5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Kizlar ben henuz sterilizator almadim bu emzik biberonlari nasil temizleyecegiz detayli anlatabilecek olan var mi

Canım lohusa ve hamiş bayanları cok korkuturlarmış sürekli dua ederek uyu felak ve nas suresini sık sık oku yatarkende yanında birisi olsun banada bi kaç defa okdu
yaaa dün bana da oldu üstüme ağarlık çöktü kalkmak istiyorum kalkamıyorum da boğazıma çöktü sonra.ama bilincim yerindeydi dua okudum sonra geçti.ama öyle korktum kiii

Kızlar dün çalışabilir raporumu aldım, bebek çok iri diye yine azar işittim, şeker var ve dikkat ettiğim halde bebek 2700 kg.
Ciğerleri gelişmez, erken doğum yaparsın vs diye korkuttu beni yine doktor, moralim bozuldu, ağlıcaktım nerdeyse.

hayırlı olsun canım. peki ciğer geliştirici iğne vurdu mu ?

Hayır, bunlar sadece riskler diyor, kesin bir şekilde konuşmadığı için panikledim.

bu arada maşallah bebeğine. başka bi doktora da git istersen için rahatlasın kendini üzüp bebeğini de üzme. belki erken gelir ama bi sıkıntı olacağını düşünmüyorum. oluştursa zaten iğneyi de vururdu bence

Kızlar bende hasta gibiyim gece ateşlendım bugun gıtmedım işe zaten yarım gündü Dr a gidicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…