- 7 Eylül 2015
- 865
- 948
- 23
- 37
evett ya gülümm 1 ay sonra gel dedii3 hafta var daha bende şaşırdım 2 hafta arayla çağırması gerekti ama...gülüm özelde de herkesin önerdiği dr a güven olmuyorki tedavi sürecinde çok kazık yedik drlardan taraf o yüzden eşim iyi araştırmak lazım birinnn iyi dediği 3 gün yaşamıyor asya devlette tecrübelidir bari diyor
Zaten öle oluuor 31 haftadan sonra kontrolleri sıklaştırıyor doktorlar cok heyecanlı haftalardayız dün mobilyaları geldi bebeğimin annemle eşim baktım silip süpürmüşler silmişler oturup seyrediyorlar mobilyaları cok duygusallaştık :)Bence dokrusuda bu... son zamanlar bunlar Allah korusun herşey bir anda tersine dönebiliyor.. bebeğin suyu bile azalsa hissedemeyiz... sürekli kontrolde kalmamız lazım. .. en ufak bir hareketsizlikte de mutlaka doktora gozukmemiz gerekiyor..
Dus almak bile keyif vermiyor iyice saldım valla
Aynen et tabili ben 2 gündür gribim normalde haftaya gitmem gerekti hapsururken cok fazla canım yandı gögüs altım bebeğin hareketleri normal ama endişelebdim yarın gidicem doktora sende ihmal etme tatlış birde şeker var diyosunama bişey bahane edip gidebilirimm
Ne heycanlı. .. Bende bu hafta kıyafetlerini yıkayıp ütüleme düşünüyorum. .. ne olur ne olmaz herşey hazır olsunZaten öle oluuor 31 haftadan sonra kontrolleri sıklaştırıyor doktorlar cok heyecanlı haftalardayız dün mobilyaları geldi bebeğimin annemle eşim baktım silip süpürmüşler silmişler oturup seyrediyorlar mobilyaları cok duygusallaştık :)
ağrım kasılmam sürekli var zateen bunun için aslında gitmek lazımda.durumuma göre bakarım terslik hissedersem giderim hemen.Aynen et tabili ben 2 gündür gribim normalde haftaya gitmem gerekti hapsururken cok fazla canım yandı gögüs altım bebeğin hareketleri normal ama endişelebdim yarın gidicem doktora sende ihmal etme tatlış birde şeker var diyosun
ben pijama takımını hastane çantasına konulacakları ütülüyorum hazır kalsın dedim.ama sürekli korku halindeyim ya iyice paranoyak olduumNe heycanlı. .. Bende bu hafta kıyafetlerini yıkayıp ütüleme düşünüyorum. .. ne olur ne olmaz herşey hazır olsun
Bende her hafta erteliyorum bu hafta yaparım dedim grip oldum salı günüde babyshower yapıcazNe heycanlı. .. Bende bu hafta kıyafetlerini yıkayıp ütüleme düşünüyorum. .. ne olur ne olmaz herşey hazır olsun
Bende her hafta erteliyorum bu hafta yaparım dedim grip oldum salı günüde babyshower yapıcazartık bizim ütüler haftaya kalır kesin ben unibaby deterjanını aldım sen ne ile yıkadın .birde çamaşırları benim asmak için balkon var ama cok rüzgarlı ucar minikler acaba kurutma makinesine atsam sakıncası olur mu
Ben artık kadın tutuyorum 3 haftadaeşimle konuştum vallahi elimi sürmem daha tek temizliğe yardım edeceksin dedim ben anlamam elimden gelmez hiiiç anlamam dedim erken doğum olsa hep senin yüzünden dedimsuçluluk psikolojisine girdi
alışveriş planımız vardı ıptal oldu kul plan yapar mevlam gülermiş taşınma gibi bişey çıktı şimdi eşim iş değiştiriyor onla uğraşıyorum siz yazın ben topluca olucam aklım burdakızlar haftasonları kayıplardasınız
Ayy evet eşim eve bir sürü katalog getirmiş bakıyım diye hani dışarı pek çıkmıyorum. Ordan bile hiç bi şey beğenmedim. Süslenip puslenıp sokağa çıkasım var ama üşeniyorumSanırım doğumdan belli bir süre sonra normale döneceğiz. .. zira ben şuan hiç normal halimde değilim. .
