5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

merhaba arkadaşlar bende oldum olası kilolarıyla başı dertte biriyim yapmadığım diyet kalmadı bazen gerçekten çok iyi kilo verdiğim oldu ama hemen sonrasında daha fazla kilo almaya başladım hızlı kilo vermek çok sakıncalı ben bu konuda ilaç takviyesi olması gerektiğini düşünüyorum ben xxxx diye bi yeni bir ürün kullandım 2 ayda 10 kilo verdim tokluk hissi verdi reklamlarda gördüm :3: temizmarket diye bi siteden aldım tabi sadece ilaçlada olmuyor hala yediklerime dikkat ediyorum:3:

Son düzenleyen: Moderatör:
bende öyleyim canım hep yemek yemek istiyorum. Aç değilim ama yemek istiyorum herşeyi... Patlayacak gibi oluyorum :( inşallah zayıflarız. az mettim başlıyorum bu sahurda patates yemeye.... baharatta çok severim kekik biber filan eklerim artık napim :)

inşallah verirsin canım ...aslında sana elma diyetini önerebilirim ama elma çok pahalı bende bi türlü yapamıyorum (: tabi elma sevip sevmemen de önemli :)

arkadaslar bende dun basladim 114.4 kg :30:
ile 5 gunde 5 kilo diyetine birdeelma limon karabiber tarcin karanfin karisimi su yapip kaynattim yemekten sonra ici yorum bakalim ins kilo veririm
pazartesi patetes diyetimdi ve butungun patetes yedim toplam 7 yanedir ama midem bulandi biraz cik ekmek aldim
sali bugun menum sebze butungun sebze yiyecegim yani sabah oglen aksam ogunlerden sonra elmali karisim suyundan 1 bardak icitim normalta 2 bardakti ama icemedim ve dayanamadim tartildim suan 113.3 kg 1 kilo gitmis simdiden :66::66::66: :66:
ve ben oruc tutamiyorum arkadaslar ilaclar kullaniyorum ve seker hastasi oldugum icin bu kilolardan kurtulunca sekerdende kurtulacagim ins

az yiyerek kilo veremiyorum :5: o yüzden bu diyete başlamaya karar verdim ben de. meyve ve sebze gününde çok zorlanıcam sanırım... çünkü meyve hiç sevmem ve beni tok olsam da acıktırır. pazartesi başlıycam bakalım bende işe yarıycak mı? :97:

siteyi bir süredir uzaktan takip ediyorum :) bu diyeti yapmaya başladım 71 kilo, 170 boy ile. haftaya denize gidicez. 5 kg versem yeter (: saçlarımı sinemakiliyorum diyetimi yapıyorum bakalım nolcaak :))

bugun et gunumdu ama ben sabahlari et yiyemedim ve biraz marolla 3 calat beyaz peynir yedim 1 bardak elma limon karisimli suyumdan icdim
oglen 8 tane antep fistigi ve 8 sekerli leplebi 2 bardak elmali limon karisimi suyumdan itim
aksamada haslanmis et yiyecegim gun icinde 2 bardak yine karisim li suyumdan
2 litrede normal su

heeey kimseler yapmıyor mu bu diyeti?? yapanlar lütfen paylaşımda bulunabilir mi yeni başlıycak olanlara fikir vermek açısından ne kadar kilo verdiler tavsiye ederler mi filan diye.. :17:

Merhaba kızlar.bende bu diyeti
patates günü
yoğurt günü
tavuk günü
yaptım. 80,5 le başladım 78,8
ü gördüm.şu an sabahları 79,5-78,8 arası
görüyorum.çok dikkat etmediğim için.
Başlıycam tekrardan.pazartesiyi düşünüyorum
başlamak için

bayramdan sonrainşallah başlayacagım bu diyte ama ne kadaristikrarlı devam ederim bilmiyorum ayrıca kavitasyona da gideceğim tabi..

bu dıyetı yapanalr nasıl hıssedıyorsunuz gerı almadınız umarım kıloları:)bende baslamak ıstıyorum ama kararsız kaldım verılıyo dımı:2: biri baksın burayaaa noluurrrrr:61:

Merhaba kizlar bende dün basladim bu diyete. Patates gününde cok midem bulandi ve gece yatarken fark ettim acayip midem agriyordu, kalkip ilac ictim. Sizdede öyle oldumu?

