- 7 Eylül 2015
- 865
- 948
- 23
- 37
İlk aylarda 2 hafta geçmezdi yine giderdim... en sonunda doktorum 1 ay gelme dediayy hiç gülesim yoktu gülüm yaaa kız gitmek için bahane çok sabrım gelmesse 2 haftaya giderim yine
Canim çok geçmiş olsuno karpal tünel sendromunu ben yaşıyorum gülüm 5 aylıkkenden bu yana uyuşma oluyor ve bilekte sıklaşan fena bir ağrı oluyor
Ben gitmedim dr a.geciciymis sanirimCanim çok geçmiş olsunaynen ağrı bilek civarında toplanıyor gibi elimi kolumu hareket ettiremiyorum çok fena bişey. Doktorum da izinden 12sinde dönecekmis
Ben yapmayacaktım sitedeki arkadaşlar heveslendirdi :) salı yapacagız bakalım herkes birşey yapacak kimi pasta kimi sarma börek herkese görev verdim :)Bende Babyshower istiyom
Para veriyoruz o kadar baksınlar ilgilensinlerayy hiç gülesim yoktu gülüm yaaa kız gitmek için bahane çok sabrım gelmesse 2 haftaya giderim yine
Eger gidecegın devlet tam teşekküllüyse ona git devlettekiker daha çok tecrübeli özelde tek Dr ilgileniyor devlette elini çarpsan uzmana çarpar gecede gündüzdehıh işte tamda o yüzden devlete gidicem doğuma.kafamda felaket senaryosu çizip duruyorum ya bazen kendi kendime diyorum asya manyakmısın niye düşünüyosun böyle şeyler de elimde değil kii
Canım kasık ağrısına iyi geliyomu hiç bilmiyorum ama son haftalarda yapılması doğumu kolaylaştırıuomuşKızlar bişey sorcam şimdi çoğumuzda kasık ağrısı varya akşam bi arkadasıma gittik onunda oğlu var minik kasık ağrısına cinsel ilişki iyi geliyor dedı
Bunu deneyen oldu mu son haftalarda da Drlar ilişki öneriyorlarya bşrax mantıklıda geldi eger doğruysa hem benım işim görülür hem bizimkinin kardeş gibi olduk
Canım kasık ağrısına iyi geliyomu hiç bilmiyorum ama son haftalarda yapılması doğumu kolaylaştırıuomuşama benim ağrılarımdan dolayı bi türlü pozisyonu tutturamıyoruz öyle de olunca bizde kardeş moduna geçiyoruz mecburen
Benim de karnım bana küçük geliyor artıkgünaydın kızlarkızlar benim 2 gündür dikkatimi çekiyor karnım sanki aşağıya iniyor gibi.sizde fark ediyormusunuz
Ayy baya debelenme sonucunda oda vaz geçiyo bendeaynen canım biz de öyleyiz. ''ay şuram acıdı buram acıdı sallandım vs..'' diye diye vazgeçiyorum sonra. hatta bugün de hamile yastığımla yatağa sığmıyorum rahat edemiyorum diye salona tekli baza koydurttum. eşim uyanacak mı diye tedirgin olmadan koca göbüşümle yatıp kalkarken rahat rahat debeleniyorum oflayıp pufluyorum yastıklarla dolduruyorum üstünü iyi oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?