5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

ihmal etmesin canım ya eşinde. insanı sinir ediyorlar ya. o yokken sen git bari

ihmal etmesin canım ya eşinde. insanı sinir ediyorlar ya. o yokken sen git bari
ekonomik özgürlüğüm yokki gülüm onun eline bakıyorum sgk yok özele gitsem en az 100 lira gidiyorişte diyorum ya mcburen bekliyorum sinir harbi yaşıyorum ama bekliyorum

ekonomik özgürlüğüm yokki gülüm onun eline bakıyorum sgk yok özele gitsem en az 100 lira gidiyorişte diyorum ya mcburen bekliyorum sinir harbi yaşıyorum ama bekliyorum
ya oda mecburiyetten buna gidelim diyordur eminim ama sağlık bu ihmal etmeye gelmezki

sağlık bu bi de evlat canım ya. sen evlat için ne kadar bekledin neden böyle yapıyor ya. artık daha dikkatli olmak zorunda

Benim doktorum da şekerden dolayı sorduğumda Doğum şekline Bebek karar verir bırakalım o karar versin diyor ne demek hık der kalır bu nasıl vicdansızlık Doğuma yaklaşmış bir anneye bu nasıl söylenebilir...böbrek büyümesini dert etme canım ayrıntılı da çıkmadıysa Doğumdan sonra geçer Allah'ın izniyle bol bol dua edelim Allah bizi hayırlı doktorlarla hemşirelerle karşılaştırsın...

ayrıntılıda çıktı gülüm

ayrıntılıda çıktı gülüm

Hiç sıkıntı etme canım en azından teşhis edildi doğar doğmaz da tedaviye başlanacak bak 2016 aralık annelerinin de son sayfalarını oku oradaki bir arkadaşın da bebeğin de çıktı...devam et yine diyetine sen...hiç kötü birşey de getirme aklına...

Canım ben ankarada oturuyorum ama antalyalıyım korkutelinden hemseri çıktık istersen oradaki yakınlarıma Dr sorayım. Ilerleyen gebelik haftalarında Drlar almıyor ama madem seker var işin içinde alırlar diye düşünüyorum. Ayrıca o Dr un öyle olumsuz konuşmalarını dikkate alma ilk seker hastası sen değilsin ki doğuran ben aynı zamanda Ocak ananelerini de takıp ediyorum orada da bebekle kilo aldırmak için uğraşıyoruz senin dediğin kilo obezlik gibi aşırı bi kilo değil ki zayıf doğan bebekler sarılığa enfeksıyona daha çabuk yakalayabiliyor bu mübarek günde içini ferah tut bana da Dr gelişimi 1 hafta önde dedi erken gelmesinden bende korkuyorum sürekli kızıma annecim vaktinde gel tanam mı diyorum

Bilmiyorum ki canım gecen gun burnum kanadığından beri pek iyi değilim Leyla gibiyim tansiyonum düşüyor sanırım bi tansiyon aleti alsaydım iyi olacaktı
Bide bugun kv dem bana bakmak için evini taşıyor benım semtıme iyi mi kötü mü karar veremiyorum onun endişeleri var depresyonda gibiyim

Kızlarya kaynanam sürekli bi bana gelip kalma çabası içerisünde ki hamileliğimde ters giden hiç birşey yok gelip yemeğini yapim sen dinlen evi temizliyim vs dürekli bi bahane ile bana gelmeue calılıyor 4 kez istemediğimi belirttim idare ediyoruz biz kendimiz dedim ama anlatamıyorum . İllaki bizde kalacak

Ay benımkı de bugun bana yakın bı eve taşınıyor ama canım benım gercekten bazen bakıma ihtiyacım oluyor eşimin işi değişti öğlen gidiyor gece geliyor akşamları yalnızım korkuyorum annem sen gel bize diyor orada yatamıyorum banyo yapamıyorum evıme gelmek istiyorum kv dem bugun taşınıyor bende çok korkuyorum acaba bunaltır mı benı dıye

geçmiş olsun canım
ayak şişmesi konusuna takılma hiç, benim nerdeyse 5 aydan beri şiş
moralini yüksek tut sıkıntı yapma herşey olacağına varır

Bi sıkıntımız yok aslında ama insan yine de bi endişeleniyor biz bide daha 1 yıllık evliyiz eşimde bende mahremiyete ayrı özen gösteriyoruz durup dururken kımseyle kötü olmak istemiyorum

Kizlar dunden beri migdem cok kotu gece gunduz eksime yanma oluo sizde durumlar nasil

asya_01 canım o doktoru bana getir yaa yaaa okdar sinirlerim bozuldukii seni ve bebeğini nasıl bu şekilde strese sokar. Ayy bi kaşık suda boğasım geldi doktorunu. Şeyi merak ediyorum dr bi hıkta gider dediğinde sen hiç tepki vermiyomusun, ben ağzıma geleni söyler çıkardım heralde. Bu şekilde hasta haklarına ve hasta psikolojisine itibarı, saygısı, özeni kalmıyo.

Canım ben Eryaman hast sema hanıma gidiyorum çok memnunum bi dene istersen ücretler de makul yanı

Canım sen ankarada değil miydin Dr hüseyin bey diye hatırlıyorum ben

bakarım gülüm.onun kaç mm çıkmış acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…