- 20 Kasım 2019
- 276
- 191
- 18
- 36
- Konu Sahibi Bernaistanbul
-
Canim senin kese bakmaya gittiğinde. Kesen kac mm dediler sanaBizde erkek olursa Ali Asafkiź olursa Eylül Sare rabbim bizi o gunlere ulastirsin kizimiz olursa babamiz eylül iatiyor cunku bende Sare koydum
1mm olmamisti daha canimCanim senin kese bakmaya gittiğinde. Kesen kac mm dediler sana
Sen kacinci gunu baktirmistin. Ben bugun gittim 10 mm olmuş1mm olmamisti daha canim
Tabiki canim tebrik ederim yarin bize haber et mutlaka. Bide ultrasonda baktır ve sor. İdrarde çıktıgi icin kesin hamilesin. Ilk gebeliginmi??merhaba kizlar.bende gevelik testi yaptim cift cikti yarin normalde adet olmam gerekiyor.sabah hemen doktorla goruscem hersey normalse beni de alirmisiniz yarindan sonra
benimde oyle kuzum hic sevinemiyorum kotu bisey olcak gibi hissediyorum( daha once 5.haftada dusuk yapmistim)Icimde tuhaf bir his üzüntü var umarim boş gebelik geçirmiyorumdur
Bak canim benim son regl tarihim 27 ekim yumurta toplama tarihim 9 kasim tarnsfer tarihim 14 kasim kan testi tarihim 25 kasim keseyi görmemde 4 aralik böylece kafandaki tüm sorulara yanit bulursun bu arada keseyi görmene cokkk sevindimSen kacinci gunu baktirmistin. Ben bugun gittim 10 mm olmuş
Tebrik ederim saglik ile kucagina alirsin insallahTabiki canim tebrik ederim yarin bize haber et mutlaka. Bide ultrasonda baktır ve sor. İdrarde çıktıgi icin kesin hamilesin. Ilk gebeliginmi??
Tebrik ederim saglik ile kucagina alirsin insallahhmerhaba kizlar.bende gevelik testi yaptim cift cikti yarin normalde adet olmam gerekiyor.sabah hemen doktorla goruscem hersey normalse beni de alirmisiniz yarindan sonra
canim hikayemi kisaca anlatayim. 2 bucuk senelik evliyim 30 yasindayim.haziranda ilk kez korunmadim( bebek icin) hamile kaldim .ama 5.haftada gelisimi durdu dusmedigi icinde 8.haftada kurtaj oldum.4 ay gecti 11 kasim son adetim. bu ay dedik artik korunmayalim.aslinda bekliyodum hamileligi derken cuma gunu kahverengi akintim oldu.daha once hayatimda adetten once hic lekelenmem olmamisti.hemen erken gebelik testi yaptim pozitif...lekelenme o aksam durdu.bu sabah yine yaptim yine pozitif.yarin sabah hemen randevu aldim kanda falan takip edilir cumaya kadar hersey netlesir( dış gebelik, kimyasal vs)Tabiki canim tebrik ederim yarin bize haber et mutlaka. Bide ultrasonda baktır ve sor. İdrarde çıktıgi icin kesin hamilesin. Ilk gebeliginmi??
Yerleşme kanamasidir büyük ihtimalle bazi kisilerde bebek yerlesince damara denk gelirmis yerlesme kanamasi olurmus benimde tüp bebek normak hic hamile kalmadim 31 yasindayim gebelik adina esimle bir saglik sorunumuz yok 2.5 yillik evliyimcanim hikayemi kisaca anlatayim. 2 bucuk senelik evliyim 30 yasindayim.haziranda ilk kez korunmadim( bebek icin) hamile kaldim .ama 5.haftada gelisimi durdu dusmedigi icinde 8.haftada kurtaj oldum.4 ay gecti 11 kasim son adetim. bu ay dedik artik korunmayalim.aslinda bekliyodum hamileligi derken cuma gunu kahverengi akintim oldu.daha once hayatimda adetten once hic lekelenmem olmamisti.hemen erken gebelik testi yaptim pozitif...lekelenme o aksam durdu.bu sabah yine yaptim yine pozitif.yarin sabah hemen randevu aldim kanda falan takip edilir cumaya kadar hersey netlesir( dış gebelik, kimyasal vs)
insallah yerlesme kanamasidir baya endiseliyim canim ruyalarimda kabuslar goruyorum korkudan 2 gundur.yarin insallah belli olur.Allah saglikla kucagimiza almamizi nasip etsin canim❤Yerleşme kanamasidir büyük ihtimalle bazi kisilerde bebek yerlesince damara denk gelirmis yerlesme kanamasi olurmus benimde tüp bebek normak hic hamile kalmadim 31 yasindayim gebelik adina esimle bir saglik sorunumuz yok 2.5 yillik evliyim
Bak canim benim son regl tarihim 27 ekim yumurta toplama tarihim 9 kasim tarnsfer tarihim 14 kasim kan testi tarihim 25 kasim keseyi görmemde 4 aralik böylece kafandaki tüm sorulara yanit bulursun bu arada keseyi görmene cokkk sevindim
Dur bakimYa benim son adet tarihi 12 kasım 25 kasımda çatlama iğnesi oldum bugün test yaptım 56 cıktı kaç günlük yada kac haftalik oluyo
3.hafta bitmis 4.haftanin ortalarindasin bence canim benim adetten 1 gun once 158di.2 gunde iki kat arttigina gore 3+4 te 79 falandirYa benim son adet tarihi 12 kasım 25 kasımda çatlama iğnesi oldum bugün test yaptım 56 cıktı kaç günlük yada kac haftalik oluyo
Bende ayni durumdayim biliyormusun kalp atisini duyana kadar hamile olduguma inanamiyicam galibaBeynim durdu bu aralar hep unutuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?