• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

Kızlar tamam o zaman Pazartesi başlıyoruz aranızdan liste yapmayı bilen varsa bizim bir listemizi yapsın sonradan kimden kaç kilo gitmiş ona bakarız ben anlamıyorum liste işlerinden pazartesiye kadar katılmak isteyen olursa onlarida ekleriz listeye hem birbirimizi motive etmiş oluruz hemde destek oluruz birbirimize nede olsa açlık zor is

günaydııııııııııınnnnnnn kalın belli kızlar
1-gırgırına
2-efeegeerol
3-elifsevde
4-nergizmir
5-tazz
6-lavanta84
7-minik06
8-mevhide34
9-merys
10-canavar
11-canavarın eşi :)
12-mevhide34

kızlar listeye herkes kilosunu yazsın yada eklenmek isteyen arkadaşlar varsa bildirin pazartesi başlıyoruz kilolarınızı pazar günü akşam en son listede belirtelim daha 2 gün var kilo alan olabilir kilo veren olabilir tartılma işlemini açıkcası 5 gün sonra derim ben sizind efikirlerinizi alıyım

1-gırgırına
2-efeegeerol
3-elifsevde
4-nergizmir
5-tazz
6-lavanta84
7-minik06
8-mevhide34
9-merys
10-canavar
12-mevhide34
13-tuggay2000

kızlar listeye herkes kilosunu yazsın yada eklenmek isteyen arkadaşlar varsa bildirin pazartesi başlıyoruz kilolarınızı pazar günü akşam en son listede belirtelim daha 2 gün var kilo alan olabilir kilo veren olabilir tartılma işlemini açıkcası 5 gün sonra derim ben sizind efikirlerinizi alıyım

canım pazar günü kiloları yazalım değişiklik olmasın

1-gırgırına
2-efeegeerol
3-elifsevde
4-nergizmir
5-tazz
6-lavanta84
7-minik06
8-mevhide34
9-merys
10-canavar
12-mevhide34
13-tugkay2000
14-osaygiguden

yani şu zor rumuzları nerden buluyonuzz aklımda tutupta yazamıyorum bile :)

yani şu zor rumuzları nerden buluyonuzz aklımda tutupta yazamıyorum bile :)

Vay Gırgırına isyan başlatmış, toplamış hatunları yamacına :1:
Güzel organizasyon olmuş bacım, Allah utandırmasın hiçbirinizi ve umarım herkes sağlıkla, kaçamak yapmadan , full iradeyle istediği kiloya kısa zamanda iner.
Kolay gelsin hepinize.

hahaha koptum canavarın eşi :))))
tamam komutanım
pazar akşamı 2 koca toto olarak kilo bildiriminde bulunuruz:27:

kızlar ya kilom durdu. 59.2-59.5 arasında çıkıyorum. bugün son günüm. bakalım yarına kadar belki biraz daha veririm:)) ama şunu söyleyeyim beli sıkan pantalonlarım çok rahat olmaya başladı ve acayip hırs yaptım :))) haftaya ikinci tura başlayacağım. 3 hafta yapmayı planlıyorum. zaten midem küçüldü heralde çok rahat geçiyor artık. haydiiii kızlar hep beraber !!!!!!!!!!!!!!:)))))))))))

kızlar ya kilom durdu. 59.2-59.5 arasında çıkıyorum. bugün son günüm. bakalım yarına kadar belki biraz daha veririm:)) ama şunu söyleyeyim beli sıkan pantalonlarım çok rahat olmaya başladı ve acayip hırs yaptım :))) haftaya ikinci tura başlayacağım. 3 hafta yapmayı planlıyorum. zaten midem küçüldü heralde çok rahat geçiyor artık. haydiiii kızlar hep beraber !!!!!!!!!!!!!!:)))))))))))

mrb canım senin 60 altına düşünce yavaşlaman doğal.ben de sendenim.56 kılodayım 52 olmak ıstıyorum su 4 kıloyu veremıyorum.yanı 80 lerden rahat kılo verıyoruz ama su 50 ler zor oluyo.yaaaaaaaaa benımde yapmam gerek ama yapamıyorum dıyet.mıdeme dur dıyemıyorum artık.

