5 haftalık hamileyim kanamam başladı lütfen yardım edinnnnnn!!

Lisibuka

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2014
15
8
3
39
5 haftalık hamileyim bugün bebeğimi ilk defa ultrasonla görebildim henüz Minicik ama doktorum herşeyin yolunda olduğunu söyledi sabah kahverengi leke şeklinde bir akıntı vardı doktorum progynex verdi akşam inceleyip biraz forumları okuyup alırım diyerek yarına erteledim emin olmak istedim..
Ancak kanama miktarım arttı kiremit renginde ve kanlı şekilde.. bunun yanı sıra kasık ağrılarım da var kanama durmayacak diye endişeleniyorum bilgisi olan veya aynısı başına gelen arkadaşlardan yardım rica ediyorum:KK43:

5 haftalık hamileyim bugün bebeğimi ilk defa ultrasonla görebildim henüz Minicik ama doktorum herşeyin yolunda olduğunu söyledi sabah kahverengi leke şeklinde bir akıntı vardı doktorum progynex verdi akşam inceleyip biraz forumları okuyup alırım diyerek yarına erteledim emin olmak istedim..
Ancak kanama miktarım arttı kiremit renginde ve kanlı şekilde.. bunun yanı sıra kasık ağrılarım da var kanama durmayacak diye endişeleniyorum bilgisi olan veya aynısı başına gelen arkadaşlardan yardım rica ediyorum:KK43:
ilacı neden almadın canım doktor vermiş almalıydın
korkma bişi olmaz inşallah

öncelikle bencede hapı almalısın ama kanama durmazsa bebek tutunamamış demektir seni üzmek istemem ama benimde 7. haftada olmuştu doktorum sağlıklı olmayan bebek tutunamaz düşer demişti inşallah tutunur bebeğin sağlıklıdır sen ilacını iç ama kötüyede hazırla kendini yarın tekrar git doktoruna bence baksın tekrar inşallah güzel haberler alırsın

Doktor ilacı verirken versemmi diye düşündü ağır yan etkileri olduğu için sanırım bu Yüzden araştırmak istedim yarın ilacı alıcam böyle durum yaşayıp problemsiz atlatanlar yokmu veya neler yapmak gerek :(

Veya bu kanamanın normal OLDUĞUNU Düşünen yok mu? Dr Yerleşme kanaması Demişti ama dr fan geldiğimden beri kanama arttı.....

Cnm benim bak benim ilk gebeliğimde kanamam oldu hiç bitmedi ve azalmadı yavaş yavaş iğnede oldum ilaçta kullandım ama 6+3 de kalbi durdu kürtaj oldum.. 2. De de aynı şey oldu yine progestan kullandım hatta 2. De daha faZlaydı hatta kırmızı renkteydi ama hiç bişe olmadı ce bi kızım oldu 17 aylık yani diyeceğim bende çok panik olmuştum.. Korkma inşallah hiç bişey olmaz bebişin seninledir içini ferah tut..Rabbim emanetini sana bağışlasın cnm..

Veya bu kanamanın normal OLDUĞUNU Düşünen yok mu? Dr Yerleşme kanaması Demişti ama dr fan geldiğimden beri kanama arttı.....

Canım bir an evvel ilacını alırsan iyi olur. Bu gibi durumlarda progesteron iğne verir doktorlar

Evet iğnemi oldum bugün şu an iğne olduğum yer feci ağrıyor ama umurumda değil günde 3 defa progynexi alıyorum ama sanırım pek bir işe yaramıyor kocaman parça geldi az önce kan pıhtısı gibi böyle birşey yasamis olan var mi? Ben kendimi herseye hazirlamaya calisiyorum moralim sifir

Evet iğnemi oldum bugün şu an iğne olduğum yer feci ağrıyor ama umurumda değil günde 3 defa progynexi alıyorum ama sanırım pek bir işe yaramıyor kocaman parça geldi az önce kan pıhtısı gibi böyle birşey yasamis olan var mi? Ben kendimi herseye hazirlamaya calisiyorum moralim sifir
naptin merak ettim seni canım?

