5 haftalık hamişim eşimden bugun urfa istedim evde kıyma var yap dedi.Üstelik 100 metre ilerde yapan yer var.Ben ne anlarım yapmaktan.Bende neyse dedim Dışarı çıkıp kendim yedim.Bu sefer de ben eve gelince evden niye habersiz çıkıp gittin diye kızdı .Bende hamile olduğumu hatırlattım.Savunması da hazır 2 gün önce canın birşey çekiyo mu dedi.Bende hayır dedim Çünkü o zaman canım çekmiyordu.Üstelik bebeği en çok kendisi istiyordu.Neyse kavga ettik yalnız kalmak için odaya gittim arkamdan geldi Lavaboya gitim yine engelledi.Söylediği şey en kötüsüydü.Seni yalnız bırakmam ya bebeğe bir şey yaparsan hangi anne bebeğine zarar verir söyler misiniz ?
İlk kez aşerdim artık aşersem de söylemem.
butun adamlar mi dengesiz olur be kardesim
Şımartılmak değil di derdim sadece ihtiyaç duydum birde ilk tepkisi böyle olunca sonrakileri tahmin edemiyorum.Başka sorunumuz yoktu
İlk kez aşerdim artık aşersem de söylemem.
Asercen tabi ve de soleyecennn...essek gibi yapmka zorunda ...ne demkk yokyoksulmu kardeism ikinis bebesi o sen kndin icin deil bebk icin istiosunn..heyy allahim sabir verr bayanlara erkeklere de akill verrr....cnm sen sikma canini bsverr bebisini dsunn ve aserince sole ne demk solemicemm..ayyy nasi kisdim simdii..bn evde ymk yapamiom cnm hamileyim tiksinximm nie blmm.bunu esim bilio ve istedigim zmn oda uygunsa gidip yiozzz bebekk icinn..birine sole anlatsin kocana ..sen canini sikma bunuda sana olan sevgiis olarak algilama emi nm cok seviodur seni insan istemediginden cocuk istemezz...sadece dsuncesiz ve biras odunolsun anaam odun olmayan adammi var bu devirdeee
Aşırı istekli olupta böyle tepki vermesi beni çok şaşırttı.Hele de bebeğime zarar vereceğimi düşünmesi çıldırttı beni
bn bebegımı aldırmak zorunda kaldıgımda 7 haftalıktı canım cok sımıt ıstemıstısımdı olsaydı 8 aylık olacaktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?