5 haftalık hamileler buraya

merhaba kizlar.bende gevelik testi yaptim cift cikti yarin normalde adet olmam gerekiyor.sabah hemen doktorla goruscem hersey normalse beni de alirmisiniz yarindan sonra

merhaba kizlar.bende gevelik testi yaptim cift cikti yarin normalde adet olmam gerekiyor.sabah hemen doktorla goruscem hersey normalse beni de alirmisiniz yarindan sonra
Tabiki canim tebrik ederim yarin bize haber et mutlaka. Bide ultrasonda baktır ve sor. İdrarde çıktıgi icin kesin hamilesin. Ilk gebeliginmi??

Tabiki canim tebrik ederim yarin bize haber et mutlaka. Bide ultrasonda baktır ve sor. İdrarde çıktıgi icin kesin hamilesin. Ilk gebeliginmi??
canim hikayemi kisaca anlatayim. 2 bucuk senelik evliyim 30 yasindayim.haziranda ilk kez korunmadim( bebek icin) hamile kaldim .ama 5.haftada gelisimi durdu dusmedigi icinde 8.haftada kurtaj oldum.4 ay gecti 11 kasim son adetim. bu ay dedik artik korunmayalim.aslinda bekliyodum hamileligi derken cuma gunu kahverengi akintim oldu.daha once hayatimda adetten once hic lekelenmem olmamisti.hemen erken gebelik testi yaptim pozitif...lekelenme o aksam durdu.bu sabah yine yaptim yine pozitif.yarin sabah hemen randevu aldim kanda falan takip edilir cumaya kadar hersey netlesir( dış gebelik, kimyasal vs)

Ultrason goruntu kagidim var cokda anlamiyorum dr sormadim o gün endişe ile girip sevinc ile çiktigim için hastahaneden hep eşime soruyorum dr ne söyledi diye

Yerleşme kanamasidir büyük ihtimalle bazi kisilerde bebek yerlesince damara denk gelirmis yerlesme kanamasi olurmus benimde tüp bebek normak hic hamile kalmadim 31 yasindayim gebelik adina esimle bir saglik sorunumuz yok 2.5 yillik evliyim

insallah yerlesme kanamasidir baya endiseliyim canim ruyalarimda kabuslar goruyorum korkudan 2 gundur.yarin insallah belli olur.Allah saglikla kucagimiza almamizi nasip etsin canim❤

Ya benim son adet tarihi 12 kasım 25 kasımda çatlama iğnesi oldum bugün test yaptım 56 cıktı kaç günlük yada kac haftalik oluyo

Bak canim benim son regl tarihim 27 ekim yumurta toplama tarihim 9 kasim tarnsfer tarihim 14 kasim kan testi tarihim 25 kasim keseyi görmemde 4 aralik böylece kafandaki tüm sorulara yanit bulursun bu arada keseyi görmene cokkk sevindim

Beynim durdu bu aralar hep unutuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…