İyi dilekleriniz için teşekkürler.İnşallah diyorum.
Bu sabah 10. günüm.Yarın tartılacağım.Hatta şunu da söyleyeyim çatladım merakımdan bu sabah da tartıldım

Ve 83.900'ü gördüm

Yarına da ortalama 500 gr gitse ortalamayı siz çıkarırsınız artık.Tabii ki ilk bir hafta su falan gideceği için kilo verimi çok fazla oldu.Bunu tahmin etmiştim.Ama her hafta 5 kilo beklesem 1 ayda 20 kilo ederdi ki bu zaten hayal ve sağlıksız olurdu.Ama gene de 10 gün gibi bir sürede 7 kilo da benim için hayaldi, olacak dedim yaptım.(Ali Ağaoğlu gibi oldu

)
Ben buralardayım canım, ara ara bakıyorum.Aklına takılan bir şey olursa cevaplayabilirim.Bu arada cumartesi regl olacağımdan vücut hafiften su topluyor da olabilir, haftaya daha da net rakamlarla karşınızda olabilirim.İnşallah.Kolay gelsin hepimize.
Valla ben gençkene

İsveç diyeti ile 12 kilo vermiştim, o zaman da fazla kilom vardı ama o tosun halimle bile ayılıp bayıldığımı biliyorum, sonuç verdi mi? Verdi ve sonrasındaki 2 yıl da kilo almamıştım.Diyet öncesi gene aklıma geldi ama yok haşlanmış ıspanak, yok bir ince dilim salam yok 2 dilim portakalın suyu açıkçası bu sefer gözümü korkuttu ve de bunu seçtim.
Yalnız şöyle bir durum var, İsveç diyeti ortalama 500-600 kalorilik bir diyet.Bu diyette ise sınırsız olduğundan -tabii abartmadan- ara öğün yapabilirsiniz, fazla fazla yiyip 1000 kaloriye çıkarabilirsiniz.Ama bu sefer de çok ahım şahım hızla bir kilo verme olmaz diye düşünüyorum.Yani özetle çalıştığınız ve ayakta kaldığınız için size enerji lazım, bilemedim şimdi.Ben şu ara çalışmıyorum bu sebeple enerji aman aman lazım değil bana, evde çok çok hafif iş yapıyorum.Kalori olarak da az yiyorum.Misal bugün yoğurt günüm.Sınırsız ama ben sadece 3 öğün 3 minik kase yoğurt yiyeceğim, bu da ortalama 150 kaloriden 450 edecek yani isveç diyetinden de düşük kalorili, bu da ben de halsizlik ve sarı bir surat yapacak.Ben evde olduğumdan sıkıntı çekmiyorum ama sizin için mutlaka sıkıntılı olacaktır.
Neyse özetle bana kalırsa ikisi de halsiz bırakan bir diyet ama belki bu 5 günde 5 kilo diyeti sınırsız olduğundan kendinizi kötü hissettiğiniz her an yiyebilirsiniz ve varsın 5 günde 3 kilo verin bu bile iyi bir başlangıç olabilir.
Seçim sizin, şimdiden kolaylıklar dilerim.