- 4 Ocak 2011
- 1.341
- 1.057
- 133
Nerden biliyosun canım yaaCok şokum su an da geriye kalan saygıdeğer arkadaslar burdaki arkadaslar bi nezaket gosterip yazmadan baska yarismaya gitmisler
tek saf benim galiba
sanal dunya iste ne beklenir ki
Canim gördüm 4 aylik yarisma bakabilirsinNerden biliyosun canım yaa
Cuma yarışmasıysa ben de yazılcam ama buraya da devam edicem.. Sen de yazılCanim gördüm 4 aylik yarisma bakabilirsin
Benim kilom hala ayni
sanirim ölmek istiyorum
MasalBT nerdeki tablo aynı duruyor şuan .s
Cuma yarışmasıysa ben de yazılcam ama buraya da devam edicem.. Sen de yazıl[/QUOTE]
YoK canim farkli bi yarisma ben simdilik burdayim tek kalsamda...
kendi kendime yarisirim artik
Emzirirken diyet yapmasaydın ya.. Maşallah resimdeki bebekse çok tatlı.. Hem emzirme dönemi bitince pat veriliyorumuş.. Annem hep öyle der .. Annem 20 kilo almış bana hamileyken 40 dan 60 a çıkmış yani şuan benim kilom kadar!! Emzirmede de öyle kalmış. 9 aylıkken sütü kesmişim ben annem de çat kilo vermişCanım ben seni bırakmam...
emziren anne olarak en büyük destekçinim senin benim hedef 5 hafta sonra aaynı ısrarla 82 olmak istiyorum.
Madem kilo vermedin menulerini daha dikkatli izleyeceğim
TAmam canım biz devam edelim simdilik burdan yazalim acinca sana bildirecegimAy ben de vazgeçtim o cuma olayından zor bi yarışma.. Bizimki yarışmadan çıktı çünkü masal yol.. Ben topic açmayı bilmiyorum.. Sen biliyorsan aç da biz taşınalım ve kilo bildirim yani yarışa devam edelim!! Hırslanalım
Insaallah hedefine ulasirsin basarilarCanım ben seni bırakmam...
emziren anne olarak en büyük destekçinim senin benim hedef 5 hafta sonra aaynı ısrarla 82 olmak istiyorum.
Madem kilo vermedin menulerini daha dikkatli izleyeceğim
Emzirirken diyet yapmasaydın ya.. Maşallah resimdeki bebekse çok tatlı.. Hem emzirme dönemi bitince pat veriliyorumuş.. Annem hep öyle der .. Annem 20 kilo almış bana hamileyken 40 dan 60 a çıkmış yani şuan benim kilom kadar!! Emzirmede de öyle kalmış. 9 aylıkken sütü kesmişim ben annem de çat kilo vermiş
Insaallah hedefine ulasirsin basarilar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?