Bugün sebze günüm. Demin tartildim 1 kilo vermisim dünden bugüne. Ama karnim zil caliyor ne yalan söyliyeyim :) Ama olcak insallah, cumartesiyi iple cekiyorum kac kilo cikacagim bakalim :))

gün boyu ancak 4 patates yiyebildim o da zorla :S ama neyse atlattık bugünü yalnız kabız oldum sanırım :S bikaç tane kuru kayısı yiyip su içtim umarım faydası olur. bu akşam iftara davetliydik annemleri yolladım ben gitmedim evde soda içtim:D cumartesi görev yerimize dönüoruz eşimi bayadır görmüorum biraz fark olsun istiyorum:) sadece 5 kilo verdim ama bayaa farketti inceldim resmen hamile gibi bir göbeğim vardı şu an düze yakın hele sabahları süper oluyo karnım dümdüz:) yüzüm küçüldü yanaklarım indi son bikaç gün de bu diyeti yapim dedim cumartesiye kadar 5 kilo daha versem çok farkeder yaaaaaaaa:) gaza geldim tekrar:) akşam bi ara kriz geçiriodum gözüm önünden karnıyarık gecti az kalsın gidiodum iftara ama tuttum kendimi biraz da burda eski sayfaları okudum toparlandım iice:) neyse yarın görüşürüz :)

arkadaşlar günaydın bende bu diyete başlayıp başlayıp bırakanlardanım..
bu gün hafta ortasında yine başlayasım tuttu.. vermem gereken son 6 kg kaldı artı konlarıda verip korumaya geçmek istiyorum haftada 1,5 kg versem yeter bana.. bayrama kadar 52 yi görebilmek istiyorum..
bu sabah 58,6 kg ile başladım bakalım haftaya kaç olucam? günlük yazarım size değişimleri.. ,
İnşallah bu sefer bırakmam sonuna kadar giderim :)

gün boyu ancak 4 patates yiyebildim o da zorla :S ama neyse atlattık bugünü yalnız kabız oldum sanırım :S bikaç tane kuru kayısı yiyip su içtim umarım faydası olur. bu akşam iftara davetliydik annemleri yolladım ben gitmedim evde soda içtim:D cumartesi görev yerimize dönüoruz eşimi bayadır görmüorum biraz fark olsun istiyorum:) sadece 5 kilo verdim ama bayaa farketti inceldim resmen hamile gibi bir göbeğim vardı şu an düze yakın hele sabahları süper oluyo karnım dümdüz:) yüzüm küçüldü yanaklarım indi son bikaç gün de bu diyeti yapim dedim cumartesiye kadar 5 kilo daha versem çok farkeder yaaaaaaaa:) gaza geldim tekrar:) akşam bi ara kriz geçiriodum gözüm önünden karnıyarık gecti az kalsın gidiodum iftara ama tuttum kendimi biraz da burda eski sayfaları okudum toparlandım iice:) neyse yarın görüşürüz :)

cok güzel vermıssın cnm ya tebrık ederım darısı basıma:)işvec yaparken hiç kacamak yapmısmıydın dıyete tam olarak uydun mu..

cok güzel vermıssın cnm ya tebrık ederım darısı basıma:)işvec yaparken hiç kacamak yapmısmıydın dıyete tam olarak uydun mu..
hiç kaçamak yapmadım ve de her gün spor yaptım ama bir haftadan sonra kilo vermem durmuştu ben de 10. gününde bırakıp direk 5 günlük bu diyete başladım bilmiorum faydası olur mu. y

alnız acaip yemek yemek istiyo bu akşam yine iftara davetliyiz yine bi bahane bulup gitmicem :S bu arada senin boy kilo kaç cnm ne kadar vermen lazım?

hiç kaçamak yapmadım ve de her gün spor yaptım ama bir haftadan sonra kilo vermem durmuştu ben de 10. gününde bırakıp direk 5 günlük bu diyete başladım bilmiorum faydası olur mu. y

alnız acaip yemek yemek istiyo bu akşam yine iftara davetliyiz yine bi bahane bulup gitmicem :S bu arada senin boy kilo kaç cnm ne kadar vermen lazım?

benımde 167 boy 65 kıloyum cnm . 5 kılo versem bıle yeter bana aslında ama gögüslerım kuculsun dıye ıstıyorum zayflamayı :) hazırandan berı baya zayıfladım ama kendım az yıyerek:)işvece pek uyamıyorum tam olarak. oruc tutunca zor oluyo:S

kızlar bu diyeti ramazanda nasıl yapıyorsunuz? lütfen biraz bilgi verirmisiniz bende uyguladığım diyeti değiştirmek istiyorum. Dukan ve bu diyet ilgimi çekti. Bilgi istiyorum lütfen:(((

Back
X