5 haftalık hamile olanlar buuraya....

kesildi canım benimki 1 hafta fln sürdü,şimdi iyiyim çok şükür..neden doktorun seni bilgilendirmiyor....

kızlar ben bugün dr.gittim 5haftalık olmuşum keseyi gördük haftayada kalp atışını görcez inşallah dr.çağırdı. ama dünden beri ara ara lekelenmelerim oluyo açık kırmızı hap verdi dr.

kızlar ben bugün dr.gittim 5haftalık olmuşum keseyi gördük haftayada kalp atışını görcez inşallah dr.çağırdı. ama dünden beri ara ara lekelenmelerim oluyo açık kırmızı hap verdi dr.

hayırlı olsun canım..yatıcaksın hiç kalkma iş falan da yapma..inşallah geçicidir..

kesildi canım benimki 1 hafta fln sürdü,şimdi iyiyim çok şükür..neden doktorun seni bilgilendirmiyor....

benim de bugün akıntıya dönmeye başladı çok şükür ama ben yinede yatıp istırahat edicem üç ay dolmadan ayağı kalkmak yoklmazoofff ooofff sıkıcı bişiy yatmak ama ne yapalım başa gelen çekilir..

kizlar herkese merhaba bende 5 haftalik hamileyim fakat dun kahverengi bir lekelenme oldu simdilk yok ama merak ediyorum kotu birseymidir acaba?kafamçokkarıştı

zehra tugba hamile oldugunu bilmiyordum cok sevindim, allah saglikli birsekilde kucagina almayida kismet eder umarim bu defa.Bana bu hafta bakilacak tekrar mol gebelik olabilirmi diye, umarim bu defa hersey yolunda gider:1hug:

zehra tugba hamile oldugunu bilmiyordum cok sevindim, allah saglikli birsekilde kucagina almayida kismet eder umarim bu defa.Bana bu hafta bakilacak tekrar mol gebelik olabilirmi diye, umarim bu defa hersey yolunda gider:1hug:

yoktur canım inşallh kötü şeyler getirme aklına..hayırlı olsun çok sevindim inşllh güzel kolay bi hamilelik geçiririz..

slm kızlar gördüğüm kadarıyla hepimizin derdi şimdilerde bu kanama benimde pazar akşamı hafif kırmızıya dönük kahverengi gibi kanamam oladu zaten dün için doktora randevum vardı gittik.normalde 7 haftalık olması gerekirken bebişimiz 6 haftalıkmış. kalp atışları için 10 gün sonrasına gün vedi doktor azda olsa düşük tehlikesi olduğunu iğne ve ilaç verdi onu kullanıyorum .. çok kesilmedi ama dinlememiz lazımmış. ama benim bir tanede oğlum var onunla beraber yatmak ta epey zor... artık hayırlısı olsun inş bebişlerimizi hepikiz sağlıcakla kucaklarımıza alırız..

azizecim dinlen sürekli canım benimde midem kötü dönüyor ama çıkaramıyorum..

hım sende ağrıda var demekki bende bel ağrısı vardı o şuan yok çok şükür.haftaya gidicem yine bebişimi görmeye inşl iyidir..

Canım çok geçmiş olsun ya...
Allah'ın izniyle bişey olmadan gelicek bebişin sıkma canını:CüvCüv:
gene de dikkat et dinlen ama e mi

Canım çok geçmiş olsun ya...
Allah'ın izniyle bişey olmadan gelicek bebişin sıkma canını:CüvCüv:
gene de dikkat et dinlen ama e mi

çok teşekkür ederim canım yaa valla böyle oldu inş sana olmaz bakalım 10 gün sonrasında kalp atışlarını duyarız inş.. sen ne zaman gideceksin?

çok teşekkür ederim canım yaa valla böyle oldu inş sana olmaz bakalım 10 gün sonrasında kalp atışlarını duyarız inş.. sen ne zaman gideceksin?

canım bana 15 gün sonra gel demişti dr en son gittiğimde. bu sebepten önümüzdeki salıdan önce gitmeyi düşünmüyorum ama dr.u değiştirebilirim.

noluyo size kızlar ya :gitme:

hepinizin göbişini seviyoru şı anda olmasın artık lekeymiş kanmış bişeymiş e mi lmaz:

İYİ CANIM YA SALIDAN ÖNCE GİTME O ZAMAN ANCA KALP ATIŞINI GÖRÜRÜSÜN İNş BENDE İŞTE HAFTAYA CUMA OLUYOR GİDECEĞİM ZAMAN... TABİİ İNŞ O ZAMANA KADAR BİR SORUN OLMAZSA NE BİLİYİM AYAKTAYKEN KAHVERENGİ LEKELENMEler var devam ediyor.... benim ilk gebeliğimdede böyle olmuştu inş buda kısa zamanda geçer bizlere dua et canım sende kendine çok ama çok dikkat et ağır işler falan yapma yorma kendini ... sağolsun benim oğlan kucağımdan inmek istemiyordu sanırım bende bununda etkisi oldu artık herşeyin hayırlısı.... gelişmelerden beni haberdar et ....

tamam canım gittikten sonra anlatırım ayrıntıları... bekliyorum ben de dolsun zamanı diye...sen de dikkat et kendine canım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…