• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

Bir de ben polikistik over hastasıyım. Bu hastalık yüzünden 8 kilo aldım feci şekilde vermek istiyorum. Verenlerin buraya yazdıklarını gördükçe de feci mutlu oldum. Umarım ben de veririm. Yarın başlıyorum. Gün gün girip yazacağım ve burada yazılanları okuyacağım. Ama tartımız bozuk kilomu nasıl takip edeceğim bilmiyorum neyse gerekirse her gün sağlık ocağına bile giderim yeter ki kilo vereyim

bu arada boy 1,62 kilo 68. çok fazla çoook =(

merhaba bene pazartesi başlıycak olanlarddanım 70 kiloyum boyumda 165 pazartesi başka kimler başlıycak destek olalım birbirimize

5 gunde 5 kilo mu/bence sira disi .diyet yaptiniz zayifladiniz diyelim 5 gune nasil 5 kilo verdiyseniz oyle de hizli kilo alirsiniz hic bir ise yaramaz verdiyiniz kilonun iki katini alirsiniz

şimdilik gördüğüm kadarıyla pazartesi başlıyacak olanlar

sevgi_akdas_
tobeguk_
deniznil_
ve ben
yasamrenk_

Evet. Umarım işe yarar arkladaşlar ki okuduğum yorumlara göre işe yarıyor ayrıca ben bu diyetin kolay oluşunu çok sevdim. Ben öyle işte kahvaltıda bilmem kaç gram şundan b,ilmem ne kadar bundan öğle bilmem kaç gram ızgara cart curt şeyleri yapamıyorum. 18 yaşındayım ve evde bana özel yemek pişmiyor ayrıca ölçüler falan zor geliyor bunun yapımı çok kolay

Diyetimin son günüydü bugün. sabah 2 öğlen 2 yumurta yedim. ama öldüm öldüm dirildim. akşamda kebap salata felan yedim biraz ekmeksiz. yumurta yiyemezdim ://

cerenora, o olay şöyle, mesela güne elma yiyerek basladın, gün içinde farklı meyveler tüketebilirsin fakat gece yine en son onu yicen yani kapanışı elmayla yapcan.

Bugünde benm et günüm inşallah açlık çekmem :) direk hasladım yağsız kuşbaşılarını yiyorum :)

çok sağol canım ben de salı başlıyorum bugün işyerinde organizasyon var da :) tatile çıkmama 3 ay var iyi değerlendirmeliyim. :)

kızlar ben de sizi takip ediyorum uzun süredir. pazartesiyi beklemeden bugün başladım bu diyete. :46: hadi bakalım vatana millete hayırlı uğurlu olsuuuun

merhaba bu ne dıyetı byle kızlar cok neşelı dıet yapacaz dıye benımde fazlaca kılom var gıtmeyen sezeryan göbegım var sız korse kulandınızmı gobek ıçın ne yapabılırım sızce

Bende bugün 3 patates yedim bi tane de meyveli küçük şeker sorun olmaz heralde :D Hafif hafif tatlı krizi geliyor ama napalım yapcak bişey yok. Sabıır sabır... :D

slm herkese...,
kk da diyetlere bakarken buldum burayı:56::56:

5kilo fazlam var arkadaşlar...
diyeti zar zor yapsam bi haftada 5 kilo gidermi???
ve ayrıcaaa kilolarım tekrar geri gelmesi kolay olmuyor dimi???

daha önceden yapan arkadaşlar bi cevap verebilirmi????

denemek istiyorummmmmm hemde çokkk

Merhaba arkadaslar,
benimde bu diyette 3. gunum. Ilk iki gunde 1,5 kg vermisim. Bugun de tavuk yiyorum baharatla biraz zor ama katlanmam lazim:) Ins 4kg verebilirim bu hafta cunku acil vermem lazim. Herkese kolay gelsin

Merhaba arkadaslar,
benimde bu diyette 3. gunum. Ilk iki gunde 1,5 kg vermisim. Bugun de tavuk yiyorum baharatla biraz zor ama katlanmam lazim:) Ins 4kg verebilirim bu hafta cunku acil vermem lazim. Herkese kolay gelsin
Tebrik ederim canım darısı başıma :)

ben daha ilk günümdeyim 3 patates yedim bugün ama patates çok doyuruyor ya başka bi şey yiyesim gelmiyor. Demin de evde en sevdiğim kekten yediler ama ben sabrettim ve mis gibi yeşil çayımı içtim şu an çok mutluyum.
Eğer keki yeseydim o anlık mutlu olurdum ama sonra çok vicdan azabı çekerdim eminim :/

Tesekkur ederim Sevgi sana da kolay gelsin benimde en sevdigim gun patates gunu:) Bugunu bitirmek uzereyim yarin da elma ve cilek yemeyi dusunuyorum ins. Birde karar verdim diyet sonuna kadar tartilmayacagim artik birde bugun ilk defa 40 dk yurudum:)

Osevman benim bugun 3. gunum ve ven gunde 3 ogun yiyorum ama sanirim yani anladigim kadariyla ogun sayisi yok ama tavsiyem 7'den sonra yememeye calis. Eger kisa zamanda vermek istiyorsan basla derim. Cunku benim kisa zamanda vermem lazim ve kilom fazla.Boyum 160 cm kilom 71kg malesef:( amacimda 60kg olmak inaniyorum olucam bu yaz ins.

bu gün 2. günüm dün tavuklu pilav yememe ramen yarım kilo vermişim çeşit çeşit yemek hazırlayı yiyememek çokkk zor kızlarr:18:

bende heveslenip başladım bugün..

patatesle ilk günüm..sabah biraz tansiyonum düştü gibi başım falan döndü .
ama şimdi daha iyiyim...
sanki 2-3 kilo patates yicem gibi geldi dün..ama sabah 1 küçük ve öğlen 1 küçük ancak yiyebildim :56:

olucak galiba ne dersiniz :52:

Arkadaşlar bu diyet gerçekten verdiriyormu ?
şuanda benim boyum 1.72 kilom 65 :( 1,5 sene önce belirsiz bi nedenle aşırı kilo aldım 52 kiloydum. eski halime geri dönmek istiyorum,hiçbir giysiyi üstüme yakıştıramaz oldum. :((

Back
X