5. Günde ölen embriyolar ve 0 transfer

Loveinthe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2019
228
135
33
27
Arkadaslar benim 5 gune kadar embriyo gelisimim cok güzel ama 5 gün ilk tedavimde hepsi öldü 2 tedavimde 9 embriyodan 2 tane kaldi oda tutmadi sizce neden olabilir basina boyle bisey gelen varmi

5.güne gelme durumu sperm kaynaklı ve laboratuvar kaynaklı bir durum

Olabilir insallah birdaha tup bebek dusundugumde embriyo hasar dna baktircam
Biz de de 5. Güne gitmiyor ama sebep bulanamadı eşim de sperm dna hasarına baktırdı onda da sorun yok ama gitmiyor 5.güne spermden olamaz dediler bize de hasar bulamadıkları için spermde

Biz de de 5. Güne gitmiyor ama sebep bulanamadı eşim de sperm dna hasarına baktırdı onda da sorun yok ama gitmiyor 5.güne spermden olamaz dediler bize de hasar bulamadıkları için spermde
Bende baktirdim hasara yok cikmadi esimde ama bilemiyorum

L Loveinthe Bende de 8 taneden sadece 1 tanesi 5. Gune dayndı, bir tanesini de 3. Gunde transfer yapıldı. 5. Güne gelmemesi dram gibi :( keşke hepsini 3. Günde yerleştirseler ama benim kliniğim yerleştirmiyor bunu yapan klinikler var mıdır ki? Sizde de en azından 1 tanesi 3. Günde taze transfer edildi değil mi?
En başlta 9 yumurta var diye başlayıp da böyle elimde pek bir şey kalmaması üzücü.

donan yumurtaların çözünürken ölme ihtimali de var mı?

L Loveinthe Bende de 8 taneden sadece 1 tanesi 5. Gune dayndı, bir tanesini de 3. Gunde transfer yapıldı. 5. Güne gelmemesi dram gibi :KK43: keşke hepsini 3. Günde yerleştirseler ama benim kliniğim yerleştirmiyor bunu yapan klinikler var mıdır ki? Sizde de en azından 1 tanesi 3. Günde taze transfer edildi değil mi?
En başlta 9 yumurta var diye başlayıp da böyle elimde pek bir şey kalmaması üzücü.

Benimde 3. Gun konulmadi 5. Gune 2 tane kaldi onlar taze transfer yapildi tutmadi. Elimdede dondurulcak kalmadi. Yok cozunurken olme gibi durum az rastlanan bi durum diye biliyorum canim pek sikinti olmuyor. Senin 3. Gun transferin oldu mu

Benimde 3. Gun konulmadi 5. Gune 2 tane kaldi onlar taze transfer yapildi tutmadi. Elimdede dondurulcak kalmadi. Yok cozunurken olme gibi durum az rastlanan bi durum diye biliyorum canim pek sikinti olmuyor. Senin 3. Gun transferin oldu mu
Evet pazartesi oldu, bekliyorum🙏🙄 🤞🏻🤞🏻

L Loveinthe Bende de 8 taneden sadece 1 tanesi 5. Gune dayndı, bir tanesini de 3. Gunde transfer yapıldı. 5. Güne gelmemesi dram gibi :KK43: keşke hepsini 3. Günde yerleştirseler ama benim kliniğim yerleştirmiyor bunu yapan klinikler var mıdır ki? Sizde de en azından 1 tanesi 3. Günde taze transfer edildi değil mi?

Benimde 3. Gun konulmadi 5. Gune 2 tane kaldi onlar taze transfer yapildi tutmadi. Elimdede dondurulcak kalmadi. Yok cozunurken olme gibi durum az rastlanan bi durum diye biliyorum canim pek sikinti olmuyor. Senin 3. Gun tra
Evet pazartesi oldu, bekliyorum🙏🙄 🤞🏻🤞🏻
Insallah hamilesindir canim.mutlaka yaz