Deli gibi alışveriş yapan ben, en ufak birseyi begenemiyorum, yakistiramiyorum alamıyorum. .. çok ilginç hiç ama hiç normal değilim
Ben şu anda hem özele hem Üns hastanesine gidiyorum öZeldeki Dr uma herseyı soruyorum devlettekine soramıyorum yoğunluk çok çünkü ams doğumu özelde düşünmüyorum yeni doğan yogunbakımları yok doğumda ne olacağınızı bılemeyız hemen transfer edıyoruz dıyorlar ama guvenemem özeller konfor bakımından guzel otelcılık hızmetı veriyorlar gibi düşünüyorum kısacası sorular özele dogum tam teşekküllü hastanedeaçıkçası gülüm ben devlet hastanesinde yapıcam ya ondan korkuyorum özelde mis gibi bakıyolar ama işte şeker hastasıyım diye özelde ki dr lara yoğun bakımm ünitelerine güvenemiyoruz eşimle.geçen de tv de gördük özelde doğum yapan kadının başına ne iş getirmişler kadın tuvalette doğurmuş bir sürü rezillik.benim dr la konuşmak iyi gelicektide 1 ay sonraya gün attı 1 haftası geçti 3 hafta kaldı mübarek gün geçmiyor
Sizi çok özledim de ben bikere öyle demiştim 10 gün içinde gidince muayene parası vermiyosun ya onu değerlendirmiştim napım merak etmiştim bebişi o zaman hareketleri de yoktu dahaama bişey bahane edip gidebilirimm
Banada hacı Şakir dediler eşimin kuzeni 36 haftalık doğurdu aman kızlar hazırlıkları tamamlayın bebişlere belli olmazHacı şakir deterjan mis gibi kokuyor muş, onu düşünüyorum yumusatici olarak ta dalını aldım. .. çok güzel kokuyor oda...
Kurutma makinasına atma sakın, güneş görsün balkona as hemen kurur zaten
Bende Babyshower istiyomBende her hafta erteliyorum bu hafta yaparım dedim grip oldum salı günüde babyshower yapıcazartık bizim ütüler haftaya kalır kesin ben unibaby deterjanını aldım sen ne ile yıkadın .birde çamaşırları benim asmak için balkon var ama cok rüzgarlı ucar minikler acaba kurutma makinesine atsam sakıncası olur mu
Teşekkürler kızlar, gece uyutmadı sabaha karşı uyuyabildim sargı falan yaptım. sabah geçmişti, internetten araştırdım karpal tunel sendromu diye bişey varmış o değildir inşallah bu gece de başlarsa pazartesi doktora gideceğim.Gecmis olsun canim. Nasil oldun ? Doktora git istersen.
süpersinnnBen artık kadın tutuyorum 3 haftada
alışveriş planımız vardı ıptal oldu kul plan yapar mevlam gülermiş taşınma gibi bişey çıktı şimdi eşim iş değiştiriyor onla uğraşıyorum siz yazın ben topluca olucam aklım burda
Sizi çok özledim de ben bikere öyle demiştim 10 gün içinde gidince muayene parası vermiyosun ya onu değerlendirmiştim napım merak etmiştim bebişi o zaman hareketleri de yoktu daha
hıh işte tamda o yüzden devlete gidicem doğuma.kafamda felaket senaryosu çizip duruyorum ya bazen kendi kendime diyorum asya manyakmısın niye düşünüyosun böyle şeyler de elimde değil kiiBen şu anda hem özele hem Üns hastanesine gidiyorum öZeldeki Dr uma herseyı soruyorum devlettekine soramıyorum yoğunluk çok çünkü ams doğumu özelde düşünmüyorum yeni doğan yogunbakımları yok doğumda ne olacağınızı bılemeyız hemen transfer edıyoruz dıyorlar ama guvenemem özeller konfor bakımından guzel otelcılık hızmetı veriyorlar gibi düşünüyorum kısacası sorular özele dogum tam teşekküllü hastanede
o karpal tünel sendromunu ben yaşıyorum gülüm 5 aylıkkenden bu yana uyuşma oluyor ve bilekte sıklaşan fena bir ağrı oluyorTeşekkürler kızlar, gece uyutmadı sabaha karşı uyuyabildim sargı falan yaptım. sabah geçmişti, internetten araştırdım karpal tunel sendromu diye bişey varmış o değildir inşallah bu gece de başlarsa pazartesi doktora gideceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?