• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

günaydın canlarım.bayadır bıraktım diyeti. sıkıldım kiloda veremedim.92 93 arasında gidiyorum. birtürlü 8li rakamları göremedim. bugün yeniden basladım. patates yoktu.yeşil elma vardı bari meyveyle baslayım dedim. göreyim artık 8leri ya...of

Günaydınlarrr:16:
Merhabalar herkese...
Bende bugün diyete başladm...
Cuma gününden beri konuyu takip ediyorum birçook sayfay tek tek okudum...
İnşallah bende sonuç alabilirim.
Okul+Staj yapıyorum.
Hergün 6 Buçukta kalkıyorum. Hareketli bir yaşamım var.. Oturduğum yerde oturmuyorum okul,staj dolayısıyla...
İNşallah bende fayda görürümde güzel haberleri paylaşırım...

Sabah 7:15'te 1 patates yedim ve hala onunla duruyorum...
Dayanabildiğim kadar dayanıcam artık :)
Düşüncem 1 de 1 tane daha patates,3 gibi 1 tane daha ve 2 tane 6 gibi yemeği düşünüyorum...
5Tane çok mu ki :26:
Bu arada patateslerim orta boy. Çok küçük değil ama büyükte değil...
Herkese güzel bir 5 gün dilerimmm:16:
İnşallah herkes istediği kiloya kavuşurr:16:

Mesaj tekrarı.....

Bu arada yumurtayla aramm yokk :((
Yersemde sıcak yiyebiliyorum soğuk yumurtaya dokunmam bile...
Yarında tesadüfen evdeyim. 2. Gn yumurta yapsam? Yumurta + Yoğurt?
3. Gün yine günlerki gibi devam etsem olur mu?

Son düzenleme:
günaydın canlarım.bayadır bıraktım diyeti. sıkıldım kiloda veremedim.92 93 arasında gidiyorum. birtürlü 8li rakamları göremedim. bugün yeniden basladım. patates yoktu.yeşil elma vardı bari meyveyle baslayım dedim. göreyim artık 8leri ya...of
inşşş hedeflediginn kiloya ulaşırsın canım

Günaydınlarrr:16:
Merhabalar herkese...
Bende bugün diyete başladm...
Cuma gününden beri konuyu takip ediyorum birçook sayfay tek tek okudum...
İnşallah bende sonuç alabilirim.
Okul+Staj yapıyorum.
Hergün 6 Buçukta kalkıyorum. Hareketli bir yaşamım var.. Oturduğum yerde oturmuyorum okul,staj dolayısıyla...
İNşallah bende fayda görürümde güzel haberleri paylaşırım...

Sabah 7:15'te 1 patates yedim ve hala onunla duruyorum...
Dayanabildiğim kadar dayanıcam artık :)
Düşüncem 1 de 1 tane daha patates,3 gibi 1 tane daha ve 2 tane 6 gibi yemeği düşünüyorum...
5Tane çok mu ki :26:

Bu arada patateslerim orta boy. Çok küçük değil ama büyükte değil...
Herkese güzel bir 5 gün dilerimmm:16:
İnşallah herkes istediği kiloya kavuşurr:16:

bende 5 adt tüketmiştim:52::52::52::52::52::52::52:

elma diyetine başlamadım canım yanlış yazmısım ya:44::44::44::44::44: ama 8 kilo verdiren bi kür var onu yapıcam bakalım ne olacak[/QUOTE nee 8 kilomu:53::53::53: canım neyse o ltfen banada yaz anca beraber kanca beraber :9::9:bende bu gün elma diyetine başladım iki elma yedim şuana kadar 2 bardak yeşilçay ve bir litre su içtim şu an için iyiyim inşlallah akşamda böyle hissederim :26:tartıyıda kaldırdım haftaya pazar günü eşimi uyandırıp tartılıcam sabahın köründe :3::3:noter huzurunda tartılıp sonucu bildiricem :42::42::9:

elma diyetine başlamadım canım yanlış yazmısım ya:44::44::44::44::44: ama 8 kilo verdiren bi kür var onu yapıcam bakalım ne olacak[/QUOTE nee 8 kilomu:53::53::53: canım neyse o ltfen banada yaz anca beraber kanca beraber :9::9:bende bu gün elma diyetine başladım iki elma yedim şuana kadar 2 bardak yeşilçay ve bir litre su içtim şu an için iyiyim inşlallah akşamda böyle hissederim :26:tartıyıda kaldırdım haftaya pazar günü eşimi uyandırıp tartılıcam sabahın köründe :3::3:noter huzurunda tartılıp sonucu bildiricem :42::42::9:
ELMA ALSAM BENDE BAŞLAYACAKTIMDA ALAMADIM DAHA CANIM YA İŞTE O KÜR

Bir Ayda 8 kilo vermek için uygulanması gereken diyet listesi..

diyet tarifimiz bir karışımdan oluşuyor.. Bu karışımı uygularken normalde yediğinizyemek miktarında küçük bir azaltma yapınız..

