- 30 Aralık 2014
- 315
- 248
- 53
- 39
öğlen geldi de geçti bile kızlar gayet istikrarlı gidiyorum maşallah subhanallah tütütütü...
sabahtan sonra ara öğün yapmadım
öğlen 13:00
1 kase ezo gelin çorbası
1 orta boy tabakta yeşillikli salata az yağlı
300 ml ayran
saat şuan 14:30 ve ben sütle yapılmış nescafemi yudumluyorum :)
Canım evet kaçırmışsın ama hafta içi daha dikkatli olursun.. Eşine de gurur yapma canım ya.. Bak ben iddiaya girdim eşimle kilo veririm veremem diyeSelam kizlar menum
Sabah daha dogrusu oglen
2dlm tam bugday ekmegi
Haslanmis yumurta menemen peynir azar recel ve bal
ara 1portakal
aksam
9-10 kasik manti ve biraz cig kofte
biliyorum cok ama esim evde olunca denge sasiyo biraz gururumu kirip ben dikkat ediyorum diyemiyorum dalga gecmez ama gurur iste
Canım 2 günde bir saf protein tüketebilirsinKızlaar grup çok dağıldı ya!! Silkelenip kendimize gelelim lütfen. Bunlar benim için de geçerli. Yarın sabahtan itibaren toparlanalım lütfen.
Bu arada 12 günlük bir süreçte sıkı bir kilo vermem lazım önerisi olan var mı?
Tamam canım bunu araştırıp deneyeceğim.Canım 2 günde bir saf protein tüketebilirsin
yani sıfır karbonhidrat 2-3 kilo verirsin 12 günde
tabi pbiraz zorlayabilir ama sen bilirsin
Merhaba kızlar sabah kahvaltımda yediklerim
1 adet kaşarlı tost cay
Öğlen
Çorba
Salata
Bide dayanamadm bir sutlaç aldm sanırım sabah çok aç bıraktm kendimi
Sabahla öğlen arası form çayı içmiştim
Oğlenden sonraya elmam var bakalm henüz yemedm
merhaba kızlar dün öğlenden sonra 1 kutu süt içtim
akşam iste 08:45 te
5 kaşık pirinçsiz ıspanak yemeği
4 kaşık kadar da kısır yedim
bu sabah ki menüm ise
normal ekmeğe sandwiç
peynir
domates
salatalık
öğlene kadar ara yok kızlar ama gerçekten toparlanamıyoruz... neden böyle oldukki çok mu yanlış zamanda başladık bilemiyorum... birde ben akşam 8 30 08: 45 gibi evde oluyorum kızlar akşam belli saatten sonra malesef yemek yememe durumum olmuyor... bir de evde pek fazla destekçim yok geçen sene baya vermiştim kilo ama o zaman ablamın düğünü vardı ve beraber diyet yapıyorduk şimdi malesef evde kimse kendini toplayamıyor...çok sıkıntılıyım ya...özellikle iş yerimden dolayı diyetim sürekli sabote oluyor... dışardan yemek zorundayım öğlenleri et türü yemeliyim ama buralar çok pahalı yerler işyeri ticket veriyor ve açıkçası 1 ay yetmiyor her öğlen et yemeye... çorba salatada bi yerden sonra kan şekerimi düşürüyor... gerçekten kendimi kötü hissediyorum... bu hafta kilo verdiğimi hissetmiyorum sanki yani bir kaç gün oldu ama nedense olmuyor gibi offfffffffffffffffffffff...
Şu anda 1 kaşık yulaf ve 30 frambuazdan oluşan kahvaltımı yapıyorum. Gerçi donmuş olduğundan baya yavaş yeniyor.
Kalktığımda da yarım limon sıkılmış yarım litre suyumu içtim. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?