• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

Allah Allah ne alakasi var burda bu diyeti yapmayin mi dedim, deneyimlerimi yazdim yazicam tabii ki!
o zaman hersey guzeldi hersey mukemmeldi cok kolay gecti yazayim bundan sonra sizleri kandirmak icin...

ben verecegim kilo cok olmadigi icin diyetin disina ciktim evet ama en azindan normal bir gunden daha az yemis oldum...
bugun sebze gununden normal sekilde devam edicem...bozmicam diyeti...yine kacamaklarim olabilir ama sonucta az yiyicem...
ayrica benim yaptigim kuru de hepinize tavsiye ederim cok ise yariyormus diyet yaparken...[/QUOc

canım ben sana iyi niyetimle tavsiyede bulundum ..illede git başka birsey yap demedim..benimde kacamaklarım oluyor devam ediyorum diyetimede..sadece olumsuz yorumlarda etkilenildigi için genel yorum yaptım :42:

ben de kendi dusuncelerimi yazdim o mesajimda...ilk basta cok uygun ve yapilabilir bir diyet gibi gorunmustu gozume ama sonradan fikrim degisti...
diyet yapacak insan aynada kendini begenmeyen insan benim yazdiklarimdan niye etkilensin ki bu azim ve irade meselesi...
etkilenen de varsa olumsuz yorumlar sadece bahane oluyordur diyeti birakmalarina, o da onlarin sorunu kendilerini kandirmis olurlar o zaman :31:
benim yaptiklarim kacamak degil de biraz diyeti degistirmek gibi oldu aslinda ama pisman degilim, 1-2 seyi degistirerek yapicam bakalim kilo gidecek mi gorucez...
mesela limon kullanilmasinda sakinca gormuyorum ben ya da 1 kasik zeytinyaginda...
ama siz denemeyin bu benim sahsi fikrim :40:

Son düzenleme:
kizlar bende iyiyim demistim ama yapamadim malesef :( Kolay gibi gorunsede zormus. Aksam uzeri kizima kasik mamasi yedirirken ellerimin titremesinden dolayi yediremedim nerdeyse cok zorlandim :( Hemen kalkip biseyler yedim diyette yalan oldu. Ben diyet yapayim derken kizima mama yediremeyeceksem hic yapmam daha iyi. zaten dogum sonrasi 3 kilom kaldi 58 kiloyum 55 ile hamile kalmistim.

Diyet yapmayi dusunuyorum fakat bu diyeti degil. Umarim o 3 kiloyuda verebilirim. Sizlere sabir diliyorum :) Ama sagliginizi etkiliyosa yapmayin kizlar saglik herseyden onemli.

gecmis olsun...
deneye deneye gorucez hangimiz icin hangi diyet iyi diye, forumda daha coook diyet var :23:
ben bu diyetten sonra kilo veremesem de yediklerimi azaltma yoluna giderek yavas yavas 4 kilomu vermeye calisicam sanirim...
kucuk bir tabak edinmem gerek :27:

ben de kendi dusuncelerimi yazdim o mesajimda...ilk basta cok uygun ve yapilabilir bir diyet gibi gorunmustu gozume ama sonradan fikrim degisti...
diyet yapacak insan aynada kendini begenmeyen insan benim yazdiklarimdan niye etkilensin ki bu azim ve irade meselesi...
etkilenen de varsa olumsuz yorumlar sadece bahane oluyordur diyeti birakmalarina, o da onlarin sorunu kendilerini kandirmis olurlar o zaman :31:
benim yaptiklarim kacamak degil de biraz diyeti degistirmek gibi oldu aslinda ama pisman degilim, 1-2 seyi degistirerek yapicam bakalim kilo gidecek mi gorucez...
mesela limon kullanilmasinda sakinca gormuyorum ben ya da 1 kasik zeytinyaginda...
ama siz denemeyin bu benim sahsi fikrim :40:

uyuyangüzel seni kırdıysam kusura bakma cnm ..benim burda kimseyi kırma gibi bir tavrım yok,ugrasımda yok..herkesin dogruları kendine tabi..umarım diledigin kilona kavusursun..iyi geceler:21:

bn dun aksam biraktim hastalandim resmen esimde dahil yaaaa biz oruc tutunca bole olmuyoruz neden bu sekilde olduk acaba bn anlam veremedim bir seyi yanlis yaptigimi dusunmuyorum yanarim yanarimda 200 gr aldim ona yanarimmm vede iki gun kaybim oldu:27::18:devam edenlere basarilar kizlarrrr bn kendi diyetime yeniden döndum bakalim bu hafta kilo verebilecekmiyim performansim dustu resmen yaaaa:51:

Son düzenleme:
bn dun aksam biraktim hastalandim resmen esimde dahil yaaaa biz oruc tutunca bole olmuyoruz neden bu sekilde olduk acaba bn anlam veremedim bir seyi yanlis yaptigimi dusunmuyorum yanarim yanarimda 200 gr aldim ona yanarimmm vede iki gun kaybim oldu:27::18:devam edenlere basarilar kizlarrrr bn kendi diyetime yeniden döndum bakalim bu hafta kilo verebilecekmiyim performansim dustu resmen yaaaa:51:

sana da gecmis olsun canim.
hangi diyeti yapiyorsun?

