• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

diyetin son günü akşam yemeğinde diyeti bozdum.76 ile başladm 72.8 e kadar düştüm.şuan yoğun bir yeme temposu içine girdim malesef ailem yanıma geldi çünkü.ama ona ragmen verdiğim kiloların hepsini almadm bile hiç bi şekilde dikkat etmemem rağmen

merhaba kızlarrrr bi şiştim bi şiştim anlatamam halada yemeye devam ediyordumm ta ki dün tartıya pil alıp tartılana kadar 1.63 boya 85.8 geldimm :18: :18: tabi kafama dank etti artıkk ve forumda diyet arayışına girdim bunu daha önceden denemiştim ama ilk günden bozmuştum hep amaaa artık bu liste dışındaki herşey bana zehirrrrrr yetti artıkkkk diyetimi bozmadan zayıflıcam inşallahh :8: :8:

Merhaba kızlar ben de bugün başladım, bu diyete ama günleri kendime göre değiştirerek devam edeceğim. En az 2 saat spor da yapıyorum her gün aksatmadan. Bakalım ben bir sonuç elde edecek miyim? :52:

merhaba kızlarrrrr bugün diyetimi bomadan tam gaz devam ediyorum zaten ilk günüydü bunu atlatabilmek benim için önemliydi :31: bugün sadce diyet dışında sabah tarçınlı ballı çay akşamda yani az önce zencefil limon çayına tarçın bal karıştırıp içtim umarım bal kötü etkilemez :18: ama çok açtım ve tatlı krizindeydim bunu içtim şıp diye kesildi :32:

buralardada kimseler yok yahuu :31:
ben yazayım dün başlamıştım bozmadım bu benim için bi mucizeydi yanii :)
dün başlangıç kilom : 85.8

bugün:84.6
giden:1.2
hergün şekerli bişeler yiyen ben bozmadıysam kimse bozmaz kızlarrr azimlenin ve bence mutlaka deneyinn :8: :8:

buralardada kimseler yok yahuu :31:
ben yazayım dün başlamıştım bozmadım bu benim için bi mucizeydi yanii :)
dün başlangıç kilom : 85.8

bugün:84.6
giden:1.2
hergün şekerli bişeler yiyen ben bozmadıysam kimse bozmaz kızlarrr azimlenin ve bence mutlaka deneyinn :8: :8:
çok güzel sonuç almışsın bende 2 hafta yapmayı düşünüyorum bu diyeti,birbirimize destek olursak daha güzel olur.benim kilom daha fazla yarın sabah tartılıp yazarım.

Günaydın kızlar bende bugün bu diyete başladım yalnız tartılmayı unuttum ama kilo verirsem farkeder muhakkak.Çok kilo aldım, inşallah 5 gün bu diyeti bırakmadan başarabilirim.Gelişmeleri sizinle paylaşırım

kızlar5 günü bitirip başa döndüm bende başlangıç kilo 56 bugün sabah itibariyle 53.400 gr zor ama başarılı bi diyet spor olarak 30 dakika yürüyüş ve Ebru Şallı ile yaglarınızdan 21 günde kurtulun cd ile spor yaptım bol su yeşil çay ve diger bitki çaylarından içtim acıktıkça arada ılık su son vermem gereken 5 kilo kaldı direnin kızlar hepi topu 5 gün :)))

kızlar5 günü bitirip başa döndüm bende başlangıç kilo 56 bugün sabah itibariyle 53.400 gr zor ama başarılı bi diyet spor olarak 30 dakika yürüyüş ve ebru şallı ile yaglarınızdan 21 günde kurtulun cd ile spor yaptım bol su yeşil çay ve diger bitki çaylarından içtim acıktıkça arada ılık su son vermem gereken 5 kilo kaldı direnin kızlar hepi topu 5 gün :)))

bende bugün başladım bugün yoğurt günü yapıcam yumurta yerine protein yoğurt yapıcam

Slm bende sebze günümdeyim bugün çok güzel gidio hele aynaya bakınca ciddi ciddi görülüor yogurt gününde yogurduma yulaf kepegi koyuyorum gece yatmadanda ılık ballı süt içmiştim tüm gün yogurt ve süt içmiştim zor ama yine söylüorum başarılı klay gelsin şimdiden :) sana

tuvanna bugün kaçıncı günün ilk haftanda ne kadar verdin benim bugün 2 günüm et günü yaptım

selam gırgırına ben hala bu inatçı yağlarla uğraşıyorum:1:
of ya 3 gün tok geziyorum 4 gün beygir gibi yiyorum.böyle 1 ileri 2 geri geziyorum.
bende mi katılsam size yarın başlayayım .

tuvanna bugün kaçıncı günün ilk haftanda ne kadar verdin benim bugün 2 günüm et günü yaptım

slm toplamda 7 gün yaptım 56 ile başladım 53,100 ile bitirdim 2 gün dinlendireyim kendimi dedim ama fazlaca abarttım galiba 1 kilosu hop geri geldi ama gerçekten gözle görülür bi incelmem oldu şimdi isveçe başladım bugün ilk gün sanada kolay gelsn inş.istedigin kiloya ulaşırsın

Kizlar bu diyet gercktn ise yariyor ve sonrasinda dikkat edersen geride almiyorsn ben 2 defa yaptim 3.gunde biraktim esimin yuzunden ama yinede 2--3.kilo verdim ve yarin yine basliycam ben baska diyetlerle veremiyorum yarin baslicak olan varmii???

Back
X