• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

cok sagol, ben 1 senedir kabizlik cekiyorum arada bi oluyor diyet yapdigimda mutlaka kabiz olurum, sigarayi biraktigimdan beri böyle, form caylari yesil caylar hele sinameki bile fayda etmedi, sadece kayatuzu fayda etdi, tadi cok fena icince bile migdem bulaniyo ama tek carem o, valla bilmiyorum ya hangi diyeti yapsam :31:

ben 12gündür salata diyetini yapıyorum istersen dene5 kgverdim ben 87 den 82 oldum

canım sebze yemeği derken ya çiğ ya közlenmiş ya da haşlama yapıyorsun.ben sabah çiğ yedim,domates salatalık biber maydonas,öğlen biber ve patlıcan közledim akşam salata yaptım yedim.yoğurt oluyo mu bilmiyorum bunların üzerine ama bir iki kaşıktan bişey olmaz galiba.ben bu defa yeşil çay yerine ,5 i bir yerde adıyla bilinen mate,funda,kekik, biberiye ve yeşil çayı karıştırıp içtim.yağ yakıyormuş.

bende de var o beşi biryerde hem açığı hem sallama kabız yaptıbeni oya faydasıoldumubilmiyorum ozamnalr içerken vermiştim kg ama ondanmıbilemiyorum

salata diyeti su tavuk ayran salata mi?? iyi kilo vermissin tebrik ederim, ben basladim bugün isvece, 13 günden sonra belki yapabilirim salata diyetini, nasil bi diyet ki bu? :6:

evet ayran salata tavuk diyeti 7 gün salata ayran tavuk yiyorsun 3gün ara tekrar 5 günaynı 2 gün ara ben 2 ci etap tayım başlamayı pek düşünmüyorum miğdem buland ısalatadan artık sabah öğlen akşam yiyeceksin şekersiz çay 2,5 litre su

evet ayran salata tavuk diyeti 7 gün salata ayran tavuk yiyorsun 3gün ara tekrar 5 günaynı 2 gün ara ben 2 ci etap tayım başlamayı pek düşünmüyorum miğdem buland ısalatadan artık sabah öğlen akşam yiyeceksin şekersiz çay 2,5 litre su

sagol canim, bende yagsiz tuzsuz tavukdan igreniyorum, isvecde sade salata yicem o yüzden, ah su kilolarrr :ssz:

kizlar ben karar degistirdim dukana basliycam hemen, bu diyet bana cok mantikli geldi hic olmazsa ideal kiloma kavusup onu koruyabilirim insallah, isterseniz sizde bir arastirin :34:

5 gün yeme 1 gün ye bütün kiloları geri al dün 71,9 dum bugün 73,2 moral mi kaldı şimdi tartılmayacaktım biliyordum başıma geleceği neyse diyete devam inş sabah kahvaltı ettim abartmadan geri kalan öğünlerde elma yemeyi düşünüyorum

canım aynı meğer ne iğrenç bi diyetmiş ya bütün verdiklerimi aldım ki ben ki yemedim adam gibi yani az az yedim şuan gene eski kilomdayım yapacak olanlara tavsiye etmiyorum kesinlikle yapmayınnnnn

iki gündür yazamıyorum arkadaşlr diyeimin son gününün akşamı dayanamadım bozdum diyeti.iki biber dolması bir dilim ekmek birde ufak poşetlerdn çekirdek yedim:(( eyvh dedim sabaha bütün kilolr geri gelck sbh tartıldım baktımki 500 gr daha vermişm.demekki yemeseymşm daha çok verckmişim...67 ile başladığım diyet 64.400 ile son buldu.dün misafir vardı yemeklern adına bak onlarla berber ayıp olmasan diye ye derken epey falza kaçırdım.5 gündür hayal kurup durduğum çikolatamıda yedim.yoksa içimde kalcktı...derken bu sabah bi çıktım.1 kiloyu geri almışm.biliorum dikkt etseydm iyi olcktı ama bugn güzel bi kahvaltı yaptım ve akşama kadrda elma yemeyi düşünüorum.şu elmayı bi kaç gün uygulayım bakalım.ama akşmda yemekte çok azda olsa bi kaç kaşık bişiler yicem...bakalım bu düzen nasıl olck...kilo verirsem bildiririm...vermezsem başka diyetlere bulaşırımmm:D:D

Zuhalcım birlikte başlıyoruz ,kolay gelsin :) Ben call ile destekleyeceğim.
Elma sirkesi+bal karışımından da sabah akşam bir bardak içtim mi, 3-4 kilo gider diye düşünüyorum :31:

Offff inş veririz.:7:

merhaba arkadaşlar sabah tartıldım 60.1.bende en az 2 kg vermek istiyorum.sabah patates yedim tuzsuz çok kötü tadı.ama hiç ekmedim.az öncede maydonoz baharat ve limonla birlikte patateslerimi yedim.akşam üzeri yürümeyi düşünüyorum.bu arada okulda karpuz kaçamağım oldu diğerlerinden yemedimm

bende başladım bugün patatezlerimi yedim amatuzlayıpta yedim tussuz yiyemem meyve günün de karpuz yiye biliyormuyuzonu merak ediyorum

kızlar benim 5 günlük diyetim bitti.108 kg başladım suan 102 kiloyum.çok şükür devam edicem 1 gün ara verdim ama onda da azar azar yedim,ekmek yemedim.bu diyeti bıraktıktan sonra kilo alan arkadaşlar, en az 10 gün yediklerinize dikkat ederseniz.hem verdiğiniz kilo kalıcı olur hemde daha fazla kilo verebilirsiniz.bu diyeti defalarca uygulayan biri olarak söylüyorum.yarın yine başlıyorum bakalım bu defa kaç kilo vericem.

busabah tartıldım 59.5 çıktım:)) 600gr gitmiş.ama adet olacağım onunda etkisi var galiba.bugün sebze günüm ne yesem kabak var onu nasıl yapayımmm

Back
X