- Konu Sahibi incilideniz
- #14.201
ama kimse bana bit r merhaba dememiş...aa aşk olsun kızlarr nerde desteginizz
merhaba.inşallah istedigin sonuca ulaşırsın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ben bu pazartesi baslamayı düsünüyorum bu diyete ama bi sorum var günde kaç çğün yememiz gerekiyo ne kadar sıklıkta yememiz gerekiyo?
inş..cnm :)merhaba.inşallah istedigin sonuca ulaşırsın
canım mrh
başarı dilioum sana pzt günü durumunu yaz olur mu 3 günde neler oldu bilmek istioum ben pzt başlamayı planlıoum çünkü takip etcem seni de![]()
Merhabalar arkadaslar ben bugun bbasladim sabah bir kase puremi yedim yesilcay ictim su an hic aclik hisssetmiyorum utu yapicam simdi bakalim yarinda insallah ddayanabilirim pazar ya ama ccok kararliyim sadece sebze olmasi biraz zorlayabilir ama sirayi da bozmak istemiyorum bakalim allah kolaylik versin hepimize :)
merhaba arkadaşlar..1-2 günlük yazılanları okudum.genel bi umutsuzluk gördüm .ben bu diyeti bu yaz tatilden dönünce yapmıştım.74 le gittiğim tatilden 15 gün sonra 78 kilo olarak dönmüştüm(5 günlük bu diyeti yaptım.biraz tuz kullandım.4 kilo verdim.ve geri almadım..annem bunu görünce heveslendi.10 kilo kadar diyetle vermişti.tuz kullanmadan 5 gün sonunda 3 kilo verdi.ve geri almadı.kendisi 60 yaşında..ikimiz de o dönemde belirli bir spor yapmıyorduk..kısacası....umutsuzluğa kapılmayın.bu diyet kilo verdiriyor..ama tek tip beslenildiği için uzun süre uygulaması zor..kilom takıldı bu aralar..haftaya pzt gibi tekrar denemeyi düşünüyorum..belki görüşürüz..Allah kolaylık versin hepimize...
patates günü benimde cok doyurucu gecmişti
ben patates salatassı olarak tükettim.yeşillik baharat ve bol limon ilave etmiştim
senin boy kac.52 ideal bi kilo aslında.46 cok az degilmi
158 canim. Bende pure yedim sabah ve oglen aksam firinda yagsiz elma dilim gibi yapip ketcapla yedim arada kahve ve yesilcay ictim annem bozmam icin israr etsede bozmadimm ama yarin misafir geliyormus kahvatiya o yuzden sebze gunu yeerine yumurta peynir ve yogurt tuketicem bakalim her ben zaten 3 kilo bile versem baya iyi olur diye dusunuyorum
benim kilo tablom da şöyle oldu.
78.5***77.6***77***76.3***74.8
aylar önce yaptığım diyetin günlük durumu bu..yarın bi kere daha deneyeceğim inşallah..