slm arkadaşlar.her diyet her bünyeye uymaz doğru.ama bu diyet sağlıksız değil.büyük bir zayıflama kampındaki dr.a danıştık bize dediği haftada 2 defa protein alıyormusunuz sorusuydu.tabiki dedik 1 gün et diğer gün yumurta ve yoğurt o zaman devam edin dedi.birde insan kendi dr.u olmalı çünkü ilk 2 gün ben sıfır tuz kullandım ve gözüm karardı onun yerine yediklerime artık az tuz atıyorum çünkü normalde tansiyonum çabuk düşer biliyorum.pazartesi patatesle başlıyacağım inşallah bu hafta kaçamak yapmam.bilmiyorumkismile

kızlar 609 sayfada okuduğum bi yorum paylaşmak istedim içiniz rahatlasın ama tabi herkesin kendi aklı fikri var

mrb canım senin 60 altına düşünce yavaşlaman doğal.ben de sendenim.56 kılodayım 52 olmak ıstıyorum su 4 kıloyu veremıyorum.yanı 80 lerden rahat kılo verıyoruz ama su 50 ler zor oluyo.yaaaaaaaaa benımde yapmam gerek ama yapamıyorum dıyet.mıdeme dur dıyemıyorum artık.

canım ya bende 52 olmak istiyorum. her hafta farklı şeyler yaparak hızlandıracağım. bu hafta çok fazla spor yapamadım. haftaya sporu arttıracağım. ondan sonraki haftada zayıflmayı hızlandırıcı yağlar varmış( biberiye vs) onu sürüp spor yapacağım. bakalım inşallah ocak sonuna kadar istediğim kiloya ulaşırım.

[ı]size moral olun buda eski ve yeni hallerimm ..

2 ocak 2010 (geçen yıl) kilo 76.8[/ı]

[ımg]http://img340.imageshack.us/img340/8396/pic0085.jpg[/ımg]

[ı]12 mart 2011 kilo 67.7[/ı]

[ımg]http://img200.imageshack.us/img200/9357/fotoraf129.jpg[/ımg]

arkadaşlar size motive edici bir resim sevgi rumuzlu bayan gerçmiş sayfalardan takip ettiğim 1 ayda 77 den 66 ye düşmüş daha sonra bırakmış tekara başalmış şuan 63 lü kilolarda bende resim çekildim telefon ekranımda bakıp bakıp duruyorum zayıfladığımda nasip olursa bende yayınlayacağım

Aaaaaaaaaaa resimler gözükmüyormuş geçmişteki 859 uncu sayfaya bakarsınız artık görmek için sevginin
kendi koyduğu fotoları var

hiç bişey değiştirmiyorum canım hepsi aynı aşağıya yazıcamm

[ı]
benmi 1 ay sürmemişti sanırım canım yani nisanda başlamıştımm mayısta o haldeydim sonra 1 kilo daha verdim kendi cabamla 66 da bıraktım diyeti sporu geçen hafta tekrar başladım (aradan 11 ay geçti)
67 kilo ile yani 1 senede 1 kilo almışım sadece şimdi 64 kiloyum canım yediklermide yazayım

patates gününde 1 ufak tepsiye patatesleri elma dilimi yapıyorum 1 tatlı kaşığından az salçayı suyla eritip harmanlıyorum bn baharat koymuyorum sonra ne zaman canım istersee atıştırıyorum ondan

sebze gününde sabah kendime kocaman bi leğen salata yapıyorum içine sadece kırmızı lahana salatalık göbek marul az roka ve konserve mısır ekliyorum tat olsun diye markette satılanlardan

et gününde kızarmış piliç alıyorum kendime ama tembihliyorum kendi yağıyla ateşte kızartıyolar 2 tane yaptırıyorum hep onu yiyorumm

meyve gününde elma portakal havuç akşama kadar

yumurta gününde yumurtayı salata olarak yiyorum 5-6 tane yumurtayı haşlayıp doğruyorum içine maydnoz doğruyorum limon sıkıp onu yiyorum tek yediklerim bunlar

ama tabi her sabah 1 saat yürüyüşüm var haftanın 5 günü serbest günlerde spor yapmıyorum ama dikkat ediyorum daha ilk haftam serbest günüm yarın benimm[/ı]

eveeeeeeeeetttttt kızlarrr nası yicez ya diyebilcekler için sevginin yemekleri hazırlam şekli bize örnek olsun gerçi ben patatesleri ince ince dilimliyip tost makinasında kalın cips yaptım :) yaa tadı güzel oldumuda çok yiyesi geliyo insanın :)

Back
X