- 11 Şubat 2016
- 1.764
- 2.041
- 63
eşimle ters düşüyoruz gülüm eşimde diyor ki dr dur vardır bildiği ya bildiğini bilmem ama adam bana bunları söyledi oda tutturdu cuma günü son git baki nasıl davranıcak ne dicek ona göre bizde önümüze bakalım diyor.ya varya sanki dünyada değilim ya öyle berbat haldeyim ki sana anlatamam
ekonomik özgürlüğüm yokki gülüm onun eline bakıyorum sgk yok özele gitsem en az 100 lira gidiyorihmal etmesin canım ya eşinde. insanı sinir ediyorlar ya. o yokken sen git bari
ekonomik özgürlüğüm yokki gülüm onun eline bakıyorum sgk yok özele gitsem en az 100 lira gidiyorişte diyorum ya mcburen bekliyorum sinir harbi yaşıyorum ama bekliyorum
evettya oda mecburiyetten buna gidelim diyordur eminim ama sağlık bu ihmal etmeye gelmezki
ekonomik özgürlüğüm yokki gülüm onun eline bakıyorum sgk yok özele gitsem en az 100 lira gidiyorişte diyorum ya mcburen bekliyorum sinir harbi yaşıyorum ama bekliyorum
yaa aynen öyle dediieşimle özelde de alternatif bakıyoruz şimdi eşime dedim bu adam için ölüm hık der gider bu kadar basit yani.cumaya tekrar çağardı gidicem eğer yine aynı tarz da konuşursa daha da gitmicem.hayır normal diye tutturmuş kardeşim normal yaptırma o zaman.ne bebeği ne beni riske at manyak sen tatmin olacan diye bebeğimi öldürecen.takmış normale eee normalede bebek zorlanır şeker var diyosun.bu konu bir taraftan böbreğin büyümei bir taraftan berbatım yaa
ayrıntılıda çıktı gülümBenim doktorum da şekerden dolayı sorduğumda Doğum şekline Bebek karar verir bırakalım o karar versin diyor ne demek hık der kalır bu nasıl vicdansızlık Doğuma yaklaşmış bir anneye bu nasıl söylenebilir...böbrek büyümesini dert etme canım ayrıntılı da çıkmadıysa Doğumdan sonra geçer Allah'ın izniyle bol bol dua edelim Allah bizi hayırlı doktorlarla hemşirelerle karşılaştırsın...
ayrıntılıda çıktı gülüm
ayrıntılıda çıktı gülüm
Canım ben ankarada oturuyorum ama antalyalıyım korkutelinden hemseri çıktık istersen oradaki yakınlarıma Dr sorayım. Ilerleyen gebelik haftalarında Drlar almıyor ama madem seker var işin içinde alırlar diye düşünüyorum. Ayrıca o Dr un öyle olumsuz konuşmalarını dikkate alma ilk seker hastası sen değilsin ki doğuran ben aynı zamanda Ocak ananelerini de takıp ediyorum orada da bebekle kilo aldırmak için uğraşıyoruz senin dediğin kilo obezlik gibi aşırı bi kilo değil ki zayıf doğan bebekler sarılığa enfeksıyona daha çabuk yakalayabiliyor bu mübarek günde içini ferah tut bana da Dr gelişimi 1 hafta önde dedi erken gelmesinden bende korkuyorum sürekli kızıma annecim vaktinde gel tanam mı diyorumantalya canım.bu haftayı mecburen geçirme gerek sonrasında hiç beklemeden yapılması gerekenleri yapıcam.kasık ağrısı vs yok olsa hiç durmaz giderim özeldekine beklemem yani ama ağrı falan olmadığından beklicem haftaya kadar.
Ay benımkı de bugun bana yakın bı eve taşınıyor ama canım benım gercekten bazen bakıma ihtiyacım oluyor eşimin işi değişti öğlen gidiyor gece geliyor akşamları yalnızım korkuyorum annem sen gel bize diyor orada yatamıyorum banyo yapamıyorum evıme gelmek istiyorum kv dem bugun taşınıyor bende çok korkuyorum acaba bunaltır mı benı dıyeKızlarya kaynanam sürekli bi bana gelip kalma çabası içerisünde ki hamileliğimde ters giden hiç birşey yok gelip yemeğini yapim sen dinlen evi temizliyim vs dürekli bi bahane ile bana gelmeue calılıyor 4 kez istemediğimi belirttim idare ediyoruz biz kendimiz dedim ama anlatamıyorum . İllaki bizde kalacak
geçmiş olsun canımkızlar geldim şimdi sağ böbrek büyükmüş yaanst ye falan bişey demedi 1 hafta sonra çağardı şekerime baktı şu an normal dedi ama beni normale zorlicak baya sonrada şekerin şöyle böyle dicekk çok canım sıkıldı yaa
Bi sıkıntımız yok aslında ama insan yine de bi endişeleniyor biz bide daha 1 yıllık evliyiz eşimde bende mahremiyete ayrı özen gösteriyoruz durup dururken kımseyle kötü olmak istemiyorumKızlarya kaynanam sürekli bi bana gelip kalma çabası içerisünde ki hamileliğimde ters giden hiç birşey yok gelip yemeğini yapim sen dinlen evi temizliyim vs dürekli bi bahane ile bana gelmeue calılıyor 4 kez istemediğimi belirttim idare ediyoruz biz kendimiz dedim ama anlatamıyorum . İllaki bizde kalacak
Canım ben Eryaman hast sema hanıma gidiyorum çok memnunum bi dene istersen ücretler de makul yanıyaa aynen öyle dediieşimle özelde de alternatif bakıyoruz şimdi eşime dedim bu adam için ölüm hık der gider bu kadar basit yani.cumaya tekrar çağardı gidicem eğer yine aynı tarz da konuşursa daha da gitmicem.hayır normal diye tutturmuş kardeşim normal yaptırma o zaman.ne bebeği ne beni riske at manyak sen tatmin olacan diye bebeğimi öldürecen.takmış normale eee normalede bebek zorlanır şeker var diyosun.bu konu bir taraftan böbreğin büyümei bir taraftan berbatım yaa
Canım sen ankarada değil miydin Dr hüseyin bey diye hatırlıyorum benantalya canım.bu haftayı mecburen geçirme gerek sonrasında hiç beklemeden yapılması gerekenleri yapıcam.kasık ağrısı vs yok olsa hiç durmaz giderim özeldekine beklemem yani ama ağrı falan olmadığından beklicem haftaya kadar.
bakarım gülüm.onun kaç mm çıkmış acabaHiç sıkıntı etme canım en azından teşhis edildi doğar doğmaz da tedaviye başlanacak bak 2016 aralık annelerinin de son sayfalarını oku oradaki bir arkadaşın da bebeğin de çıktı...devam et yine diyetine sen...hiç kötü birşey de getirme aklına...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?