• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

herkese bol iradeli az kalorılı gunler.kızlar 8 kılo verdım ama 2 haftadır tık yok delırcem aglıcam artıkkk, moralım yerlerde sabrım kalmadı..hazıran 22 ye kadar 5 kılo vermem lazım lutfen yapan arkadaslar yardımcı olun verırmıyım:5:bugun bu saat oldu hıc bısey yemedım öfkemdem dun hıc kacamak yapmdaım yok gr veremıyorum. bugun yumurtala baslıyım dıyorum

ben diyete yeni başladım sayılır o yüzden verirmisin bilemeyeceğim ama hepimizin niyeti vermek inşallah hepimiz istediğimiz kiloya sağlıkla ulaşırız ben kilo durması durumunda vücudu şaşırtmak için başka diyetler deneyeceğim

bugün sebze günü domates salatalık yedim ve maalesef spor yapamadım bebişim hastalandı onla ilgileniyorum dünden beri
zaten çok düzensiz uyudum gece ikide bi kalkmam gerekti yorgun hissediyorum ama kaçamak yok allahtan inşallah veririm şu kiloları da çektiğim çileye değer

Ben de yarın patates aliim 8-10 tane de başlıyayım bakalım.. :)

Söyliim kilom 74.0 şu an tamı tamına, yarın ayın 5'i , 10 haziran günü kilomu bildiricem kızlar..

Her sabah yarım saat yürüyüş zate benim için sabah kalkınca su içmek kadar hayati oldu diyebilirim, bir de bu diyetle bütünleştirdiğimde belki gercekten yüz güldürecek sonuclar alırım :16:

Herkese de başarılar dilerim :54:

sizin sarmısak çayı denemeniz vardı 3 günde 1 kilo vermiştiniz,devam ettiremediniz mi?

YAAA kızlar ben günü karıştırmışım et günü yerine meyve günü yapmışım bu günlerin değişmesi bir sorun olur mu dersiniz ?? içim çok huzursuz oldu yaa :(( karıştırdığım için korumaya geçer mi acaba?

YAAA kızlar ben günü karıştırmışım et günü yerine meyve günü yapmışım bu günlerin değişmesi bir sorun olur mu dersiniz ?? içim çok huzursuz oldu yaa :(( karıştırdığım için korumaya geçer mi acaba?

günleri değiştirmekle birşey olacağını sanmam için rahat olsun

bu arada arkadaşlar ben çok kötüyüm başım ağrıyo bu diyet baya zorlamaya başladı umarım yarın düzelirim yoksa devam edemem tansiyonumu düşürdü bugün

günaydın kızlar bugün et günü ve benim canım et istemediği için ben bugünü haşlanmış yumurta ile geçireceğim
inşallah başım ağrımaz yine. gerçi bugün dün ki gibi olmaz yumurta en azından tok tutuyor ilaç içebilirim ağrısa bile

evet burası destek oluyor bana psikolojik anlamda asla ama aslaaa çıkmıcam diyetin dışına bakalım neler olacak şimdilik herşey yolunda senin de güzel haberlerini almak isterim beni hırslandırıyor... :) başarılar hepimizee çıtır olcaz çıtırrr:)) tatil geldi denize gitçez daha mayokini alcaz ayoll :)

mayokini değil haşemamıydı neydi onu bile giyemem ben tartıda oynama yok her sabah aynı bundan sonra en fazla gitse gitse 2 gider oda haftasonu geri gelir
ama devam edeceğim belki adet olurum zamanı yanaştı herşeye rağmen bi umut benimkisi inşallah cumartesi yüzüm gülüyo olur

ptesi başlıyorum ben de... 10 kilo vermem lazım. en azından haziranın 23üne kadar biraz vereyim.
şuan 62 kiloyum.. 52 olsam kafi... umarım haziranın 23ünde 55 kilo filan olabilirim. çok önemli bi gün çünkü.

İnersin ya ben inanıyorum isteyen herkes başarabilir kaç yıldır bu işlerle uğraşıyorum, bir nokta var orayı aşınca gerisi geliyor

benim için o nokta 75 sanırım zaten 75in altına insem gerisi gelecek gibi geliyo ama sorun şu ki evlendim evleneli ilk kez tatile gideceğim ve bu kiloda gitmek istemiyorum

birde evlendiğimde gelinlikli doğru düzgün fotoğrafım olmamıştı albüm yaptırmak istiyorum fakat eşimin tek şartı 65 olmam sonra albüm bile yaptıracak oda sanırım böyle kamçılıyo kilo vereyim diye çünkü görüyo ne kadar çok istediğimi

tatil için ramazan bayramına kadar biraz kilo vermem lazım gelinlik içinse kurban bayramına 65 olmam lazım inşallah olurumda birkez daha üzülmem bu kilolar yüzünden kıyafet bile almıyorum kilo vereceğim diye :(

Günaydın....bende haftaya salı günü başlıycam nasip olursa.Şuan 15 günde 9 kilo diyetindeyim11. ci günümdeyim 5,250 gr verdim.pazartesi son günüm, bakalım kaç kilo vericem :) salı günüde bu diyete başlamayı düşünüyorum..

Günaydın....bende haftaya salı günü başlıycam nasip olursa.Şuan 15 günde 9 kilo diyetindeyim11. ci günümdeyim 5,250 gr verdim.pazartesi son günüm, bakalım kaç kilo vericem :) salı günüde bu diyete başlamayı düşünüyorum..

maşallah güzel kilo vermişsin inşallah dilediğin kiloya ulaşırsın
hep birlikte inşallah :))

merhaba, tekrardan geldim cok sükür, bugün basladim bende 65,3 kg ile, patateslerimi hasladim birazdan yerim, hepimize kolay gelsin kizlarr :42:

boyumu tam bilmiyorum desem yeridir 160 165 arası birşey ama göbek kalça aldı başını gidiyor 65 olsam rahatlarım sanki ama bu diyete başladım salıdan beri bi wc problemim vardı şükür bugün yoğurt ile hallettim ama gel gelelim karnımdaki ağrı acı geçmedi vücuduma zararmı verdim yoksa doğal bi tepkimi anlayamadım inşallah birşey yoktur çünkü bu diyet bana çok stres yapmıyo ve güzel kilo verdiriyo

ramazan bayramına kadar biraz verebilsem çok harika olacak en geç kurban bayramında 65 olmam lazım normal diyetle o zamana o kadar kilo verebileceğimi bilsem yaparım ama ayda 2 kilo ile mümkün değil ve devlet hastanesindeki o kadar ilgilenmiyo elime bi liste 1 ay bunu yap 2 3 kilo verebilirsin diyo ben 1 ay bekleyememki kilo verip vermediğimi görmek için en azından bu diyetle bi 70e insem gerisini ara verip tekrar yapacağım bu diyeti veya belki o zaman normal diyet denerim şimdiden karar veremem gerçi ama

kilo vermeyi çok istiyorum bunu yaparken sağlık ve psikolojimin bozulmasını da istemiyorum bu problemi yaşayan bi ben miyim benden daha kilolularda yapıyo hatta daha riskli diyetler yapanda oluyo onlarda olmuyoda bendemi oldu bu sadece bi bilgisi olan varsa yardımcı olun lütfen ilk hafta normalmi bu tür belirtiler :(

Back
X