5 Haftada Beraber Zayıflayalım | YARIŞ

kızlar ben geldim hava koşulları benide etkiledi malesef kusura bakmayın birde finaller olunca böyle oldu. çok az kişi kalmış gerçekten. ben kilomu bildiremedim onca koşuşturmadan sonra 69.4 kiloya düştüm anca

MasalBT nerdeki tablo aynı duruyor şuan .s

Iste konu sahibi olmayınca böyle oluyor.... 1 hafta heyecanla bekliyorsun kim birinci , tabloya falan bakıyorsun ama aynı işte.... Bütün motivasyon gidiyor. Artık yarışma gibi gelmiyor insana....
en azından başka bir arkadasa devretseydi iyi olurdu

Ay ben de vazgeçtim o cuma olayından zor bi yarışma.. Bizimki yarışmadan çıktı çünkü masal yol.. Ben topic açmayı bilmiyorum.. Sen biliyorsan aç da biz taşınalım ve kilo bildirim yani yarışa devam edelim!! Hırslanalım

Bir de ben 2015 benim yılım olsun adlı konudayım 4 kişiyiz ama çok güzel motive ediyorlar.. Ama o yArışma değil motive topicği.. Ama biz yarışalım! Ya da masaaallll duy sesimiziii

Canım ben seni bırakmam...
emziren anne olarak en büyük destekçinim senin benim hedef 5 hafta sonra aaynı ısrarla 82 olmak istiyorum.
Madem kilo vermedin menulerini daha dikkatli izleyeceğim

emziren anne olarak en büyük destekçinim senin benim hedef 5 hafta sonra aaynı ısrarla 82 olmak istiyorum.
Emzirirken diyet yapmasaydın ya.. Maşallah resimdeki bebekse çok tatlı.. Hem emzirme dönemi bitince pat veriliyorumuş.. Annem hep öyle der .. Annem 20 kilo almış bana hamileyken 40 dan 60 a çıkmış yani şuan benim kilom kadar!! Emzirmede de öyle kalmış. 9 aylıkken sütü kesmişim ben annem de çat kilo vermiş

TAmam canım biz devam edelim simdilik burdan yazalim acinca sana bildirecegim
inceligin icin tesekkurler

Insaallah hedefine ulasirsin basarilar

Kızlar konu devam etmiyor mu ?

Eğer öyle ise kilo bildirimi falan da yapmayalım yani... İyi ya da kötü sonuçlarımızı, eksilerimizi, artılarımızı görmeye çalışıyorduk burada. Üzüldüm gerçekten..

Ben de ilk çocuğum da öyle oldum 2 yıl emdi. Emzirme bitince 98 den 81 lere düştüm hemde 6 ayda çok ssıkma dan. ..
benim amacım kilo vermekten çok almamak çünkü emzirirken 110 a çıktığı mı biliyorum

Kızlar tekrardan merhaba.. Ben dün yazmıştın kilomu 59.. Ben sabah kahvaltıda beyaz peynir 5 tane siyah zeytin ve 6 tane lokma yedim öğlen bit şey yemedim.. Akşam da yağsız makarna haşladım.. Bugün saçma oldu ama.. Kızlar aramızda yenş topic açan olursa haberleşelim.. Biz yine devam edelim.. Hadi kızlarr kiloları bildirin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…