- 17 Kasım 2015
- 1.082
- 657
- 123
- 36
- Konu Sahibi Bernaistanbul
-
Ekledim canim6 Kasım.❤
Bos gebelik deme ya... Tup bebekte o sans cok az, müdahale olduğu için. Ben onu sordum. Boş gebelikten korkmuyorum. Zaten arada sirada batmalar oluyo rahmim içinde. Hissediyorum onu. Sende nasıl gidiyo?Icimde tuhaf bir his üzüntü var umarim boş gebelik geçirmiyorumdur
Açikcasi bugun cok evham yaptim ve aksam karnima agrilar saplandi anne ben burdayim dedi sankiBos gebelik deme ya... Tup bebekte o sans cok az, müdahale olduğu için. Ben onu sordum. Boş gebelikten korkmuyorum. Zaten arada sirada batmalar oluyo rahmim içinde. Hissediyorum onu. Sende nasıl gidiyo?
siKabizligim cok fazla eşim disari cikmama müsade etmiyor cok korkuyor ne yapabilirim kayisi tüketiyorum
Ananas ilk baslarda tutunmaya yardimci diye tükettim gunde bir dilim cunku kani sulandiriyormus gunluk yuruyusler yapmam gerekecek galibaBende kabızım. Ananas yiyorum bide kuru kayisi.
Benim ikinci gebeliğim. Birinin 8ci haftada kalbi durdu. Insallah buna birsey olmaz
si
Progestan hormonu kabız yapıyo iste.Ananas ilk baslarda tutunmaya yardimci diye tükettim gunde bir dilim cunku kani sulandiriyormus gunluk yuruyusler yapmam gerekecek galiba
vallaIyi düşunelim iyi olsun ama saatler günler hiç gecmiyor gibi sizdede öylemi
Sanada zarari var içme sagliklı bebekler icin saglikli ebeveyer şartProgestan hormonu kabız yapıyo iste.
Ben sigarayı da bıraktım... Sigara fayda ediyordu..
Hic gecmiyo valla, üstelik calisiyorum yinede zaman geçmiyor. Aklimda hep sonuç ne acaba diye sorular var
valla
[/QUOTE
Ben çalismiyorum evde hep yalnizim aklimda hep deli sorular
Waaay be cok guzel. Nerden aldın ve kacaBebegimizin ilk hediyelerini aldikbebeklerinize isimleri Eki Görüntüle 2563072 ne olacak guzel séylerden bahsedelim guzellikler olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?