5 günlük burnumu yorumlarmısınız ? Ve ne gibi değişim olur ödem gittiğinde?

jurjum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2018
294
84
28
Doğal olmasını istemiştim çok belli olmamasını ki doktorumda bundan yanaydı.. ben yalnızca burun ucu oldum ama burun sırtınıda törpüleyecekti orada biraz çukurluk istemiştim onu yapmamış değil mi yada şiş mi şuan ? Cuma dikişlerimi alıcak ayrıca ucu düşermi ?

Çekmemiştir bence muhtemelen bilmiyorum gidince neler yaptığını sorucam

Canım alçı varken burun sırtını anlamamız imkansıza yakın bir şey bence... doktoruna bir görüş burun hoş görünüyor, doğal da ucunun kalkikligi da iyi bence . Geçmiş olsun :) :-)

Canım alçı varken burun sırtını anlamamız imkansıza yakın bir şey bence... doktoruna bir görüş burun hoş görünüyor, doğal da ucunun kalkikligi da iyi bence . Geçmiş olsun :) :-)
Şuan sadece bant var teşekkür ederim

Şimdi anlaşılmaz. Atel çıktıktan sonra anlarsınız. Gerçi ben ameliyattan çıkar çıkmaz anlamıştım. Ameliyathanede çekilen fotoğraflarımı görmüştüm. Henüz burnum şişmemişti. İnce derili kişilerde üç ay, kalın derili kişilerde biraz daha uzun sürüyor, diyorlar ama yine de atel çıktıktan sonra az çok ne olacağı belli oluyor.

Doğal olmasını istemiştim çok belli olmamasını ki doktorumda bundan yanaydı.. ben yalnızca burun ucu oldum ama burun sırtınıda törpüleyecekti orada biraz çukurluk istemiştim onu yapmamış değil mi yada şiş mi şuan ? Cuma dikişlerimi alıcak ayrıca ucu düşermi ?
O dediğiniz çukuru doğru anladiysam Eğer , bantlı iken belli olmuyor . Kendi bantlı fotolarıma baktım anlaşılmıyordu. Biz konuşmadık ama bana hafif çukur yapmış yani dümdüz inmiyor burun. Bant çıkınca farkettim :) günden güne de değişiyor şaka gbi. Sabırlı ol bence şeklini alması için

Back
X