5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

ayy hiç gülesim yoktu gülüm yaaakız gitmek için bahane çok sabrım gelmesse 2 haftaya giderim yine
İlk aylarda 2 hafta geçmezdi yine giderdim... en sonunda doktorum 1 ay gelme dedi zor tuttum kendimi 3 hafta tam bir aya yeni alıştım, şimdi daha sık gidicem

o karpal tünel sendromunu ben yaşıyorum gülüm 5 aylıkkenden bu yana uyuşma oluyor ve bilekte sıklaşan fena bir ağrı oluyor
Canim çok geçmiş olsun aynen ağrı bilek civarında toplanıyor gibi elimi kolumu hareket ettiremiyorum çok fena bişey. Doktorum da izinden 12sinde dönecekmis

Ii aksamlar kizlar benimde bugun belim cok agrio karnimdada bi agri var bugun surekli sertlesip durdu

Benim de iç bacak kasık ağrılarım başladı sırt ağrısına eşlik ediyorlar sağolsunlar böyle şikayet edince de kızıyorum kendime yerimizde olmak isteyen kaç kişi var çok şükür rabbime

Aynen tabi cnm sukur ben 9 yil bekledim kucuk mucizem icin hamd olsun rabbime isteyen herkese nasip etsin bizede saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah insan endiseleniyor haliyle ayagi kalkinca yururken surekli sanci girip duruo

hıh işte tamda o yüzden devlete gidicem doğuma.kafamda felaket senaryosu çizip duruyorum ya bazen kendi kendime diyorum asya manyakmısın niye düşünüyosun böyle şeyler de elimde değil kii
Eger gidecegın devlet tam teşekküllüyse ona git devlettekiker daha çok tecrübeli özelde tek Dr ilgileniyor devlette elini çarpsan uzmana çarpar gecede gündüzde

Kızlar bişey sorcam şimdi çoğumuzda kasık ağrısı varya akşam bi arkadasıma gittik onunda oğlu var minik kasık ağrısına cinsel ilişki iyi geliyor dedı
Bunu deneyen oldu mu son haftalarda da Drlar ilişki öneriyorlarya bşrax mantıklıda geldi eger doğruysa hem benım işim görülür hem bizimkinin kardeş gibi olduk

Canım kasık ağrısına iyi geliyomu hiç bilmiyorum ama son haftalarda yapılması doğumu kolaylaştırıuomuş ama benim ağrılarımdan dolayı bi türlü pozisyonu tutturamıyoruz öyle de olunca bizde kardeş moduna geçiyoruz mecburen

aynen canım biz de öyleyiz. ''ay şuram acıdı buram acıdı sallandım vs..'' diye diye vazgeçiyorum sonra. hatta bugün de hamile yastığımla yatağa sığmıyorum rahat edemiyorum diye salona tekli baza koydurttum. eşim uyanacak mı diye tedirgin olmadan koca göbüşümle yatıp kalkarken rahat rahat debeleniyorum oflayıp pufluyorum yastıklarla dolduruyorum üstünü iyi oluyor

Normal doğum düşünüyorsanız baya kolay oluyormuş bı gebe okulunda ya parmakla kendınız alıştırma yapın Yada eşinizle yakınlaşın demişlerdi
Bu arada İnstagramda emzik zinciri diye bi yer var emzik Zincşri + bulut yastık 40 tl kargo dahil düşünen olursa ben sipariş verdin

Eklentiler

• image.webp
    33,2 KB · Görüntüleme: 50
Ayy baya debelenme sonucunda oda vaz geçiyo bende yapçak bişi yokk, yazık garibim beni bekliyo sen istediğin zaman yaparız zorlamak istemiyorum seni diyo ama bende de tık yokki Hamileliğimin 3.ayında eşim internetten gösterdi hamile yastığı diye de baya büyük geldi bana istemedim ozaman geçen de söylendim durdum uyuyamıyorum diye, alıcaktık işte onu sana diyo keşke alsaydım diyorum bende artık çoğu gitti azı kaldı bu saatten sonrada almıyım diyorum. Bizimki bensiz yatmıyoki yatakta, 3-4 yastıkla uyuyorum gıkını çıkarmıyo,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…