Doğuma Hazırlık 5 haftalik hamileler var mıı 😊

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Kızlar bende aşağı yukarı 5 haftalık hamileyim sanırım bhcg değeriniz kaç benim Perşembe günü 6900 çıktı ama çok yüksek değil mi anlamadım

Ben de 5 haftalık hamileyim keseyi gördük bugün kan istemedi doktor niyeyse keseyi gördüğü için mi acaba
Evt cnm bende 5 haftaliken keseyi gordum o yuzden gerek duymadi bende 9+4 haftalikim ama gebeligim agir geciyor kanamam oldu 2 defa.
hastanede yattim şimdi gebeligimi yatakta geçiriyorum ancak yemek yemeye toalette kalkiyorum dikatli olun :)

arkadaşlar merhaba, bat 1 ocaktı. 2 ocakta test yaptım negatifti, 4 ocakta tekrar test yaptım pozitif çıktı. 5 ocakta kan verdim bhcg 19 çıktı. bugün dr a gittim değerim 253 olmuş(tam 1 hafta sonraya denk geliyor). 1600leri geçmesi gerekiyor kesenin görünebilmesi için dedi dr, bu konu ile ilgili bilgi sahibi olan varsa yazabilir mi? biraz korkuyorum dış gebelik falan olabilir mi?

Kızlar ben 5+1 haftalık hamileyim var mı aynı haftalarda olanlar
Merhaba benim adet tarihim düzensiz tam belli değil ama bende 5. haftadayım galiba beta değerim 41 binlerde çıktı sizin beta değeriniz kaç acaba ultrason görüntüm de bu varsa sizde paylaşır mısınız yanlış anlamayın tam hafta belli olmadığı için merak içindeyim

Ikiz misin cnm?

Bildiğim kadarıyla değil tek kese vardı geçen hafta gittiğimde doktor bebek 2.9 mm dedi ultrason görüntüsünde de öyle yazıyor internetten araştırdım 5 haftalıkken 3 mm oluyomuş beta değerimin bu kadar yüksek olması beni de şaşırttı ama doktor normal dedi sizin ki kaç çıktı en son

Benim en son 2 gün önce 4+6 yken 12 bin cıktı. O gün sadece kese gördük. Hatta dr beta değerine bakip acaba ikiz misin dedi.. Haftaya tekrar cagirdi. Sizinki epey yüksekmiş cidden ❤

Mrb; sağlık ocağında regle 2 gün kala öğrendim gebeliğimi. Cuma kan vermiştim. Bat 10 ocaktı. Yarın hastaneye gidecepiz. Bu anlattıklarıma göre 4 haftalık mıdır? Yarın ultrasondan bakarak da ne kadarlık olduğunu anlıyorlar mıydı ve alttan muayene değildir dimi ilk etapta . Karnımdan ultrasonla dimi? İkinci gebeliğim şükür ama heyecandan unuttum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…