• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

bende başlıyorum bugun kızlar....:52::52:
75 kıloyum 60 olsam su dogum kılolarından kurtulsam baska bıse ıstemem:ssz::ssz:
bugun baslayan varmı birlikten kuvvet doğaar...

patatesi haşlayıp yemeyi planlıyorum bugun.. yarın için hangi sebzeyi nasıl yiyebilirim sebze gününü geçirenler yardım..

bide bunu her doktor söylüyor sizde yapın her acıktıgınızda önce 1BARDAK SU SONRA YEMEĞE BAŞLAYIN daha az yıyomusuz...

BİAN ÖNCE KURTULALIM ŞU KILOLARDAN İNŞŞ (amiiiii)

merhaba günaydın arkadaşlar
bugün dördüncü günümdeyim
meyve günümdeyim
çilek,yeşil elma,greyfurt yiyorum bunlar yağ yakma özelliğine sahip besinler olduğu için bunları seçtim
sabah tartıldığımda 56,70 kg gösterdi
toplamda 3,60 kg vermiş görünüyorum ve vücudum inceldi biraz göbek ve basen kaldı

meyve günümdeyim
çilek,yeşil elma,greyfurt yiyorum bunlar yağ yakma özelliğine sahip besinler olduğu için bunları seçtim
toplamda 3,60 kg vermiş görünüyorum ve vücudum inceldi biraz göbek ve basen kaldı

Bende meyve günümdeyim aslında hem kolay hem zor bi gün..

meyve günümdeyim

çok güzel ya tebrik ederim gerçekten hayırlı olsun verdiğiniz kilolar $a85xt.gif

Merhaba arkadaşlar benim bugün 2. günüm.
Dün patates günüm zor geçti gece aç yattım insan aynı besini yiyince doymuyoda. ama dayandım.
bugünde sadece 1 salatalık yedim. açım ama ne yiceğimide bilemiyorum. insanın canı istemiyo

Merhaba arkadaşlar,
Biz de kardeşimle başladık bugün. Patates günümüz çok zor geçti. Şu an aç yatıyoruz ama sonunda değeceğini düşünüyorum. Ben 63'le kardeşim de 60'la başladık. Bakalım sabah tartındığımızda kaç geleceğiz. Herkese başarılar diliyorum.

bugün 5 günüm ve light yoğurt yiyorum
sabah tartıldığımda 57,20 kg dım dünden beri 50 gr almışım ama gece hastalandım çorba içmiştim

Arkadaşlar ben bu sabah başladığımızla devam ediyoruz olayını anlayamadım. sabah elma yersem bütün gün elma mı yemek zorundayım?

cerenora, o olay şöyle, mesela güne elma yiyerek basladın, gün içinde farklı meyveler tüketebilirsin fakat gece yine en son onu yicen yani kapanışı elmayla yapcan.

Bugünde benm et günüm inşallah açlık çekmem :) direk hasladım yağsız kuşbaşılarını yiyorum :)

kızlar benim budefa 2. turum. 1,5 kg vermişim bugün artık yumurta günündeyim daha fazla verebnilirmiyim bilmiyorum. yarın sabah son durumu söylerim. yanlız tam anlamıyla yapabildiğimi söyleyemem. az biraz kaçamaklarım oldu yani.boy 1,72 .kg;60,4 şuanki durum budur. herkese allah kolaylık ve sabır versin

bugün başlayabildin mi arkadaşım Ben başlayamadım pazartesinin daha uygun olduğunu düşündüm hafta başı eğer sende başlamadıysan pazartesi başlayalım birlikte birbirimize destek oluruz.

arkadaşım ben bunu 2.defadır deniyorum ama yapamıyorum sinir oldum pazartesi tekrar denermiyim bilmiyorum :(( kilo veren arkadaşları gördükçe onlar adına ne kadar seviniyorsam kendim adına o kadar üzülüyorum.isveç diyetini ne güzel yapmıştım bunu bünyem kaldırmıyor sanırım bilmiyorum ki:(((((((

ben bugün 4. günümdeyim başladığımda 69 kiloydum, bugün tartıldım 66.8 .. açıkcası daha fazla kilo vermek istiyordum ama buna da şükür çünkü bi aydır uğraşıyordum hiç kilo veremiyordum.. bugün meyve yiyorum sadece.. yarın da bi geçsin yazacağım son kilomu .. şimdi çok mutluyum gerçekten insan zayıflayınca mutlu oluyor,, bi iki kilo bile olsa vücudunda bi toparlanma hissetmek kendini çok iyi hissettiriyor ..

bu sabah itibariyle 60.5 ile bu haftayı bitirdim toplamda ikinci turumda 2kg vermişim pek tatmin olmadım ama 2 şer santim her tarafımdan incelmişim en azından herkese kolay gelsin kızlaarr :-)

Merhabalar :) ben yeni üyeyim hatta google da diyetleri araştırırken bu 5 günde 5 kilo diyetini gördüm. Sizin yorumlarınızı okudum ve öyle üye olmaya karar verdim.
Ben de başlamak istiyorum bu diyete. 2 hafta sonra düğünümüz var ve ben düğünde kilolu kilolu dolaşmak istemiyorum.
Bu diyetle iki haftaya 10 kilo versem muhteşem olur.
Yarın başlayacağım.
Ama et gününü nasıl yapacağım yaa. Et yerine başka bişey yesek olmuyor mu??

kızlar ben de sizi takip ediyorum uzun süredir. pazartesiyi beklemeden bugün başladım bu diyete. :46: hadi bakalım vatana millete hayırlı uğurlu olsuuuun

bende son günümdeyim. sabah 2 haşlanmış yumurta yedim. akşama bizimkiler kebap yapıcak bende yumurta yiyeceğim yılmak yooook ama

Back
X