- Konu Sahibi incilideniz
- #12.761
aaaaa kusura bakmayın ama ben sizin yazdığınız yazıyı bile okumadımki atıfta bulunayım hem ben atıfta bulunmam şöyle yada böyle yapılması gerekiyomuş derim :) banane kim ne yerse yer ben nasıl 5 günde 5 kilo verdiğimi demek istedim ben daha önce aranızda değildim dediğim gibi ramazandan önce yaptım o grupla yazışıodum ama sizin yazılarınızı oumadım bile genelde kendi yazımdan sonraki yorumları okurum :) kusura bakmayın alınganlık yapmışsınız
meyve gününde sebze yiyince ne oluyor ki?? ben sirf meyve yiyememe yüzünden bozdum diyetimi o yüzden meyve gününde sebze yiyicem herkesin kendi bilecegi is bence.. diyeti bozmaktan cok daha iyidir.. atifta bulunmaniz hic hos degil herkesin cabasi derdi ayni, 5kilo vermis olmaniz güzel ama bu biraz da vücutla alakali.. diyetinizde basarilar diliyorum..[/QUOTE]
meyve gününde sebze yiyince ne oluyor ki?? ben sirf meyve yiyememe yüzünden bozdum diyetimi o yüzden meyve gününde sebze yiyicem herkesin kendi bilecegi is bence.. diyeti bozmaktan cok daha iyidir.. atifta bulunmaniz hic hos degil herkesin cabasi derdi ayni, 5kilo vermis olmaniz güzel ama bu biraz da vücutla alakali.. diyetinizde basarilar diliyorum..[/QUOTE]