• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

Bugun 3 gunum 2 gunun sonunda bugun 74 le başladıgım dıyetımde akşam kacamaklarım olmasına ragmen ılk gun 1 kılo ıkıncı gun 1,5 kılo ve 71.5 kılo ıle 3 gune başladım regl ımınde ılk gunu olmasına ragmen superım ınş böle guzel guzel gıdecek kılolarımmmm çok mutluyum cok :))))

evet bu dıyetı sen ben yapıyıyoruz sanırım :))) kımse yok ortalıklarda:))))
sorma canım ya, benim bu 3. haftam ben inmek istediğim kiloya artık indim. yarın son günüm sonrasında korumak için beslenmeme dikkat edeceğim. Benim vermek istediğim kilo zaten 6 kg gibi bir şeydi. 3 haftada da verdim. Daha önce belirttiğim gibi benim düşük tansiyon problemim var bu yüzden tuzsuz yemedim. Biraz azalttım tuzsuz yesem bu sonuca daha erken ulaşabilirdim birde ben kaçamaklardan olabildiğince uzak durdum sadece bu hafta o da dün et günümde canım çok tatlı istedi 2 tane kuru pasta yedim. Ortalamaya vuracak olursak haftada 2 kg verdim. Ben memnunum. Çok veren sudan az veren yağdan diye dolanıyorum ortalıkta :) Giyemediğim kıyafetlerim artık bol bile geliyor :) Annemde bana özendi o da yapıyor diyeti yarın 3. haftaya başlayacak. 2 haftada toplam 5 kg verdi. Diyete başlamak isteyenlere ve diyeti yapanların bilgilerine :)

kızlar merhaba,
bu diyette 3. haftadayım inşallah bu hafta son bir daha yapmama gerek kalmayacak. Deneyimlerimi yazayım başlamayı düşünenlere ve yapanlara belki faydası olur. İlk hafta başladığımda 64.6 kg idim. 3.4 kg verip 61.2 ile kapattım. Sonra 2 gün ara verdim. Bu 2 gün zarfında 1 kg aldım. 2. hafta 62.2 ile başladım. Bu seferde 2.2 kg verdim. İki günlük arada bu sefer kg almamayı başardım. Bugün 60 kg ile diyete başladım. Niyetim 2-3 kg daha vermek sonrasında kg koruma ile fazla abartmadan sabit kalmak. Herkese azimli günler. Giden kg gelen mutluluk olsun :)

ayyyyy gercekten o kadar werdinmi yaaaa okurken bile cokk heyecanlandımmmm sadece 3 haftadamı werdin bu kadar kiloyu gözle görülür şekilde incelme warmııı :16:

sorma canım ya, benim bu 3. haftam ben inmek istediğim kiloya artık indim. yarın son günüm sonrasında korumak için beslenmeme dikkat edeceğim. Benim vermek istediğim kilo zaten 6 kg gibi bir şeydi. 3 haftada da verdim. Daha önce belirttiğim gibi benim düşük tansiyon problemim var bu yüzden tuzsuz yemedim. Biraz azalttım tuzsuz yesem bu sonuca daha erken ulaşabilirdim birde ben kaçamaklardan olabildiğince uzak durdum sadece bu hafta o da dün et günümde canım çok tatlı istedi 2 tane kuru pasta yedim. Ortalamaya vuracak olursak haftada 2 kg verdim. Ben memnunum. Çok veren sudan az veren yağdan diye dolanıyorum ortalıkta :) Giyemediğim kıyafetlerim artık bol bile geliyor :) Annemde bana özendi o da yapıyor diyeti yarın 3. haftaya başlayacak. 2 haftada toplam 5 kg verdi. Diyete başlamak isteyenlere ve diyeti yapanların bilgilerine :)

süper bişeymiş yaa buu bnde yarın başlıcammmm :16:

ayyyyy gercekten o kadar werdinmi yaaaa okurken bile cokk heyecanlandımmmm sadece 3 haftadamı werdin bu kadar kiloyu gözle görülür şekilde incelme warmııı :16:

benim boyum 170 diyete başladığımda yani bundan 3 hafta önce 64 kg göbeği ve simitleri olan biriydim. Şimdi 58 kg simitlerden neredeyse tamamen kurtulmuş göbeği içine göçmüş biri oldum ve bu halimi çok seviyorum :) 3 hafta yaptım haftada 5 kg hiç veremedim ama böyle daha sağlıklı oldu haftada 2 kg verdim. Koruma programına geçiyorum yarından itibaren bugün son günüm ama ben 2 gündür 58 kg dayım ve hazımsızlık var yarın asıl kg belli olacak ama ben bundan da memnunum hedeflediğim kiloya ulaştım :) darısı diğer kg vermek isteyenlerin başına...