Kızlar merhaba ben aranıza yeni katıldım umarım bana yardımcı olursunuz 🙏🏻 Yumurtalarım toplandı bugun transfer gunumde 3. Gun yani transfere giricekken doktor bana 5. Gün senın transfern olcak dedi korktum kotu bısey var zannettım doktor bana çok iyi gidiyor hepsi döllenmiş korkulcak bısey yok biz arasından en iyisini seçip çarşamba sabahı transfer yapcaz dedi . Kafam karıstı yardımcı olurmusunuz ? Gelişimi falan durmaz dimi ? Devlet hastanesinde yaptırıyorum bide

Kızlar merhaba ben aranıza yeni katıldım umarım bana yardımcı olursunuz 🙏🏻 Yumurtalarım toplandı bugun transfer gunumde 3. Gun yani transfere giricekken doktor bana 5. Gün senın transfern olcak dedi korktum kotu bısey var zannettım doktor bana çok iyi gidiyor hepsi döllenmiş korkulcak bısey yok biz arasından en iyisini seçip çarşamba sabahı transfer yapcaz dedi . Kafam karıstı yardımcı olurmusunuz ? Gelişimi falan durmaz dimi ? Devlet hastanesinde yaptırıyorum bide
Selam,
akademik çalışmalar genelde 5.gün embriyolarının ihtimalini daha yüksek veriyor.

belki nasılsa çok yumurtan var diye tutunma şansını arttırmak için öyle yapmıştır. Kimi doktor 3. Gün transfer ediyor kimisi 5. Gün. Kaç yumurtan var? Eğer gelişimi duran olursa belki de o embriyo sana aktarılmadığı için şanslı olmuş olursun. Benim de 8 embriyodan 2 si kalmıştı ama tutunacak olan tutundu yine de. Bol şans diliyorum 🤞🏻🤞🏻.

Bizde de aynı durum söz konusu geçirilmiş 8 opum var , sperm kaynaklı deniyor ama biz de sorun yok . En son yumurta sıkıntısı deyip bırakıyorlar .

Selam,
akademik çalışmalar genelde 5.gün embriyolarının ihtimalini daha yüksek veriyor.

belki nasılsa çok yumurtan var diye tutunma şansını arttırmak için öyle yapmıştır. Kimi doktor 3. Gün transfer ediyor kimisi 5. Gün. Kaç yumurtan var? Eğer gelişimi duran olursa belki de o embriyo sana aktarılmadığı için şanslı olmuş olursun. Benim de 8 embriyodan 2 si kalmıştı ama tutunacak olan tutundu yine de. Bol şans diliyorum 🤞🏻🤞🏻.
Çok teşekkür ederim kaç tane yumurtam oldugunu soylemediler yarın soylucekler transfer zamanı . Aslında benımkisi mucize gibi bişey . Yumurta toplamaya gırceğim zaman doktor bana yumurtalarımın cok ufak kaldıgını 11 yumurtadan sadece bitane buyuk var ister yapalım istersen yapmayalım dedi . Bende ne olursa olsun yapcam dedim . Belki dolu cıkıcaktı belkide boş yumurta toplamadan cıktım doktorumun bana dediği 1 taneden fazla cıktı şanslısın dedi . 2 gun sonra transfer gunude olan yumurtalarımjn hepsinin döllendiğini karad veremedik devlet 1 tane embriyo hak verdiği için 5. Gun yapcaz dedi .

Arkadaslar benim 5 gune kadar embriyo gelisimim cok güzel ama 5 gün ilk tedavimde hepsi öldü 2 tedavimde 9 embriyodan 2 tane kaldi oda tutmadi sizce neden olabilir basina boyle bisey gelen varmi
Merhabalar benimde dün haber geldi dollenen 5 embriyomun hepsini de kaybettim.şimdi ara verip 2.tedavime baslicam bakalım ne olacak neden oluyor bende hiç anlam veremdim

Merhabalar benimde dün haber geldi dollenen 5 embriyomun hepsini de kaybettim.şimdi ara verip 2.tedavime baslicam bakalım ne olacak neden oluyor bende hiç anlam veremdim
Gercekten cok sacma. Size bir aciklama yaptilar mi
Sperm dna hasar testi yaptirdik biz bi sorun cikmadi neden oldugu bilinmiyor malesef

Pazartesi doktorla görüşmeye gideceğiz orda belli olur hersey söyledikleri yumurta kaynaklı olabilir kalite fln ama bilemedim

Back
X