5 haftalık hamile olanlar buuraya....

sıkma canım ya kendini... Zaten fizyolojik olarak yaşadığımız değişim pskolojik olarak da baskı yapıyor. Şu anda böyle karmaşık düşünmen normal.. Ben de oluyor o iyi mi oldu acaba daha beklemelimiydim tarzı düşünceler... Ama artık çok geç geliyorlar... Allah sağlıkla doğmalarını nasip etsin de... Unutma ki hamileliğin de 1001 sorunu var...( İnşallah hiçbirine takılmadan kucağıma almak nasip olur.. )
Yani kıymetini de bilmek lazım birsürü sıkıntıyla hamile kalmaya uğraşanlar var...

canım daha hiç gitmediğim için ilaçta kullanamadım aslında biraz acele etmemin nedenide doktorun ilaç yazması onu yazarsa bir yandanda ilaç kullanmaya başlarım bakalım artık en azından keseyi bari görsün çünkü dah ahiç bişey görünmemişti 10 gün önce. pazartesi için randevu aldım artık hakkımızda hayırlısı olsun senin ilk bebeğinmi olacak?

evet ilk bebeğim olacak :dance:

hayırlısı olsun canım ya sorunsuz inşallah... ben de 15 günün dolmasını bekliyorum...

evet ilk bebeğim olacak :dance:

hayırlısı olsun canım ya sorunsuz inşallah... ben de 15 günün dolmasını bekliyorum...

hadi bakalım.....opuyorumnanaktan
benim 2. olacak nasip olursa bir tane 2 yaşını bitirmiş oğlum var.. sağlıcakla doğsunlar inş..:Saruboceq:

inşallah.. forumu okurken geriliyor insan ya... çeşit çeşit problemler çıkabiliyormuş..
umarım hiçbi sorun yaşamadan doğarlar

inşallah.. forumu okurken geriliyor insan ya... çeşit çeşit problemler çıkabiliyormuş..
umarım hiçbi sorun yaşamadan doğarlar

ya bazen bende sıkılıyorum ama takmamak gerek her insanda farklı oluyor o yüzden strese girme düzenli doktoruna gittikten sonra ve herhangi bir sorun hissetmiyorsan bi sorun olmaz inş ....kaydirigubbakcemile5

yok stres yapmıyorum kendime...
hamile kalmamda da sonrasında da pskolojinin pozitif olmasının çok önemli olduğunu düşünüyorum..
Okuyup araştırdıkça kısa vadeli geriliyor insan....

zehra tugba sen nasilsin canim. sagligin nasil bebegin iyi mi? :ecrin_bebek:

sağol canım iyiyim çok şükür bir hafta annemde kaldım kahverengi lekelenmelerim vardı hala var az az..kalp atışlarını duyduk geçen hafta çok şükür,sabah bulantılarım başladı..sen nasılsın canım nasıl gidiyo

selam kızlar bende idrar testi yaptım son sat 2 ekimdi adetim gecmmitsi 2 kasımda 3 4 5 kasımda idrar testi yaptım hepside pozitif cıktı bu pazartesi yani yarın randevü almıstım ama dün cumartesi günü şiddetli adet sancım geldi ve adet oldum 3 saat yrimden kalkamadım ( sonra acile gittim bthc 9.9 cıktı yeni baslayan bi hamilelik dedi tebrik etti bende tebrik ediosun ama adet oluyorum dedim doktoru cagıralımmı dedi ama muane ücreti var 100 tl dedi piskin pişkin bende ne gerekiliyosa yapin cok acil dedim hemen doktor geldi muane etti kese göremedi cok yeni bi hamilelk dedi düşükde yapıyor olabilirsin dedi düşük olmaması için igne yaptık hemen bide hap verdi 3 kere yutucam günde pazartesi günü tekrar cagırdı degerlerime bakıcak yükselmişse devam ediyodur dedi ama umudunu sen kes dedimafoldumben

selamlar ben de 5 hafta 5 günlük oldum
Temmuz annesi olucam yani inşallah 6 temmuz da doğacak nasipse
biz de keseyi gördük haftaya cumartesi de doktor randevumuz var inşallah kalp atışlarını duyarız

Allah hepimize güzel bir hamilelik dönemi rahat bir doğum
sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

ben dusuk aptim gecen hafta.. iyi olduguna sevindim. insaallah sag salim alirsin kucagina bebegini.

allah hayirlisini nasib etsin canim. cok uzucu ama... yapacak birsey yok. :teselli:

çok yenisin hayırlı olsun..

filizim sen nasılsın kahverengi akıntıların devam ediyormu..benim yedinci haftanın başında başladı hala da devam ediyo doktorum hiç bilgilendirmiyo sinir oluyorum daha ne kadar devam edicek herhangi bi tehlikesi olur korkuyorum hayırlısı artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…