5 haftalık hamile olanlar buuraya....

Slm kıslarrr bende aranıza yenı katıldım.....
Sat ım 8 ekım hesaplamaya gore 6+6 yım...
Bırazdan doktora gıdıcem ılk muayenem olacak...
ınsallah keseyıde kalp atıslarınıda gorururm:):) geldıkten sonra sızı haberdar ederım...
Kıslar bol bol dınlenın sıze tavsıyem kendınızı sımartın...
KocıŞler ddonsun etrafınızda:)
bu gunlerın tadını cıkartmaya bakalım hep beraber...

kızlar herkese merhabalar...ben de pazar günü yaptığım testle öğrendim hamiş olduğumu.dün ve bugün de tekrarladım.başta silik olan ikinci çizgi bugün daha koyuydu.kan sonucum belli olacak yarın ama idrar testine güveniyorum.ama hala şaşkınım.yani inanamıyorum.eşim de aynı şekilde.sanki kan sonucu çıkınca daha bir emin olucaz.bir de deli gibi hastayım 3 gündür,grip oldum.ilaç da almıyorum.her yerim ağrıyor.raporluyum işe de gidemiyorum.iş yerindeki doktor parol alabildeceğimi söyledi.bilgisi olan var mı?parol içsem bir zararı olur mu?21 ekim son adet tarihimdi.yaklaşık 4 hafta+6 gün falan oldu, 5 hafta gibi yani.sürekli öksürüyorum.öksürdükçe kasığıma batmalar oluyor.korkuyorum açıkcası...

canımm benim de son adetim 7 ekim
keseyi görmüştük ama kalp atışları için gitmedim henüz
haber ver olur mu buarada konyada hangi dra gidiyosunn bende konyadayım

günaydın arkadaşlar
bende sat a göre 5+3 haftalık hamileyim. ama henüz ultrasona girmedim. 5 aralıkta doktora gideceğim. karından ultrasonla görünebilir mi yoksa vajinal ultrason ile mi bakarlar sizce???

Merhaba kızlar. 31 aralıkta son adet günümün başıydı. 24 ocakta gebelik test yaptım pozitif çıktı. bu dönem adetimide olmadım. internetten baktım 5 haftalık olarak hesaplıyor doğrumu ? vede gebeliği benim dönemlerime denk gelenlerden bilgi alabilirim gerçi yarın doktora gidicem ama yinede heycanlandım bir sormak istedim.

Bildiğim kadarıyla Hamilelik döneminde kendi kadın doktorunun verdiği ilaçların dışında ilaç kullanmayı doğru bulmuyorlar. yarın sen kan sonucunda çıkınca inşallah sağlıklı bi bebeğin olur doktoruna bi danışırsın.

Dogru cnm benin son adet tarihim 1 ocak 4+6 haftaligim yani aramizda 1 gun var bu arada hayirli olsub

Teşekkürler Sizinkide hayırlı olsun.Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin. peki bişi sorucam herhangi bir belirti yada şikayetiniz varmı ?

Cok tsk ederim
Hayir hic bi sikayetim belirtim yok uyku harici gun icerisinde sekerlemeler yapiyorum ama ne migde bulantisi ne kasik agrisi ne gogus sisligi dr hamilesin demese inanmazdim sizin varmi ?

evet ilk gebeliğim. Herşeyde vardır bir hayır oluyorsada olmuyorsada vardır Allahın bir bildiği. siz bebeğinizi ona emanet edin. Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin size.

Kızlar benim satım 30 aralıktı ama lütfen akıl verin ben eşime ayın 18inden önce ilişkiye girmedim ve beta hcg dün itibariyle 772 çıktı sizce nasıl?? Dr um daha cok küçük keseyi göremeyiz dedi ve göremedik:(

benimde ayın 31 iydi 5 haftanın ortalarında kesem gözüktü ama küçük bi şekilde. bugün 6.cı haftaya girdim. 7 hafta ortalarında tekrar gidip kalp atışını duyucaz inşallah. doktorlar son adet gününü hesaplayarak haftaya başlıyor seninde bu hafta 6ncı haftan kese gözükmemesi normal kimilerininki 7.nci haftada gözükebiliyormuş. biraz sabır etmek gerek bir an önce görmek istiyoruz tabiki ama daha çok çok küçük ve yeni yeni oluşuyor.

5+4 çok heyecanlı :) 2 hafta sonra kalp atışlarını dinleyeceğim inşAllah :)

Ama bulantılar fena.. Gece gündüz sürekli mide bulantım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…