• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 haftada 5 kilo vereceğim!

MAYSA_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2013
235
32
43
evet bugün başlıyorum ve kararlıyım:KK62:.5 haftada 5 kilo vereceğim:KK6:.çok fazla kasmadan yediklerime biraz dikkat ederek bu 5 kg gidecek:KK73:.

bu sabah;
kahvaltı:
2 fincan şekersiz çay
1/2dilim papatya ekmek
1 dilim peynir
1/2 domates ve salatalık
1 yeşilve siyah zeytin
1/2 çay kaşığı marmelat

ara:
2 mandalina

öğlen:
1 kupa sütlü nescafe
5 bisküvi

akşam:
yoğurtlu ıspanak
1 kase çorba ve salata

bir süre önce aldığım 1-2 kiloya boşve bir şey olmaz dedim sonra +1 kg daha ve ufak bir telaş başladı verdim veremedim derken + 2 kg daha ve bunun sonu yok gördüğüm kadarıyla....anlaşılmayan yağlanma ufak ufak büyüyen bir göbek ve bugün aynaya bir baktım ki bellerden pırtlamış yağlar...kilo vermekteki amacım tabiki sadece görünüş değil sağlık faktörü başta ama insan kendini hangi kiloda mutlu hissediyorsa orda olmalı bence ve ben bugün bunu gerçekleştirmeye başladım...

İnşallah istediğin kiloya ulaşırsın :)

Aslında kilonız iyi gibi boyunuz kaç acaba ?

İnşallah istediğin kiloya ulaşırsın :)

Aslında kilonız iyi gibi boyunuz kaç acaba ?

inşallah canım .evet boyuma göre kilom ideal sayılır ama son zamanlarda azar azar kilo almaya başlayınca ipin ucunu tutup kendimi daha iyi hissettiğim kiloya tekrar dönmek istiyorum.boyum 1.60 cm bu arada.

evet kaçamaksız bir günü tamamladım mutluyum huzurluyum .darısı diğer günlere olsun.

günaydın
dün öğleden sonra biraz zorlandım ,açlık hissi yoruyor biraz ama bu sabah değdiğini görünce bugünde aynen devam.
akşamı da atlatırsam değmeyin keyfime.akşam arkadaşa gideceğiz umarım ağır şeyler yapmaz kendi de diyette çünkü.

şimdiden akşam yemeğine ne yapsam telaşı sardı.sanırım kabak yemeği yapacağım diyetlerin vazgeçilmezi ve yine booooolllll salata.

bugününde yarıladık.açlık hisstemenin zorluğu ve güzellliğiyle aynen devam.

sabah;
kahvaltı:
1 dilim kızarmış ekmek
2 siyah ve yeşil zeytin
3 fincan çay
1 dilim peynir
domates ve salatalık

ara:
2 tane 9 kat gofret

ara:
3 mandalina

öğlen:
1 kupa sütlü nescafe
5 bisküvi

akşam:
kabak yemeği
1 kase çorba
salata

merhaba;
dün akşam arkadaşa gittik ,o da diyet yapıyor demiştim geçen sene 8 kg verdi bir süredir görüşememiştik ve ne yazık ki verdiği kiloları yekrardan almış.tam anlamıyla olmasada karatay uyguladım dedi.gelelim benim raporuma ;
akşam :
4 bardak çay
3 midye börek
2 dilim kremşantili revani
yedim pişmanmıyım hayır buda haftanın ödülü olsun.yedim çünkü pişman olmak için değil lezzetli olduğu için yedim..

dün ki kilom:53.2 kg
bugün:53 kg
giden:0.2 kg
2 günde 1.1 kg gayet güzel bence darısı diğer günlere olsun.

bu sabah;
kahvaltı:
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kızarmış ekmek
2 siyah ve yeşil zeytin
2 fincan çay
domates ve salatalık
1 tatlı kaşığı çilek marmelatı

ara:----

öğlen:----

akşam:
fırında hamsive palamut
bol salata
1 dilim ekmek
diet kola
biraz helva yiyebilirim balığın yanında iyi gidiyor..

bugünüde böyle kapatırım.

Back
X