• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

bunu deneyenler varmı?? bu diyet çalışan biri için cok zor.. hele et günü ddüşünsenize iş yerıne kahvaltıda et götürüyorum :)))

ben işyerinde yaptım hiç sorun olmadı sabah evde yiyordum sadece öğlen orda yedim

Arkadaşlar, tahmin ediyorum ki hepiniz günde bir defa da olsa buraya grip kim ne yazmış, nasıl gidiyor diye bakıyorsuz ama hiç biriniz yazan diğer arkadaşaları motive etmek adına bir iki cümle olsun ben de varım, devam ediyorum diye yazmıyorsunuz niçin bizi yalnız bırakıyorsunuz? Bizim de sizlere ihtiyacımız var. biliyorsunuz ki birbirimize destek olmak adına burada başladık. her an kaçamak yapmaya açığız biz de. :((
bugünki menüm
1 havuç
2 havuç püresi (suyunu oğluma içiriyorum)
3 dilim kavun
1/2 kivi
1 elma
1 kuru kayısı 2 ceviz 5-6 tane fındık
:(((( 1 kase soslu makarna ( her şey bebeğim için ;) )
1/2 kase salata :(

maalesef moda mod uyamıyorum :((((((((((((((((((((

evet ya niye kimse yazmıyor bir kelimde olsa birşeyler yazın ki birbirimizi motive edelim bugün son gün ve ben bayağı inceldim yumrtayı zaten çok severim iyi geçiyor bugün

ben dün basladım dün sadece haslama yedim hiç kaçamak yapmadım

bugün sebze günüm sabah beri salatalık yemekten bıktımm 3 adet sarma yedim kaçamak olarak :50: 3 adet kavun yedim dayanamadım 3 kaşık patates sulusu yedim şimdide karnım tok

yarın et günüm napsam kızlar haslamadan tiksindim baska ne önerebilirsiniz kebabmı yapsam yoksa et sote yapsam olurmu sadece etini yesem :)))

diyetimi bitirdim çok şükür 3.5 kilo verdim hiç kaçamak yapmadım biraz az verdim ama olsun moralimi yerine getirdi istediğim kiloya düşmem için bir daha yapmam gerekecek anlaşılan
nerelerdesiniz kızlar kimse yazmıyor

merhaba kızlar, bende pazartesi gün bu diyete başlıyorum. 68 kiloyum şuan, 60 ideal kilomdu ama doğum yaptıktan sonra 8kilo fazlam kaldı. inşallah verebilirim bu diyetle...

bende bugün baladım sadece haşlama yedim ama ben tuz serptim öle tuzsuz yiyemedim doğrusu ama hani bu diyeti yapıpta faydasını gören arkadaşlar arada birde olsa moral verseler çok iyi olur yaa :7:

bende bugün baladım sadece haşlama yedim ama ben tuz serptim öle tuzsuz yiyemedim doğrusu ama hani bu diyeti yapıpta faydasını gören arkadaşlar arada birde olsa moral verseler çok iyi olur yaa :7:

ben çok memnunum bu diyetten artı bide havalar iyi ogluşumu alıp parka götürüp ordaki spor aletlerinde spor yapıyorum ve baya inceldim kg verdim herkesede tavsiye ediyorum etrafımdakilere bugün et günüm haslama yedim biraz tuzu çok olmş ama bidaha yemessem verrimm heralde :D cnm acaip meyve istiyo biran önce yarın olsaydı :))) :56:

Slm kızlar B'nde bu dıyeti yapıcam bugun eksıklerımı alıp Pzt dalıyorum yanı yarın inş B'nde kılo verebılırım:((bugun pantolon aldım44beden ınanamıyorum;((

diyetimi bitirdim çok şükür 3.5 kilo verdim hiç kaçamak yapmadım biraz az verdim ama olsun moralimi yerine getirdi istediğim kiloya düşmem için bir daha yapmam gerekecek anlaşılan
nerelerdesiniz kızlar kimse yazmıyor

Bravo nıgarcım canı gönülden kutluyorum seni arkadaşım darısı bana inş bugun misafirim var B'nde yarın başlıyorum inş verebılırım acaba ara ara mı yapmak lazım bu dıyetı bnm kılo fazla 15;((