benim boyum 170 diyete başladığımda yani bundan 3 hafta önce 64 kg göbeği ve simitleri olan biriydim. Şimdi 58 kg simitlerden neredeyse tamamen kurtulmuş göbeği içine göçmüş biri oldum ve bu halimi çok seviyorum :) 3 hafta yaptım haftada 5 kg hiç veremedim ama böyle daha sağlıklı oldu haftada 2 kg verdim. Koruma programına geçiyorum yarından itibaren bugün son günüm ama ben 2 gündür 58 kg dayım ve hazımsızlık var yarın asıl kg belli olacak ama ben bundan da memnunum hedeflediğim kiloya ulaştım :) darısı diğer kg vermek isteyenlerin başına...

canım yaa walla seni tebrik ediorum cok güzel kilo wermişssin walla bnde 168 boyundaım 72 kiloum :2: bnde bugün başlıcam bakalım ne kadar werebilcem 5 gün dediğin nedirki yaa sabretcem :16:

cnm sebze günlerinde ne yedin

merhabalar bennde başladım bu diyete 19.10 2012 tarihi itibariyle.bu günümü 7 patatesle kapattım.sabah patates yedikten sonra uyudum uyandığımda midem çok fena ağrıyordu.sonra 2 patates daha yedim 1 tas yağsız mercimek çorbası içtim.arada küçük kaçamaklarım oldu.ama sebzze yemeği gibi.sonra nöbete geldim.3 patates de burada yedim.inşaallah sonuna kadar gitmeyi düşünüyorum.bugün de sebze günüm. bol bol salata yemeği düşünüyorum.eve giderken alışveriş yapmam gerekecek

canım ben sebze günlerinde ilk iki hafta salata ve köz patlıcan yedim.
3. hafta taze fasulye ve salata yedim. Nasıl gidiyor diyet ?

iyi gidio cnm sanki oruç tutuomuşum gibi herşeyi yasaklıorum kendime :) bnde 1tane domates 1 biber 1 KÜÇÜK ve soğandan oluŞAN salata yaptım onu yedim

merhabalar bennde başladım bu diyete 19.10 2012 tarihi itibariyle.bu günümü 7 patatesle kapattım.sabah patates yedikten sonra uyudum uyandığımda midem çok fena ağrıyordu.sonra 2 patates daha yedim 1 tas yağsız mercimek çorbası içtim.arada küçük kaçamaklarım oldu.ama sebzze yemeği gibi.sonra nöbete geldim.3 patates de burada yedim.inşaallah sonuna kadar gitmeyi düşünüyorum.bugün de sebze günüm. bol bol salata yemeği düşünüyorum.eve giderken alışveriş yapmam gerekecek

cnm bugün naptın bnmde 2. günüm

domates,ssalatalık ve rokadan oluşan salata yaptım yedim canım.bide elma sirkesi kürüne başladım bakalım sonuç ne olacak.ama iyi gidiyo gibi.yarın içinde tavuklarımı haşlıyorum.sonra tavada baharat katıp kavurmayı düşünüyorum malum çalışıyorum yarın

domates,ssalatalık ve rokadan oluşan salata yaptım yedim canım.bide elma sirkesi kürüne başladım bakalım sonuç ne olacak.ama iyi gidiyo gibi.yarın içinde tavuklarımı haşlıyorum.sonra tavada baharat katıp kavurmayı düşünüyorum malum çalışıyorum yarın

canım naptın diyeti werebildinmi kilo ben 2 gün yaptım 2 kilo werdim kaynanamlar falan geldi pastalar börekler tatlılar yemekler falan derken diyet bozuldu bayramdan onra cok sıkı başlıorum bu diyet cok hoşuma gitti

verdim canım bugün itibariyle 3,5 kilo verdim.bakalım yarın tartıda ne çıkacak.ama araya bayramın girmesi kötü oldu o dönemde almam inşaallah.gerçi öyle acıkma can çekme durumumda olmadı hiç.çok rahat yaptım ben bu diyeti,sağlık olarakda kendimi çok iyi hissediyorum.görünüş olarak inceldiğim az farkediliyor.ama ben giydiklerimden hissediyorum bollaştı biraz.55 in altına inmeyi planlıyorum.elma diyeti duydum ona başlamayı düşünüyrum bundan sonra.bakalım hayırlısı;)karar ve iradeyle çok güzel gidiyor.ayrıca elma sirkesi ve sabah,akşam olmak üzere 15 er dakika hareket de yapıyorum.inşaallah devamını getirebilirim.tavsiye ediyorum herkese

kızlar mrba yorumlarınızı okudum birazda , diyette hoşuma gtti ayrıca pek zor görünmüyor bayramın 4 . günü baslamayı düşünüyorum bana katılmak isteyen varmı. bayram gecene kadar da aksam 7 den sonra yememeyi sürdürcem ins faydalı olur..

Back
X