:sinifsinif:kızlar 5 hafta+2 günlük hamileyim geçen çarşamba (4,5 haftalık) dr gittim keseyi göremedik haftaya gel dedi.Kasık ağrılarım azaldı ama 2 gündür alttan çok cılız ama sürekli ve rahatsız edici iğne batmaları oluyor.acaba düşük belirtisi olabilir mi çok korkuyorum...Bilgisi olanlar bana yardımcı olabilir mi?
canım benim bence hiç telaş etmene gerek yok.bende şuan 2. bebeğime 7 hafta 1 günlük hamileyim.6 hafta 3 günlükken dr.a gittim kese gözüktü ama bebek gözükmedi.7 haftaık olunca gel yine gözükmezse kürtaj dedi dün gittim ve gözüktü.allah aşkına bu bebek 4 gündemi oluştu.bence dr. göremedi ve seninki daha küçük.ağrılarına gelince benim her 2 gebeliğimdede ağrım oldu kanama veya leke olmadığı sürece endişe etme senin için hayırlısı olsun inş.tez zamanda bebeğini görürsün hayatım:1rolleyes:
akıntın varmı cnm akıntıyla beraber öle ufak tefek lekeler gelebiliyo ama sen genede dr unu ara sor cnm için rahat etsin bebek yerleşiyo cnm ondan öle ağrılar oluyo normalBen de 5 haftalık hamileyim tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım. Dr.haftaya p.tesi gel ultrasonla bakalım dedi. Ancak benim bel ağrılarım çok ve de bu sabah çok hafif bir leke gördüm. Sizce normal mi?
Henüz doktoruma ulaşamadım.
cnm ilk önce kese görünüyor zaten bebek değil geç döllenme olmuştur o yüzden görememişsindir bebekte 1 hafta sonra belli olur endişelenme 2 aylık olunca kalp atışları başlıyor o yüzden demiştir dr korkma allaha emanete hepsiherkese merhaba
hesaplara göre 6-7 haftalık hamile olmam lazım fakat doktorum daha küçük dedi ve ilk görünmeye gittiğimde kese göründü fakat bebek yoktu.
2 hafta sonra görünmesi şart görünmezse kürtaj dedi.
çok endişeliyim... böyle olan varmı aranızda ???bilmiyorumkismile
akıntın varmı cnm akıntıyla beraber öle ufak tefek lekeler gelebiliyo ama sen genede dr unu ara sor cnm için rahat etsin bebek yerleşiyo cnm ondan öle ağrılar oluyo normal
cnm ilk önce kese görünüyor zaten bebek değil geç döllenme olmuştur o yüzden görememişsindir bebekte 1 hafta sonra belli olur endişelenme 2 aylık olunca kalp atışları başlıyor o yüzden demiştir dr korkma allaha emanete hepsi
herkese merhaba
hesaplara göre 6-7 haftalık hamile olmam lazım fakat doktorum daha küçük dedi ve ilk görünmeye gittiğimde kese göründü fakat bebek yoktu.
2 hafta sonra görünmesi şart görünmezse kürtaj dedi.
çok endişeliyim... böyle olan varmı aranızda ???bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?