Selam kızlar, evimde olamadığım için tartilamadim 2gun aradan sonra daha dikkatli ve kaçamaksiz bir sekilde (umarım) bu hafta devam dileğiyle yarın tartılip Bildiririm By

Mısırın şeker oranı çok yüksek biliyorsun değil mi ? ben patlıcan biber soğan közlüyuorum ya da fırında öneririm arkadaşım aa haşlama patlıcan da lezzetli oluyordu evet evet bence denemelisin.

patateste de nişasta oranı çok yüksek ama bütün gün yiyoruz. Denemeden bilemem sanırım mısırla bütün gün çok güzel geçer . patlıcanı da deniycem teşekkürler.

ben arada yapıorum bu diyeti 78 kiloyken uyandım acil kilo vermem lazım dedim evet belki çok sağlıklı bir diyet değil ama normalde de bütün gün pizza yiyebilirim :) 1 ay boyunca yapmıyorum tabii ne zaman kendimi ii hissedersem çünkü canınız sıkkınsa ya da evde yemek varsa misafir gelsiyse falan filan yapılmıyor bu diyet o yüzden önce kendinizi hazırlayın. hiç kaçamak olmadan gerçekten 5 kilo veriliyor tam 15 kilo verdim bu diyetle bugünde ilk günüm pazartesi olsun diye beklemiyorum. Bu haftadan sonra bırakıcam ve sağlıklı beslenmeye özen göstericem istiyorsanız başarırsınız kızlar canınız ne çekerse çeksin sakın bozmayın diyetinizi çünkü gerisi geliyor..

merhaba kızlar bende donup dolasıpp bu dıyete baslıyım dedım cunku en uygunu ve fazla ugrastırmayanda bu arada kacamaklarım olabılır ama ekmek hayatımdan tamamen cıkarmaya karar verdım o kadar cok dıyet yaptımkı bazıları hıc baslamadan bıttı dıyebılırım ama benım en azından mayısa kadar soyle 8 kılo vermem gerek boyum 1.72 kılom 68 gobek aldı basını gıdıyor zaten bacaklarımda bı okadar kalınlastı dısarı cıkmak ıstemıyorum bazen ama dur demelıyım artık yeter yarın benımle bu dıyete baslıycak olan var mı? hergun muhakkak yazıcam ınsallah hepsı gıdıcek sevgilime bile diyorum artık bana kılo ver de yoksa kalıcak bu kılolar o kadar hırs yaptım :1::1:

Son düzenleme:
ben arada yapıorum bu diyeti 78 kiloyken uyandım acil kilo vermem lazım dedim evet belki çok sağlıklı bir diyet değil ama normalde de bütün gün pizza yiyebilirim :) 1 ay boyunca yapmıyorum tabii ne zaman kendimi ii hissedersem çünkü canınız sıkkınsa ya da evde yemek varsa misafir gelsiyse falan filan yapılmıyor bu diyet o yüzden önce kendinizi hazırlayın. hiç kaçamak olmadan gerçekten 5 kilo veriliyor tam 15 kilo verdim bu diyetle bugünde ilk günüm pazartesi olsun diye beklemiyorum. Bu haftadan sonra bırakıcam ve sağlıklı beslenmeye özen göstericem istiyorsanız başarırsınız kızlar canınız ne çekerse çeksin sakın bozmayın diyetinizi çünkü gerisi geliyor..[/QUOTE

Benım en cok merak ettıgım gerı ne kadar kılo aldırıyor bu dıyet :) ssen aldın mı acaba canım dıyetten sonra :)

Son düzenleme:
Benım en cok merak ettıgım gerı ne kadar kılo aldırıyor bu dıyet :) ssen aldın mı acaba canım dıyetten sonra :)[/QUOTE]

Hergün kaçamak yaparsan eğer en fazla 2 kilo verirsin. Hiç kaçamak yapmadan bitirirsen 5 kilo gidiyor ama bitince yediklerine mutlaka dikkat etmen lazım çünkü miden küçülüyor fakat beynin bunun farkında değil eskisi gibi olduğunu zannediyor :) kendini frenlemen lazım. Eğer dikkat edersen kesinlikle geri almıyorsun ama dikkat etmezsen bir kaç hafta içinde geri alırsın.