Mesela öğle yemeğinde yediğiniz yemek miktarı toplamda 300 gramsa bunu 200 grama indirerek uygulayın. . yani üçte bir oranında azaltın..

diyet listemizdeki malzemeleri bir attardan kolaylıkla temin edebilirsiniz..

Malzemeler:

* 3 litre su

* 3 adet büyük boy elma

* 1 adet limon

* 7-8 tane top karabiber

* 7-8 tane karanfil

* 1 büyük boy tarçın (çubuk tarçın olması gerekiyor.)

diyet,

Tarif: yukardaki malzemeleri doğrayıp karıştırdıktan sonra kaynatıyoruz.. ve her öğünden sonra (sabah- öğlen- akşam)2 su bardağı içiyoruz..

bu tarifimizi uygularken normalde yediğiniz yemek miktarını 3te 1 oranında azaltmayı unutmuyoruz..:34:

ELMA ALSAM BENDE BAŞLAYACAKTIMDA ALAMADIM DAHA CANIM YA İŞTE O KÜR

diyet tarifimiz bir karışımdan oluşuyor.. Bu karışımı uygularken normalde yediğinizyemek miktarında küçük bir azaltma yapınız..

Mesela öğle yemeğinde yediğiniz yemek miktarı toplamda 300 gramsa bunu 200 grama indirerek uygulayın. . yani üçte bir oranında azaltın..

Malzemeler:

* 3 litre su

* 3 adet büyük boy elma

* 1 adet limon

* 7-8 tane top karabiber

* 7-8 tane karanfil

diyet,

Tarif: yukardaki malzemeleri doğrayıp karıştırdıktan sonra kaynatıyoruz.. ve her öğünden sonra (sabah- öğlen- akşam)2 su bardağı içiyoruz..

bu tarifimizi uygularken normalde yediğiniz yemek miktarını 3te 1 oranında azaltmayı unutmuyoruz..:34:

merhaba yaklaşık 10 gündür topiği takip ediyorum sonuçlara göre yapıp yapmama kararı aşamasındayım :)
bu iletiyi görünce yazmadan edemedim şimdi ben bu karışımı 2 hafta kadar denedim herkeste tabiki aynı etkiyi göstermez ama ben kilo falan vermedim tamam iştahı inanılmaz kapatıyo,tokluk hissi veriyo ama sonuçta kilo vermedim ve sıkıldım ve bıraktım 2 günde bir bu karışı hazırlıyodum iş yerine vs hep yanımda taşıyodum epeyde bir özveriyle yaptım ama olmadı belki sizde işe yarar yanıltmakta istemem :34:

elma diyetine başlamadım canım yanlış yazmısım ya:44::44::44::44::44: ama 8 kilo verdiren bi kür var onu yapıcam bakalım ne olacak
elma diyetine başladım ama hiç hoşuma gitmedi ben yeşil ekşi elma yiyemiyorum günde en fazla 2 tane yedim ve acayip halsizlik yaptı bide kilomdan gram oynadı o yüzden bu diyete devam edeceğim bu diyeti çok kolay yapıyorum.. ..8 kilo verdiren kür nasıl oluyor kaç günlük bi kür biraz açıklarmısın şimdiden teşekkürler:34::44::50:

elma diyetine başladım ama hiç hoşuma gitmedi ben yeşil ekşi elma yiyemiyorum günde en fazla 2 tane yedim ve acayip halsizlik yaptı bide kilomdan gram oynadı o yüzden bu diyete devam edeceğim bu diyeti çok kolay yapıyorum.. ..8 kilo verdiren kür nasıl oluyor kaç günlük bi kür biraz açıklarmısın şimdiden teşekkürler:34::44::50:

Malzemeler:

* 3 litre su

* 3 adet büyük boy elma

* 1 adet limon

* 7-8 tane top karabiber

* 7-8 tane karanfil

diyet,

selam bu saat itibari ile bildirimimi yapıyorum..
:8:sabah: 1 orta boy patates (nane ve pul biberli) yeşil çay suu
ögle:1 orta boy patates ve suu ....30dk leslie yürüyüşü

Back
X