kılzar ben bi tuhafım yaa hayatımda en çok bebek sahibi olmak isteyen ben sanki istemiyomuşumda zorla hamile kalmışım 31 ekimde keseyi gördüm bu cumada kalp atışlarını duymak için çagırdı bide benmi panik atak ve anksiyetem var ilaçlarımıda bıraktımm fenayım yaniii gögsüme sıkıntı basıyo daralardayım dua edin bana nolurr
evet aynı gidiyoruz sanırım... İnşallah sağlıkla doğsunlar da...
Ben de öyle düşünüyorum bi sonraki muayenede özeline gidicem testleri de devlette yaptırıcam.
Sen bilirsin ama bence biraz daha bekle.. pazartesi anca keseni görecektir. biraz daha geç gidersen belki kalp atışını da duyarsın opuyorumnanaktan
canım daha hiç gitmediğim için ilaçta kullanamadım aslında biraz acele etmemin nedenide doktorun ilaç yazması onu yazarsa bir yandanda ilaç kullanmaya başlarım bakalım artık en azından keseyi bari görsün çünkü dah ahiç bişey görünmemişti 10 gün önce. pazartesi için randevu aldım artık hakkımızda hayırlısı olsun senin ilk bebeğinmi olacak?
evet ilk bebeğim olacak :dance:
hayırlısı olsun canım ya sorunsuz inşallah... ben de 15 günün dolmasını bekliyorum...
inşallah.. forumu okurken geriliyor insan ya... çeşit çeşit problemler çıkabiliyormuş..
umarım hiçbi sorun yaşamadan doğarlar
iyi akşamlar kızlar bende 4,5haftalık hamileyim....
zehra tugba sen nasilsin canim. sagligin nasil bebegin iyi mi? :ecrin_bebek:
sağol canım iyiyim çok şükür bir hafta annemde kaldım kahverengi lekelenmelerim vardı hala var az az..kalp atışlarını duyduk geçen hafta çok şükür,sabah bulantılarım başladı..sen nasılsın canım nasıl gidiyo
selam kızlar bende idrar testi yaptım son sat 2 ekimdi adetim gecmmitsi 2 kasımda 3 4 5 kasımda idrar testi yaptım hepside pozitif cıktı bu pazartesi yani yarın randevü almıstım ama dün cumartesi günü şiddetli adet sancım geldi ve adet oldum 3 saat yrimden kalkamadım( sonra acile gittim bthc 9.9 cıktı yeni baslayan bi hamilelik dedi tebrik etti bende tebrik ediosun ama adet oluyorum dedim doktoru cagıralımmı dedi ama muane ücreti var 100 tl dedi piskin pişkin bende ne gerekiliyosa yapin cok acil dedim hemen doktor geldi muane etti kese göremedi cok yeni bi hamilelk dedi düşükde yapıyor olabilirsin dedi düşük olmaması için igne yaptık hemen bide hap verdi 3 kere yutucam günde pazartesi günü tekrar cagırdı degerlerime bakıcak yükselmişse devam ediyodur dedi ama umudunu sen kes dedimafoldumben
ben dusuk aptim gecen hafta.. iyi olduguna sevindim. insaallah sag salim alirsin kucagina bebegini.
çok yenisin hayırlı olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?