- Konu Sahibi incilideniz
- #15.901
inşallah haftaya cumaya 75in altını görürüm de rahatlarım biraz işte o zaman değil 65 60a kadar giderim bu diyetle :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldin verdiğin kilolar için tebrik ederim darısı başıma :)
teşekkür ederim.. Cnm inşallah verirsin sende ...yaa ama ben dün akşam çok halsizdim bu gün de öyle geçti ama bırakmayacam bu haftayı tamamlayacağım. Bakalım sınava çalışırken zor oluyooo..ara verip yoğurt kürü yapmak istiyorumm..
afiyet olsun ben daha birşey yemedim ne yesem diye düşünüyordum daha mide alışmadı tabi benimDemin böyle ekmeği bandıra bandıra birsürü menemen yedim ohh miss ama şimdi midem ağrıyo tüm hafta bu diyetle geçince mideye aşırı yükleme yaparsam error veriyo haliyle![]()
Ben bugün başlıyorum bu diyete.kilom 69.Şimdi patateslerimi yemeye gidiyorum :)
bugün başladım bende 87kg çekiyorum :) 97 ile başladım sadece yediklerime dikkat ettim 10kg verdim ama çok uzun zaman oldu 4 ay gibi bi süre şimdi yaz geldi ve biraz gaza basmam lazım başarılar hepimize sonuçları mutlaka yazacağim...
afiyet olsun ben daha birşey yemedim ne yesem diye düşünüyordum daha mide alışmadı tabi benim
2 koşturayımda öle yiyim belkim iki yağ erir :)
Ye canım ye taildeyken yiyelim de diyette canımız çekmesin bişeymesela ben şimdi de puding yiyeceğim
![]()
kızlar gerçekten sonuç veren bi diyet mi bu? diğerleri neyse de patates beni düşündürüyo,kilo verdirmez gibi geliyo.deneyip sonuç alanlar varmı? bide şu kilo çizelgesi nasıl ekleniyo,bi yardımsever el atsın lütfennn:2:
sana kolay gelsin canım pazartesi başlasaydın bunları görmemiş olurdun
hafta sonu tatil :)
malesef patatesleri yedikten sonra midem bulandı çünkü adet olmuşum tam zamanında.bende pazartesiye aktardım...