- 1 Ağustos 2012
- 469
- 48
- 73
- 35
- Konu Sahibi incilideniz
- #17.681
Nasıl gıdıyor dıyet :)
2.günümdeym meyve günüm bugun umarım iyi gecer. dün iyiydi ama bisküvi yedim 4 tane
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl gıdıyor dıyet :)
mrb arkadaşlar lütfen böyle şok diyetleri yapmayın ben bunun gibi bir sürü saçma sapan diyetleri yaptım sonra ne mi oldu? söyleyeyim bıraktıktan sonra aşırı yemeğe başladım kan şekerim ayarsız oldu ellerim ayaklarım titremeye başladı en son doktora gittiğimde ise şekerin dengesiz beslenmekten yüksek olduğunu söylediler ve diyetisyen yardımıylan ve düzenli spor yaparak 1 ayda inanmazsınız 5 kilo verdim. göbeğimi inceltmek için tamamen bitkisel bir ürün kullandım ve 7 cm inceldim. sadece ve sadece sabırlı olun yeter :)
veee bugün meyve günüm elma ve mandalina yiyorum bugün sabah tartıda 58.500 idim bu sefer 600 gram vermişim ama normaldir heralde o kadar tavuk yiyosun sonuçta
Hıc kılo veren yok mu
yardım edın kılo vermem lazım.ama kendıme hakım olamıyomm.habıre tıkınıyom :/
yarın bu diyete başlayacağım,benimle başlamak isteyen varsa buyursun![]()
slm.merak ettim gerçekten 5 kilo veriliyormu?ben kendi adıma söylüyorum çok zor.58 kiloyum 5 günde 53 olurmuyum gerçekten yoksa daha fazla kilolular içinmi geçerli 5 kilo?
Kilo ne kadar fazla ise o kadar fazla veriliyor...misal ben 4 gün önce başladım,tam olarak uydum ve 93.5 kiloydum boyum 1.60 bu sabah 89.0 kiloyum sanırım yarın tam beş kilo vermiş olucam...bu diyet çok eskidir ben yıllar önce de bu kadar tombul değil şişman değilken 60 kilolardayken de denemi sadece 3 kilo vermiştim... denemeye değer...ben devam edeceğim...![]()