumurta beni çok düşündürüyor.Kolesterol açısından çok tehlikeli.Henüz yok birşey ama varsa da onu tetikler bu kadar yumurta.Hem bu sıcaklarda da yemek imkansız gibi birşey... Beyazı derseniz beyazıyla da tüm gün durulmaz ki:26::26: Ev de olsam dururum fakat çalışınca insanın tansiyonu düşer valla....Acaba ne yenebilir?Eğer onun yerine birşey bulabilirsek ben de başlıycam bu diyete:52:

1.sayfada yumurta yerine süt yada yoğurt diyor canım

iyigeceler kizlar morelinizi bozmak istemem ama banada tuhaf gelmege basladi diyet zaten bugece misafirlikteydim baya salladim diyeti yarin yinede sonuclari yazarim acaba arkadas haklimiki dusunsenize ilkgun odem cok oluyor ve tartida cok goruyoruz ama sonraki gunlerde azaliyor su kaybi gibi geliyor bana cunki ilk gunden 1kilo yag kaybimiz olamaz herhalde neyse ramazanda az yiyerek dikkat ederek vermege calisicam artik

bugün neler yedim...

sabah 1 yumurta
2 bardak şekersiz çay.
1 tatlı kaşığı çiko

öğlen yok saat 4 gibi amcamın kızındaydım

1 kase kadar kısır 2 küçük milföy peynirli.
2 küçük bardak şekrsiz çay.
(kurabiye simit kek vs vardı yemedim)

akşam yok. 6-7 tane kayısı yedim.

3 litre su içtim. spor olarakta akşam yürüyüşümü yaptım...

5 günde 5 kilo diyetini bozdum sabah kalktım mide bulantım vardı ve baş ağrım hala geçmemişti. ve burnum kanadı epeyce... meyve sebze uğraşamadım bunları yedim..
kilo vermedeki çabam normal şartlarda devam edicek. 8 li rakamları gördüm..

sabah yine kilo bildirimi yaparım.. yarın et günü yapıcam. c.teside kilomu bildiririm..

günaydın,

bu sabah 63.5 çıktım.

başlangıç kilom: 67
1. gün: 65.6
2. gün: 65
3. gün: 63.9
4. gün: 63.5

yani 4 günde 3,5 kg.

bugün 5. gün. yani diyetin sonu ama 6. gün de yapmayı düşünüyorum. eşim c.tesileri çalışıyor. sorun olmaz sanırım. pazar mola.

bazı arkadaşlar sudan mı gidiyor diye işkillenmiş. verilen kiloların belki tamamı yağ değildir ama bir kısmının yağ olduğu kesin. zira ben çok inceldim ve giyemediğim giysiler olmaya başladı. göbeğim neredeyse yok oldu.

ancak bence daha önemlisi bu ve benzeri diyetlerin çok da sağlıklı olmaması ve bünyeyi fazlaca zorlaması. bu yüzden en fazla 2 hafta tekrar edilebilir. sonrasında uzunca bir süre, belki 1 ay falan ara vermek lazım bence.

o yüzden önümüzdeki hafta da yapıp bırakacağım ben.

herkese de fazla abartmamayı öneririm.

kolaylıklar.

gunaydin kizlar saglik ocagindan geldik 59.3 yani ayni ama ben adetliyim ve siskinlik cok gecende oyle oldu 2kilo fark vardi adet bitince rahatlikla 58i gorcem eski kiyafetlerimi rahatlikla giye biliyorum cunku ama ben diyetden degil spor ve iki bebegin kosdurmacasiyla zayifladim okadar kacamakla diyet olmazdi :-) ramazanda neler yediklerimizi yazalim isterseniz oyle devam edelim?

günaydın,

bu sabah 63.5 çıktım.

başlangıç kilom: 67
1. gün: 65.6
2. gün: 65
3. gün: 63.9
4. gün: 63.5

yani 4 günde 3,5 kg.

bugün 5. gün. yani diyetin sonu ama 6. gün de yapmayı düşünüyorum. eşim c.tesileri çalışıyor. sorun olmaz sanırım. pazar mola.

bazı arkadaşlar sudan mı gidiyor diye işkillenmiş. verilen kiloların belki tamamı yağ değildir ama bir kısmının yağ olduğu kesin. zira ben çok inceldim ve giyemediğim giysiler olmaya başladı. göbeğim neredeyse yok oldu.

ancak bence daha önemlisi bu ve benzeri diyetlerin çok da sağlıklı olmaması ve bünyeyi fazlaca zorlaması. bu yüzden en fazla 2 hafta tekrar edilebilir. sonrasında uzunca bir süre, belki 1 ay falan ara vermek lazım bence.

o yüzden önümüzdeki hafta da yapıp bırakacağım ben.

herkese de fazla abartmamayı öneririm.

kolaylıklar.
Evet canim haklisin pek saglikli oldugu soylenemez ve ben sporsuz bu diyeti uygulayarak yag yakilacagini sanmiyor sporla desteklersek yagdan verebiliriz aman neyse mutluyum hergun biraz daha inceliyorum diyet yapmama gerek kalmiyor yaz zaten bisey yenmiyor

günaydın herkese.dün kötü bir haber aldım
dedemi yoğun bakıma almışlar.annemler teyzemler
hepsi gitti.moralim alt üst oldu ne olur dua edin dedeme

............ başlangıç 25 temmuz
mutedeyyin...80.7 / 79.9 / 79.4 / 79 / 79
mevhibe34....62.1 / 61.3 / 60.2 /59.8 /
aksakarya.....67 / 65.6 / 65 / 63.9 / 63.5
denizyerlitas .80.5 / 79.5 / 79.3 / 78.7
annesi .........60.5 / 59.9 / 60 / 59.9
dryrgp .........91.1 / 89.9 / 89.6 / 89.2 / 89.5
gaselle.........60 /? / ? / ? / 59.3 (bıraktı)
grifinaco ......76.6 / 76.2 / 77.5 / 77
nurefsani .....72.5 / ? /71.5 /? /
twillight11 ....62.6 / 62.1 / 61.4 / 61 / 61
nepertes ......55.8 / 55 / 55 / 55 /
mcrgozde......84 / 83.5 / 82.7 / ? /
suskunkız......114 / 111 /? / ? / ?(5 günün sonunda tartılacak)

....................başlangıç 27 temmuz
beyaz16.......65 / ? /

Son düzenleme:
Kızlar dün sabah dediğim gibi ben tartılamadım bugüm yazlıkltayım yarın sabah sonucu yazacağım. Ben de haftaya uygulayıp sonra normal diyetime devam edeceğim. Güzel sonuçlar var, ben istikrarla devam ediyorum hadi hayırlısı yarım günümüz kaldı sevgiler

Back
X