arkadaşlar bende patates mevzusunda kayış koptu yoksa çok inanarak başlamıştım boşaltım sistemim bana ihanet etti:27: bende evin farklı alanlarında zaman geçirmem daha iyi olur düşüncesiyle bırakıverdim:52::52:

ekmek yemek serbest mi ?

serbest değil tabi ama ben sersemledim toparlanmak için yedim dün yediklerimi yazıyorum
toplamda 4 patates çok minik değiller ama kocamanda değiiler :)
toplamda 3 lt su
2 fincan neskafe
1 fincan ıhlamur (bir kaşık bal) boğazım şişti mecburen içtim
1 fincan yeşil çay

bugünde 1 tavuk göğsünü yağsız kekik ve biberle soteledim yanımda getirdim bakalım bugünde sonuca ulaşacakmıyım ama itiraf edeyim gerçekten kolay gibi gözüksede zorrrr

sana da gecmis olsun canim.
hangi diyeti yapiyorsun?

bu diyeti cnm 5 gunde 5 kilo diyeti kulaga os geliyor sanki insan birden bire 5 kilo verecekmis gibi fakat oyle degil yaaa kolay degil hakikaten zor yaa gun boyunca tek bir besinle besleniliyor aksam artik mide bulana bulana yiyorsunuz deva edenlere basarilar dilerim sinirimden iki defa dondurma ve iki defa sutlac yedim yaaa ufffffff

günaydın kızlar.. rahatsızlanan arkadaslara cok gecmiş olsun..:40:

ben bu sabah tartıldım ve 76.500 le başlamıştım bugün 75 cıktım tartıda toplam 1.5kilo gitmiş daha 2gün var umarım 1 kilo daha gider.akşam çay yanında bir kaç bisküvi ve bi kaç çerez yedim :17: kaçamak olarak..bugün yogurt günü yapıcam :16:

gunaydinlar.. Benim b ugun 4. gunum. yumurta yicem meyveyi yarin yapicam. Cunku yarin calisiyorum yumurtayi isyerinde yemek istemiyorum. Ve 3 gunde toplam 2 kilo verdim.Gayet iyi. Baslasigimda 67 kiloydum bugun 65. Hemde bugun hastalandim, yinede 2 kilo vermisim. Cok mutluyum darisi basiniza. Bence bu diyet diger listelere gore cok kolay. Cunku o besinden gun icerisinde istediginiz kadar yiyin. Zaten belli bir sure ayni seyi yemekten mideniz bulanacak. ve hicbirsey yemek istemeyeceksiniz zaten. Ben aralarda kepekli biskuvi yedim birkaz tane, kuru kayisi, kuru erik ve kuru incri yedim, hepsinden 1-2 tane tabi. Yinede kilo verdim. Cok caniniz cekerse ve mideniz bulanirsa bence ufak tefek kacamaklardan hcibirsey olmuyor. Sonucta nefsiniz diyetin devamliligi icin cok onemli. Eger nefsinizi koreltmezseniz rejimi birakirsiniz. ben yaptigim butun diyetlerde kacamaklar yaptim. dogumdan sonra 82 kiloydum ve yaksalik 1 sene hic veremedim ama geri kalan 1 sene icinde toplam 17 kilo verdim. Yeterki isteyin kesin basarirsiniz.

bu diyeti cnm 5 gunde 5 kilo diyeti kulaga os geliyor sanki insan birden bire 5 kilo verecekmis gibi fakat oyle degil yaaa kolay degil hakikaten zor yaa gun boyunca tek bir besinle besleniliyor aksam artik mide bulana bulana yiyorsunuz deva edenlere basarilar dilerim sinirimden iki defa dondurma ve iki defa sutlac yedim yaaa ufffffff

aynen, ben da yaparim ya ne olcak falan demistim baslarken ama zorlandim...
ben de biraktim:)
artik daha fazla dayanamadim...
kalori hesaplamasiyla ve yediklerimi azaltarak diyet yapmaya karar verdim :23:
devam edenlere basarilar ben cuvalladim bu diyette :31:

günaydın kızlar.. rahatsızlanan arkadaslara cok gecmiş olsun..:40:

ben bu sabah tartıldım ve 76.500 le başlamıştım bugün 75 cıktım tartıda toplam 1.5kilo gitmiş daha 2gün var umarım 1 kilo daha gider.akşam çay yanında bir kaç bisküvi ve bi kaç çerez yedim :17: kaçamak olarak..bugün yogurt günü yapıcam :16:

günaydınnnn çok mutluyum çok 69,3le başladım 2 gün oldu bugün 3.gün sabah tartıldım tamm 68 olmuşum ama dediğin gibi kaçamaklarım oldu mesele 2 günde 1er dilim tam buğday ekmeği yedim,dün 2 adet yulaflı bisküvi yedim,kahve içtim vs vs ama sonuç bence süper :46:

