- Konu Sahibi Gonuldagiiii
-
Evet yüksek çıktı ben de görünce şaşırdım doktor normal dedi. Hayırlısıyla sağlıkla alalım kucağımıza inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Bende 20 sinde tekrar gidicem bakalım güzel haberlerini alırız inşallahBenim en son 2 gün önce 4+6 yken 12 bin cıktı. O gün sadece kese gördük. Hatta dr beta değerine bakip acaba ikiz misin dedi.. Haftaya tekrar cagirdi. Sizinki epey yüksekmiş cidden ❤
Ben de dün öğrendim hamile olduğumuKızlar ben 5+1 haftalık hamileyim var mı aynı haftalarda olanlar
Belki benim sürecimi anlattığım konu sana yardımcı olabilir ilgini çekiyorsa tıkla canımKızlar ben 5+1 haftalık hamileyim var mı aynı haftalarda olanlar
Foliki gebelik öncesinden baslaman gerekiyordu. Neyse acilen basla . Aıle hekımı seni yonlendirir testlerle ilgili kan vitamin vs bakılacak. Zaten haber vermen gerekiyor takıbın için oraya. Ben 6. Haftamdayım cuma gidiyoruz kese ve kalp için insallah gorurumSelam kızlar 5 haftalık hamileyim bugün ultrasonda gördük kalp atışı için 15 gün sonra dediler.. bu süreç içinde sağlık ocağına tahlil yaptır detaylı dediler ne tahlilleri yaptırmam lazım bir de folidays adlı folik asit verdiler kullanan var mı günde 1 adet kullanmam gerekiyormuş
Hayirli olsunSelam kızlar 5 haftalık hamileyim bugün ultrasonda gördük kalp atışı için 15 gün sonra dediler.. bu süreç içinde sağlık ocağına tahlil yaptır detaylı dediler ne tahlilleri yaptırmam lazım bir de folidays adlı folik asit verdiler kullanan var mı günde 1 adet kullanmam gerekiyormuş
AlttanMrb; sağlık ocağında regle 2 gün kala öğrendim gebeliğimi. Cuma kan vermiştim. Bat 10 ocaktı. Yarın hastaneye gidecepiz. Bu anlattıklarıma göre 4 haftalık mıdır? Yarın ultrasondan bakarak da ne kadarlık olduğunu anlıyorlar mıydı ve alttan muayene değildir dimi ilk etapta . Karnımdan ultrasonla dimi? İkinci gebeliğim şükür ama heyecandan unuttum
Sağol alttan olmadı, üstüne görmüşüm gittipimde 7nci haftaya girmişizAlttan
Folik asite gebelikten önce başlanmaz yanlış bilgilendirip korkutmayın insanları. Folik asit depolanan bir vitamin değil.zaten 3 ay önce de başlasa fazlasını vücut atacak. Genelde gebelik başladığı andan itibaren alınması ve 3 ay ilk trimester boyunca kullanılması uygun görülür. Öncesinden başlarsanız da zararlı değil vücut fazlasını atar. O bir temkin tedbir durumudurFoliki gebelik öncesinden baslaman gerekiyordu. Neyse acilen basla . Aıle hekımı seni yonlendirir testlerle ilgili kan vitamin vs bakılacak. Zaten haber vermen gerekiyor takıbın için oraya. Ben 6. Haftamdayım cuma gidiyoruz kese ve kalp için insallah gorurum
5+4üz biz de. Vajinal ultrason mu yapıldı keseyi görmek için acaba onu merak ediyorum. Düşüğe de sebep olabiliyor deniliyor. Karın üzerinden mi kontrol sağlanıyor. Kalp atışı da duyulmaz herhalde şimdi değil miPazartesi günğ hamile olduğumu öğrendim 5+3 dedi beta 19.530 :) 8 mmlik kese var dedi. Çarşamba tekrar gidecem hayırlısı ile. Dua ediyorum sağlıkla alayım yavrumu
Dünya sağlık örgütünün tüm kadın doğum uzmanlarının gebelik planlayan kişilerin ensz 2-3 ay öncesinde folik asit kullanmalarının bebeğin gelişim özellikle omurilik gelişiminde %100 rol oynadığı bangır bangır yazılı ve imzalı açıklamalarıdır.Folik asite gebelikten önce başlanmaz yanlış bilgilendirip korkutmayın insanları. Folik asit depolanan bir vitamin değil.zaten 3 ay önce de başlasa fazlasını vücut atacak. Genelde gebelik başladığı andan itibaren alınması ve 3 ay ilk trimester boyunca kullanılması uygun görülür. Öncesinden başlarsanız da zararlı değil vücut fazlasını atar. O bir temkin tedbir durumudur
Folik asite öncesinde başlanmaz demiyorum tekrar söylüyorum folik asite gebelikten önce başlaman gerekiyordu neyse acilen başla cümlesine yorum getirdim. Bazen insanların burdan medet umduğu durumlar oluyor ve fazlaca dikkate alabiliyoruz. Alman gerekiyordu gibi bir yaklaşım eyvah almadım bir şey olur mu kaygısını beraberinde getirecektir. Ben ahkam kesmiyorum, kesenler ortada. Ben insanları paniğe sevk etmeyin diyorum. Şu anda da başlasa bir kaybı olmaz. Kitap okuyorum, tavsiyenizi de hoşgörüyle karşılıyorum teşekkür ederim bence siz de "kitap" okuyun.Dünya sağlık örgütünün tüm kadın doğum uzmanlarının gebelik planlayan kişilerin ensz 2-3 ay öncesinde folik asit kullanmalarının bebeğin gelişim özellikle omurilik gelişiminde %100 rol oynadığı bangır bangır yazılı ve imzalı açıklamalarıdır.
ben kimseyi korkuttuğumu düşünmüyorum bu nasıl yanlış bir tabir ?
bilinçlenmeye niyetiniz yoksa buyrun biraz kitap okuyun.
isteyen alır isteyen almaz.
ama bilincli bir anne ise alınmalıdır.
Pes doktorlarlardan profesörlerden iyi biliyorsunuz
Cok gereksiz bir duyar kasmışsınız bukdr detaya inersek bu sitede hic işimizin olmaması gerekiyorFolik asite öncesinde başlanmaz demiyorum tekrar söylüyorum folik asite gebelikten önce başlaman gerekiyordu neyse acilen başla cümlesine yorum getirdim. Bazen insanların burdan medet umduğu durumlar oluyor ve fazlaca dikkate alabiliyoruz. Alman gerekiyordu gibi bir yaklaşım eyvah almadım bir şey olur mu kaygısını beraberinde getirecektir. Ben ahkam kesmiyorum, kesenler ortada. Ben insanları paniğe sevk etmeyin diyorum. Şu anda da başlasa bir kaybı olmaz. Kitap okuyorum, tavsiyenizi de hoşgörüyle karşılıyorum teşekkür ederim bence siz de "kitap" okuyun.
Şu anda 11 haftalık hamileyim ve ikiz bebişlerimi sağlıklı ele almak için bekliyorum :) normal ultrason ile bakmıştı kalp atışlarını 6. Haftada duymuştuk Rabbime bin şükür5+4üz biz de. Vajinal ultrason mu yapıldı keseyi görmek için acaba onu merak ediyorum. Düşüğe de sebep olabiliyor deniliyor. Karın üzerinden mi kontrol sağlanıyor. Kalp atışı da duyulmaz herhalde şimdi değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?