slm kızlar diyetin 4.günündeyim kilo vermem durup iştahım artınca bu diyeti yapmaya karar verdim iyikide yapmışım :)

diyete 76.0 kiloyla başladım ve bu sabah 73.0 kiloyum.3 günde 3 kio verdim.bugün meyve günüm.meyveyi sevmeyen ben kaç gündür tatsız tuzsuz şeylerden sonra aşık oldum bundan sonra meyve yemeye karar verdim

1.gün sadece haşlanmış patates yedim.içine salata yada yoğurt eklemedim çünkü bu diyetin iksirini bozuyor bence.sadece karbonhidrat yaniiii.üstüne baharat döküp yedim.tuz hiç katmadım.gün sonuna doğru tiksindim patatesden ama şuan normalim
2,gün sebze günü.karnabahar brokoli ve havuç haşladım.yine üstüne yoğurt falan dökmedim tuz hiç katmadım.üstüne bolca limon sıktım ve pulbiber karabiber.çekilmez bir gündü ama başardım.brokoliyi haşlamasaydım daha güzel geçebilirdi karnıbaharve havuçla.
3.gün et günümdü.tavuk ve yağsız kuşbaşı tercih ettim.baharatla terbiye ettim.tavukları teflon tavada kendi suyunu biraz daha su ekleyerek suyunu çekene kadar pişridim kendi, yağında kızardı.hiç yağ eklemedim.kuşbaşınıda düdüklüde yağsız az suyla haşadım.tavugu yiyemedim malesef baharatı tadı yadırgadım sabah sabah ve gün içinde kendimi zorlamadım tiksinmemek adına.kuşbaşı yedim malesef çok hafif tuz ekledim :26::26::26::26::26:
4.gün yani bugün meyve günü. yaşasın bağırsaklarım harekete geçti.ama meyve beni doyurmak yerine acıktırıyor

çeyrek elma ,çeyrek armut ,yarım mandalina ,yaş hurma meyvesi yarım, ve az nar.bütün öğünlerimi bu şekilde ayarlıyorum.
bu diyetin bence en büyük diğer püf noktasıda sabah tabagında ne varsa öğlen ve akşamda o olmalı ekstalar olmamalı.sabahları tabagımı zegin tuttum özellikle meyvede.
yarın 5,gün protein günü yumurta yogurt yada peynir .ben her öğün için 2 yumurta haşlaması+1 ince dilim beyaz peynir tercih edecegim.yumurtama salata falan eklemeyeceğim sadece baharat.
diyet bitiminde tekrar kilomu paylaşırım arkadaşlar.ayrıca ara öğünlerde bol bol yeşil çay karışık bitki çaları tükemeye çalıştım.suyuda elinizden geldigince fazla için faydasını göreceksiniz.egzersiz yağpmadım çünkü yoğun tempolu bir işte çalışıyorum.sürekli yürüyüş halindeyim

siz ewdeysenz yürüyüşe çıkmayı yada egzersiz yapmayı ihmal etmeyin.BAŞARILAR