gunaydinlar.. Benim b ugun 4. gunum. yumurta yicem meyveyi yarin yapicam. Cunku yarin calisiyorum yumurtayi isyerinde yemek istemiyorum. Ve 3 gunde toplam 2 kilo verdim.Gayet iyi. Baslasigimda 67 kiloydum bugun 65. Hemde bugun hastalandim, yinede 2 kilo vermisim. Cok mutluyum darisi basiniza. Bence bu diyet diger listelere gore cok kolay. Cunku o besinden gun icerisinde istediginiz kadar yiyin. Zaten belli bir sure ayni seyi yemekten mideniz bulanacak. ve hicbirsey yemek istemeyeceksiniz zaten. Ben aralarda kepekli biskuvi yedim birkaz tane, kuru kayisi, kuru erik ve kuru incri yedim, hepsinden 1-2 tane tabi. Yinede kilo verdim. Cok caniniz cekerse ve mideniz bulanirsa bence ufak tefek kacamaklardan hcibirsey olmuyor. Sonucta nefsiniz diyetin devamliligi icin cok onemli. Eger nefsinizi koreltmezseniz rejimi birakirsiniz. ben yaptigim butun diyetlerde kacamaklar yaptim. dogumdan sonra 82 kiloydum ve yaksalik 1 sene hic veremedim ama geri kalan 1 sene icinde toplam 17 kilo verdim. Yeterki isteyin kesin basarirsiniz.

günaydınn bende 2-3 gün içinde regl olacak olmama rağmen 1,3 kg vermişim amacım 3 gün yapıp vucüdü şoka uğratmaktı kg vermem durmuştu ama eksileri gördükçe 5 i tamamlayıp bir kez daha yapmak istiyorum .ve sana katılıyorum istediğiniz kadar yiyin desede mideniz bulanıyo ve yiyemiyosunuz senin dedğin gibi midem kötü oldukça 1 dilim ekmek yada 1-2 lokma kaçamak yaptım tabi günde 2 yi geçmeden bakalım haftasonu bozmadan devam edebilecekmiyim :44:

ben bu diyeti iki tur yapıp 7 kilo verdim ammaaa bırakınca aynen tkınmaya devam ettiğim için aldım şuan kilom 88,5 ve karalıyım hatta iddaya girdim 1 ay hiç ara vermeden yapacağım

yarın başlıyorum bakalım sabah tartıldım 53 kiloyum haber veririm :)
başarılar cnm..gerci kilon cok iyi ama kaç kilo hedefin :16:

günaydınnnn çok mutluyum çok 69,3le başladım 2 gün oldu bugün 3.gün sabah tartıldım tamm 68 olmuşum ama dediğin gibi kaçamaklarım oldu mesele 2 günde 1er dilim tam buğday ekmeği yedim,dün 2 adet yulaflı bisküvi yedim,kahve içtim vs vs ama sonuç bence süper :46:

cok iyi vermişsin cnm tebrik ederim seni..bende bu önümüzdeki hafta tekrar yapmak istiyorum ama regli olucam..regli oluncada acaba kilo verdiriyor mu bu diyet :44:

ben bu diyeti iki tur yapıp 7 kilo verdim ammaaa bırakınca aynen tkınmaya devam ettiğim için aldım şuan kilom 88,5 ve karalıyım hatta iddaya girdim 1 ay hiç ara vermeden yapacağım
cnm sanada başarılar diyetindee .umarım istedigin kiloya kavuşursun..:16: zaten kararlı olmanda kavuşacagını gösterir..:3:

başarılar cnm..gerci kilon cok iyi ama kaç kilo hedefin :16:

cok iyi vermişsin cnm tebrik ederim seni..bende bu önümüzdeki hafta tekrar yapmak istiyorum ama regli olucam..regli oluncada acaba kilo verdiriyor mu bu diyet :44:

cnm sanada başarılar diyetindee .umarım istedigin kiloya kavuşursun..:16: zaten kararlı olmanda kavuşacagını gösterir..:3:

Merhabalar hanımlar ben de bugün tartıda 88i gördüm çok mutluyum. Çektiğim çin işkencesi boşa gitmiyor. :52: Haftasonu da diyete devam etmeyi düşünüyorum yoksa verdiğim kilolar hep geri geliyor ama napıcam bilemedim.

Gülgüzeli canım ben de reglken devam etmiştim verdim kilo üstelik vermem çok zor olduğu halde verdim. Eğer diyeti bozarsan vermediğin gibi regl döneminde daha çok alırsın. :34:

Hadi bakalım son hız devam...:21:

Selam arkadaşlar ben rahatsızlandığım için diyetime ikl günden devam edemedim
ama sizlere destek olmak ısterım nasıll gidiyor hanımlar diyettt

slm h anımlarrr
geçen hafta bu diyeti yaptım ve tam 3 kilo verdim:32::32:sbu haftada çok dikkat ettim kalori saydım sanırım 1200de kaldım vee bu sabah aynı kiloda kaldığımı gördüm çoooooooooook mutlu oldum yarın tekrar başlıyorum hedefim 2 kilo vermek :34:
demem oki kızlar eğer bi sonraki hafta çok dikkat ederseniz verilen kilolar geri gelmiyor bilginize:32::32:

Back
X