Ekim ayında bende aynı şeyi yaşadım 5 haftalik ken kanamam oldu bebek tutunamamis :(

Düşük oldu maalesef bunu yaşayan biri olarak başkası yaşamasın diye tavsiyem: iyi beslenin ve stresten sıkıntıdan uzak durun...
Ne sadece iyi beslenmek ne dinlenmek tek başına işe yaramıyor...
Hormonlar sizi ele alıyor herseye daha çok kırılabiliyor, Kafayı takabiliyor ya da üzülebiliyorsunuz... Ve hersey ilk 3 ayda sizi X 10 etkiliyor...
Saçma bir gerginlik ve stres yaşamamın ertesi Günü'nde kanamam başladı gerginlik ve sıkıntı Yaşadığım gün sayısı sadece 2 ama bünye hamileyken yenik Düşüyor ne kadar takmıyorum tek derdim bebeğim desenizde hele benim gibi hassas biriyseniz sıkıntı Bebeğinizin katili olabiliyormuş benden söylemesi her zaman pozitif ve moralli olmaya çalışın eşinizin bu dönemde size çok destek olması Lazım çünkü hormonlar ve yepyeni Heyecanlı ve bir o Kadar'da zor bir Sürecle karşı karşıyasınız.
Mutlaka Yanınızda eşiniz dışında herşeyinizi paylaşabileceğiniz size rutin işlerinizde yardımcı olabilecek anneniz veya başka bir yakınınız daha olsun..

Düşük oldu maalesef bunu yaşayan biri olarak başkası yaşamasın diye tavsiyem: iyi beslenin ve stresten sıkıntıdan uzak durun...
Hormonlar sizi ele alıyor herseye daha çok kırılabiliyor, Kafayı takabiliyor ya da üzülebiliyorsunuz... Ve hersey ilk 3 ayda sizi X 10 etkiliyor...
Saçma bir gerginlik ve stres yaşamamın ertesi Günü'nde kanamam başladı gerginlik ve sıkıntı Yaşadığım gün sayısı sadece 2 ama bünye hamileyken yenik Düşüyor ne kadar takmıyorum tek derdim bebeğim desenizde hele benim gibi hassas biriyseniz sıkıntı Bebeğinizin katili olabiliyormuş benden söylemesi her zaman pozitif ve moralli olmaya çalışın eşinizin bu dönemde size çok destek olması Lazım çünkü hormonlar ve yepyeni Heyecanlı ve bir o Kadar'da zor bir Sürecle karşı karşıyasınız.
Mutlaka Yanınızda eşiniz dışında herşeyinizi paylaşabileceğiniz size rutin işlerinizde yardımcı olabilecek anneniz veya başka bir yakınınız daha olsun..

Allah en kısa zamanda tekrar evlat nasip etsin ama kendinizi bebek katili vs görmek çok yanlış.. üzüldüm bu şekilde kendinizi suçlamanıza.. bu haftalarda düşük o kadar olağan ki, ileri haftalarda sıkı bir stres yaşasanız ve bebeğe bişey olsa yine anlaşılır.. lütfen kendinize pay biçmeyin, herkes bahsettiğiniz şekilde strea yaşıyor, kafaya takıyor. ve yine dediğiniz gibi elinizde olan bişey değil. kafaya takma sakin ol deyince öyle sakin olunamıyor malesef.. doğal seleksiyon diye bişey var ve sağlıklı değilse büyük ihtimal düşüyor, siz amuda da kalksanız o bebek düşecekse düşüyor.
ben de kanama yaşamıştım 13-14.haftaya kadar da geçmedi, progesteron hormonu vermişti doktor, ben de çok takan biriyim hamileliğim de malesef sakin geçti diyemem, ama bişey olmadı, olmayacaksa olmuyor.. herşey bizim elimizde değil...

canım bende hafif lekenleme varnı crinone jel verdi kesti çok iyi geldi bir sor doktoruna

hamilelikte stres çok kötü etkiliyor ama kendini suçlama sağlıksız bir hamilelikmiş ki düşmüş. inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir bebeğin olur.

Back
X