merhaba kızlar bende donup dolasıpp bu dıyete baslıyım dedım cunku en uygunu ve fazla ugrastırmayanda bu arada kacamaklarım olabılır ama ekmek hayatımdan tamamen cıkarmaya karar verdım o kadar cok dıyet yaptımkı bazıları hıc baslamadan bıttı dıyebılırım ama benım en azından mayısa kadar soyle 8 kılo vermem gerek boyum 1.72 kılom 68 gobek aldı basını gıdıyor zaten bacaklarımda bı okadar kalınlastı dısarı cıkmak ıstemıyorum bazen ama dur demelıyım artık yeter yarın benımle bu dıyete baslıycak olan var mı? hergun muhakkak yazıcam ınsallah hepsı gıdıcek sevgilime bile diyorum artık bana kılo ver de yoksa kalıcak bu kılolar o kadar hırs yaptım :1::1:

ben varımmm, yarın başlıyorum bende. sabah tartılıp kilomu yazarım, 5değil 3kiloya bile razıyım 5günde, gayet iyi bence:)

selam kizlar, bende yeni karar verenlerdenim, bu diyeti iki kere denedim, ve şansima o haftalar hep misafir geldigi için iki ondan aliyim ayip olmasin bir bundan alayim derken bozdum hep, aslinda ilk günüm iyi geçiyor ama diger günler bozuyorum bu sefer dikkat edecegim
ilk iki günde evde olmayacagim, bu yüzden bence kaçamagim olmaz (tabi iş yerinde yine birileri birşeyler kutlamazsa) ilk gün patates götürürüm, ikinci gün karnabahar, 3. gün evdeyim etlede aram yok dokunuyor zaten o gün zor geçer, ama meyve gününü düşünmek bile istemiyorum, ben meyveyi ayda yilda bir yerim, aslinda severim ama kirk yil yemesem aklima gelmez, bakalim nasil olacak offf
buraya yazarim, inşallah bu sefer birakmam

benim boy 160
kilo 68-69 arasi oynayip duruyor
hedefim 62 olmak yaza kadar
bu diyetlede 2 kilo vermek beni o kadar mutlu ederki anlatamam

selam kizlar, bende yeni karar verenlerdenim, bu diyeti iki kere denedim, ve şansima o haftalar hep misafir geldigi için iki ondan aliyim ayip olmasin bir bundan alayim derken bozdum hep, aslinda ilk günüm iyi geçiyor ama diger günler bozuyorum bu sefer dikkat edecegim
ilk iki günde evde olmayacagim, bu yüzden bence kaçamagim olmaz (tabi iş yerinde yine birileri birşeyler kutlamazsa) ilk gün patates götürürüm, ikinci gün karnabahar, 3. gün evdeyim etlede aram yok dokunuyor zaten o gün zor geçer, ama meyve gününü düşünmek bile istemiyorum, ben meyveyi ayda yilda bir yerim, aslinda severim ama kirk yil yemesem aklima gelmez, bakalim nasil olacak offf
buraya yazarim, inşallah bu sefer birakmam

benim boy 160
kilo 68-69 arasi oynayip duruyor
hedefim 62 olmak yaza kadar
bu diyetlede 2 kilo vermek beni o kadar mutlu ederki anlatamam

boyumuz ayniymis.bende 69-70 arasi inip cikiyorum.diyetinin sonucunu merak ediyoyum.belki bende yaparim

boyumuz ayniymis.bende 69-70 arasi inip cikiyorum.diyetinin sonucunu merak ediyoyum.belki bende yaparim

aslinda ben 3 gündür tartilmiyorum, ve kilom bir buçuk aydir 71 ile 68.5 arasi oynuyor, yani ayni kiloda sayiliriz :)
keşke beraber başlasak ya olmazmi? en azindan birbirimizi motive ederdik
aslinda benim şansim yok misafirimiz çok oluyor bazen inşallah bu hafta kimse gelmezde diyetimi bozmam, aslina bakarsan sadece 5 gün, sadece 5 gün bogazimizi tutsak, ama kendim için konuşuyorum, çok iradesizim :(

B'nde başlıyorum CNm hatta eşimde 4aylık kızım var dogum yaptım sütüm kesildi ve kılolar acil gıtmeli;((

Back
X