- 11 Nisan 2009
- 4.066
- 683
- 123
- Konu Sahibi incilideniz
- #14.801
Allah Allah ne alakasi var burda bu diyeti yapmayin mi dedim, deneyimlerimi yazdim yazicam tabii ki!
o zaman hersey guzeldi hersey mukemmeldi cok kolay gecti yazayim bundan sonra sizleri kandirmak icin...
ben verecegim kilo cok olmadigi icin diyetin disina ciktim evet ama en azindan normal bir gunden daha az yemis oldum...
bugun sebze gununden normal sekilde devam edicem...bozmicam diyeti...yine kacamaklarim olabilir ama sonucta az yiyicem...
ayrica benim yaptigim kuru de hepinize tavsiye ederim cok ise yariyormus diyet yaparken...[/QUOc
canım ben sana iyi niyetimle tavsiyede bulundum ..illede git başka birsey yap demedim..benimde kacamaklarım oluyor devam ediyorum diyetimede..sadece olumsuz yorumlarda etkilenildigi için genel yorum yaptım![]()
ben de kendi dusuncelerimi yazdim o mesajimda...ilk basta cok uygun ve yapilabilir bir diyet gibi gorunmustu gozume ama sonradan fikrim degisti...
diyet yapacak insan aynada kendini begenmeyen insan benim yazdiklarimdan niye etkilensin ki bu azim ve irade meselesi...
etkilenen de varsa olumsuz yorumlar sadece bahane oluyordur diyeti birakmalarina, o da onlarin sorunu kendilerini kandirmis olurlar o zaman
benim yaptiklarim kacamak degil de biraz diyeti degistirmek gibi oldu aslinda ama pisman degilim, 1-2 seyi degistirerek yapicam bakalim kilo gidecek mi gorucez...
mesela limon kullanilmasinda sakinca gormuyorum ben ya da 1 kasik zeytinyaginda...
ama siz denemeyin bu benim sahsi fikrim![]()
Son düzenleme: