Slm kıslarrr bende aranıza yenı katıldım.....
Sat İm 8 ekİm hesaplamaya gore 6+6 yım...
Bırazdan doktora gıdıcem ılk muayenem olacak...
ınsallah keseyıde kalp atıslarınıda gorururm:):) geldıkten sonra sızı haberdar ederım...
Kıslar bol bol dınlenın sıze tavsıyem kendınızı sımartın...
KocİŞler ddonsun etrafınızda:)
bu gunlerın tadını cıkartmaya bakalım hep beraber...
kızlar herkese merhabalar...ben de pazar günü yaptığım testle öğrendim hamiş olduğumu.dün ve bugün de tekrarladım.başta silik olan ikinci çizgi bugün daha koyuydu.kan sonucum belli olacak yarın ama idrar testine güveniyorum.ama hala şaşkınım.yani inanamıyorum.eşim de aynı şekilde.sanki kan sonucu çıkınca daha bir emin olucaz.bir de deli gibi hastayım 3 gündür,grip oldum.ilaç da almıyorum.her yerim ağrıyor.raporluyum işe de gidemiyorum.iş yerindeki doktor parol alabildeceğimi söyledi.bilgisi olan var mı?parol içsem bir zararı olur mu?21 ekim son adet tarihimdi.yaklaşık 4 hafta+6 gün falan oldu, 5 hafta gibi yani.sürekli öksürüyorum.öksürdükçe kasığıma batmalar oluyor.korkuyorum açıkcası...
Dogru cnm benin son adet tarihim 1 ocak 4+6 haftaligim yani aramizda 1 gun var bu arada hayirli olsub
Bendede halsizlik dışında şu an bi şikayetim yok. göğüslerde hassasiyetim ve şişkinliğim var.
Kızlar benim satım 30 aralıktı ama lütfen akıl verin ben eşime ayın 18inden önce ilişkiye girmedim ve beta hcg dün itibariyle 772 çıktı sizce nasıl?? Dr um daha cok küçük keseyi göremeyiz dedi ve göremedik:(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?