5 Haftada Beraber Zayıflayalım | YARIŞ

Kızlar mrb.. NHIL tek başına diyet zor biliyorum. Ama şöyle yap annenlerin yediğinden ye ama az ye.. Yani pilav de ye mesela ama 3 yemek kaşığını geçmesin.. İşte pilav makarna mercimek gibi yiyecekler olduğunda ekmek yeme.. Öğlenleri de ev yemeği yapan bir yer varsa ev yemeği ye.. Et yemek zorunda değilsin sebze ye.. Ya da evdev getir iş yerin müsaitse.. Şimdilik aklıma gelenler bunlar.. Ben bu sabah 1 tane kepek ekmek 1 dilim beyaz peynir domates salatalık yedim. Öğlen de 1 kase tarhana çorbası içtim. Şimdi de akşam için pırasa yapıyorum ama pirinç koymıycam hoş akşam tekrar yazarım da.. Kendimize gelelim bence de kızlar.. Hadi bakalım

haklısınız kızlar motivasyonumu düşürmemliyim ama bir anda bazen böyle koyveriyorum... evden getirme şansım var ama denedim evle iş arası çok uzak malesef evden getirsem yolda dökülüyor... 3 vasıta değiştirirken malesef sıkıntı anca evden meyva ya da süt yada sabah kahvaltısı için ekmek arası getirebiliyorum... onun dışında burda yemek zorunda kalıyorum... çorbanın yanında ekmek yemeği düşündüm aslında ama çorba da ekmek diye yemek istemiyorum... dün sütlacıda yemek sonrası arkadaşımın zoruyla yedim yoksa hiç niyetim yoktu... evde yapılanlardan az az yemeğe çalışıyorum ama beni işkenceye sürükleyen şu abur cuburlar ... ndn kiloluyumki ndn saldım ki kendimi o kadar zayıflamışken...

Akşam 18.00
2 haşlanmış yumurta
6 siyah, 6 yeşil zeytin
1 dl esmer köy ekmeği
1 mandalina

:)

2 gündür net sorunumdan dolayı giremedim bu aralar bi düzensizlik oldu hayatımda yarından itibaren toparlanıcam fazlaca kaçamak yaptım son 2-3 gündür ama topalanıcam
bugün çok geç uyandım gece geç yatınca
kahvaltı yapamadım
öğlen
patlamış mısır
1 tane ceviz

akşam
2 kepce kuru fasulye
1 dilim kpk ekmek
bolca salata

spor da yapmıyorum ama bugün tekrar yapmaya başlıcam kendimize gelelim kızlar :))

Eveeeet kizlar toparlanalim. Insan buraya giricem yazicam diye yemiyo tutuyo kendini.

Menum
sabah 3 dilim tam bugday ekmegi
peynir zeytin bal recel vs.
Ara
1portakal
oglen
yarim paket petibor ve sicak çikolata regli krizi diyelim ♥
Ara yok aksam kucuk bir lavas yesillik ve yumurtali kofte sekersiz cay
aksam bi kac avuç patlamış Mısır

Kizlar mevsimlerden roma blogu var ziyaret etmenizi tavsiye ederim acayip güzel listeler alternatif atistirmaliklar ve menüler var

evet kızlaaar toparlanıyoruz ) ben sabah süt ve cici bebe yedim. Öğlen tam tahıllı ekmeği kızarttım yanına da kaşar koydum yedim. Akşama kuru fasulyr yapıyorum bakalım..

Sabah yarım litre suyumdan sonra kepek ekmeğine peynir, domates, salatalık ile sandviç ve bir kupa çay

Öğle 12.00
Ispanak graten
4-5 yk bulgur pilavı
Salata
Bir küçük kase yoğurt

Şuanda da 13.30 itibariyle sade Türk kahvesi ile pikoyu hüpletiyorum. :)

Dün öğlenden sonra arkadaşlar 1 adet elma yedim sanırım saat 16:00 gibiydi ve 1 bardakta sütle yapılmış nescafe

saat 17:30 gibi geri kalan kutu süt ü içtim

akşam 09:00 da ise evde doner yapmış iskender gibi 1 tabak üzerine yoğurt ekleyip yedim

saat 23:00 da 1 bardak yarım yağlı süt içtim...

sabah: 08:30

1 peynirli tost

oğlenden önce saat 10:30

yarımdan az dido çikolata
sütlü nescafe

öğlen 12:00

1 kase yayla çorbası
1 porsyon salata
2 dilim ekmek

14:30 da 1 buçuk mandalina

kizlar hava kosullari tv internet problemleri yaratti bende ne zamandir giremiyorum. bu nedenle kilomu yazamadimda 65,700 sadece 300 gr vermisim. ve bugun cikolata yiyerek regli oldugum icinmi bilemem fazla yedim uzgunum(
bugun sabah: kasar beyaz peynir iki dilim cavdar domates
1. ara meyve ve cikolata
oglen: pirasa corba
aksam balik corba yemegi planliyorum

Benim bugünümde hareketliydi :)) Akşama misafir var malum hazırlık falan derken kaçırdım :) yazmaya utanıyorum artık

sabah
1 domates
1 dilm kpk ekmek
1 haslanmış yumurta

öğlen
ıspanak yemeği yumurtalı :)
3 ymk kaşığı yogurt
3 de biri kadar kpk ekmek

ara
sarma sardık :))
ben sarmaktan daha çok içini yedim

akşam
2 tane ev yapımı börek
yarım parça şekerpare
2-3 sarma

Hiç diyet listesine uygun değil yediklerim yazarken insan üzülüyor . perşembe de yaklaştı bu hafta çok salladım umarım kötü sonuç almam :)

Selam kızlar 2 gündür okul yazılı misafir derken menu mu yazamadim şimdi fırsat buldum abuk sabuk oldu ama
13 ocak
sabah
2 light dl ekmek
az peynir
5 zeytin
Şekersiz çay
ara 1 avuç leblebi
2 si nir arada
1 kase yogurt
1/2 kase çorba
ara
2 kare bitter
akşam 17 de
1/2 Kıymalı pide
4 mercimekli köfte
1 kare bitter

Saat 17,45
Kuru mısır ve kuru fasülyeden yapılmış yemek 3 kaşık

Akşam 19,20
Galeta ununa bulanıp az yağda pişirilmiş tavuk göğsü
4-5 yk yağsız yoğurtlu makarna

Birazdan birkaç tane kestane yiyeceğim. :)

Bugün karbonhidratı coşturdum resmen. Yarın protein ağırlıklı besleneyim ama perşembeye ne olur hayırlısı.

Sabah yarım litre limonlu suyumla başladım.
Kahvaltı 7.50
Az tereyağında iki tane çırpılmış yumurta

Öğle 12.15
Mısır çorbası
1 yk püre üstüne iki ince dilim rosto köfte
Kakaolu puding :)) 2-2.5 yk kadar

ızlaaarrrr bugün tartıldııımmm 58 ))) ben şuan çook mutluyuuummm.. Kaldı 4 kilo )) bugün sabah öğlen bir şey yemedim.. Sadece meyve yedim. Akşama da tavuk haşlıycam. Biliyorum az ama dün pilan falan yedim ya ondan bugün böyle.. Ama bugün çalıştığım dersten bir şey anlamadım. O da gerçek..

Tebrikler canim ama hakkaten az yemissin bugün

Cok şokum su an da geriye kalan saygıdeğer arkadaslar burdaki arkadaslar bi nezaket gosterip yazmadan baska yarismaya gitmisler
tek saf benim galiba
sanal dunya iste ne beklenir ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…