• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5. Güne gelen embriyo

rbavrl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2025
11
1
1
28
Merhaba kızlar. 6 embriyo toplandı 3 ü döllendi. Bugün 5. Gün sadece 1 i kaldı geriye. Şu an kalitesini bilmiyorum doktorum yarına kadar durursa ki büyük ihtimalle durur dedi o zaman bilgilendirme yapar sanırım. Embriyom pgt ye gidecek. Sizce yarına kadar bişey olmazsa pgt den sağlıklı gelme ihtimali nedir? Bu durumu yaşayan kızlarım varsa beni aydınlatır mısınız ? 5 gündür kafayı yiyorum düşünmekten 🥺

Pgtden sağlıklı gelme ihtimalini kimse bilemez malesef.Benim de 4 embriyom pgtye gitti 2si sağliksiz 1i sağlıklı 1i yüzde 30 mozaik geldi

Merhaba kızlar. 6 embriyo toplandı 3 ü döllendi. Bugün 5. Gün sadece 1 i kaldı geriye. Şu an kalitesini bilmiyorum doktorum yarına kadar durursa ki büyük ihtimalle durur dedi o zaman bilgilendirme yapar sanırım. Embriyom pgt ye gidecek. Sizce yarına kadar bişey olmazsa pgt den sağlıklı gelme ihtimali nedir? Bu durumu yaşayan kızlarım varsa beni aydınlatır mısınız ? 5 gündür kafayı yiyorum düşünmekten 🥺
Sağlıklı gelip gelmeyeceğini bilemeyiz yaş, yumurta kalitesi, sperm kalitesi hatta laboratuvar kalitesinin bile etkili olduğu söyleniyor inşallah sizin durumunuzda hepsi olumlu olur ve sağlıklı gelir pozitif düşünelim. Ama bence kesinlikle yaptırın ben de yaptırdım. Kullandığımız iğneler ilaçlar çok fazla ve sağlıksız bir embriyo için bütün bunlara maruz kalmak ve psikolojik olarak sonucunda üzülmektense başından bilmeyi tercih ettim yine olsa yinr yaptırırdım

Sağlıklı gelip gelmeyeceğini bilemeyiz yaş, yumurta kalitesi, sperm kalitesi hatta laboratuvar kalitesinin bile etkili olduğu söyleniyor inşallah sizin durumunuzda hepsi olumlu olur ve sağlıklı gelir pozitif düşünelim. Ama bence kesinlikle yaptırın ben de yaptırdım. Kullandığımız iğneler ilaçlar çok fazla ve sağlıksız bir embriyo için bütün bunlara maruz kalmak ve psikolojik olarak sonucunda üzülmektense başından bilmeyi tercih ettim yine olsa yinr yaptırırdım
Yapmak zorundayım benimki seçenek değil mecburiyet malesef genetik bi sıkıntımız var ve bu anamoli düşüklere sebep oluyor. Bir tane embriyom olduğu için çok stresliyim gidip de sağlıksız gelirse dünyam başıma yıkılır. İyi düşünmek istiyorum ama olmuyor 🥺

Benim beş embriyomdan ikisi pgtden geçebilmişti. Biraz kısmet işi 🥲
Geçenlerden biri beşinci gün biri altıncı gündü

Benimde yarın 6. Gün olucak inşallah pgtden de sağlıklı gelir 🤲🏻 gebe misiniz şu anda
Ben doğum yaptım beş ay oldu, ama erken doğumdu kaybettik bebeğimi malesef.
Size bol şans diliyorum hiç belli olmuyor hangi embriyonun sağlıklı olup olmadığı. Mesela altıncı gün embriyoma ben pgt bile yaptırmak istememiştim hem altıncı gün hem de 3bb kalite diye, ama sınıfı geçmişti :)

Yaa Rabbim sabır versin yeniden kucağını doldursun inşallah. Pgt yaptırdınız bebeğiniz mi erken doğum oldu ?

Back
X