- 17 Kasım 2015
- 1.082
- 657
- 123
- 36
- Konu Sahibi Bernaistanbul
-
4, 5 6 7haftalık böyle birbirimize yakın kişiler arıyorum.. Maksat sohbet etmek güç vermek motive olmak... Güzel bir beraberlik olsun6 haftayım ama bende gelebilir miyim :)
hayırlı olsun bu arada. Transferin kaçıncı gunundesin.6 haftayım ama bende gelebilir miyim :)
Ay ben yanlış gelmişim sanırım transfer olmadım benHa hayırlı olsun bu arada. Transferin kaçıncı gunundesin.
Beta değerlerin nasıldı.
Kese kalp duydun mu
Ay ben yanlış gelmişim sanırım transfer olmadım benkalp haftaya inşallah, keseyi gördük
Canım 6+3 bende çok yakınız. Som adetim 24 ekimdi. Doktor 7.hafta duyarız inşallah dedi çağırdı , 12 aralıkta gideceğim nasipseSon adet tarıhınız nedır bende keseyı gordum Pazartesi tekrar gıdıcem doktorum bebegı goruruz ama kalp atısı daha olmaz dıyor halbuki 6+5 oldum
Canım 6+3 bende çok yakınız. Som adetim 24 ekimdi. Doktor 7.hafta duyarız inşallah dedi çağırdı , 12 aralıkta gideceğim nasipse
23 aralılta tam 7 haftalık olacak canım. Evham yapma hiç Allahın izniyle duyarsın :) bana da deneyeceğiz duymayı dedi zatenBenım son adet 21 ekım bayagı yakınmısız☺12 aralıkda kac oluyorsun bu arada ben tam anlamıyorum 6+6 olucam Pazartesi 7 haftalıkmı oluyorum ben doktorum erken dıyor ama 6. Haftada duymus burda ınsanların genelı ben stres olmayayım dıyemı oyle dıyor acaba
23 aralılta tam 7 haftalık olacak canım. Evham yapma hiç Allahın izniyle duyarsın :) bana da deneyeceğiz duymayı dedi zatenbi uygulama var canım ordan takip ediyorum ben, site isim verirsem reklam algılayabilir. Özel mesajla yazıyorum uygulama adını sana
Amin canım. Rabbim kimseyi kucağı boş bırakmasın. Tüm bekleyen bebeciklerimiz de sağlığıyla doğsun inşallah. Evet arka arkaya bizim muayeneler. Hayırlısı Allahtan bakalım haberleşelim mutlaka duyunca :)Aramızda üc gun var ben sende uc gun once gıdıyorum hemen hemen aynı gunlerde gıtmıs oluyoruz ınsallah bı mucıze olurda rhaat rahat duyarız kalp seslerını cıdden evhamlıyım doktorum aslında 11 aralıkda cagarmısdı evham yapıyorum dıye 9 aralıkga cektı kontrolumu ınsallah bebek bekleyen herkez sagsaglım kucagına alır yavrusunu
Amin canım. Rabbim kimseyi kucağı boş bırakmasın. Tüm bekleyen bebeciklerimiz de sağlığıyla doğsun inşallah. Evet arka arkaya bizim muayeneler. Hayırlısı Allahtan bakalım haberleşelim mutlaka duyunca :)
Olsun canım sonuçta hamilelik süreci aynı şekilde oluyoAy ben yanlış gelmişim sanırım transfer olmadım benkalp haftaya inşallah, keseyi gördük
En son adet tarihin ne senide ekleyimTüp bebek değil ama ben de 5. Haftamdayım. Yazılıp cizilecekleri takipteyim.
D Duavesabir burdan gel beraber takipleselim biz seninle aynı
Biz bugun 6 hafta bitti cok şükürD Duavesabir burdan gel beraber takipleselim biz seninle aynı gidiyoruz
6 Kasım.En son adet tarihin ne senide ekleyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?