5 haftalık hamileyim lütfen yardım edin...

8 haftalık hamileyim
6. haftada ciddi kanamam oldu doktora gittim bebeği ve kalp atışını gördük
sonrasında sorun olmadı
insan çok tedirgin oluyor ama hemen üzülmeyin

arkadaslar bende yenı hamıleyım doktora gttım cok yenı dedı keseyı gordu ama ne kadarlık oldugunu solemedı 7.05mm mıs oyuzden daha bellı olmazmıs ne kadarlık oldugu ıkı hafta sonra gel dedı bırde benım cok agrım oluyor adet sancısı ve bobreklerımde ıltıhap varmıs ondan kaynaklanıyormus bole bır sorunla karsılasan varmı ne yapmam gerekır

benımde agrılarım var ama tek taraflı bende yenı hamıleyım canım umarım bıse yoktur ama duyduguma gore bebek ılk yerlestıgı zaman olurmus saglıkcıya sormjustum ok takma umarım sendede bendede bır sorun yoktur :)

merhaba arkadaşım,sendeki aynı olay bendede oldu ,bende çok korktum geçen hafta yaşadım 5 hafta 2günlüktü ama kesemi göremediler,yani dış gebelik riski olabilir dendi,daha çok yeni olmasına rağmen bebek fikrine alıştım sanırım çok korktum,pazar günü hafif kahverengi leke geldi korktum ve acile gittik ssk iğrenç beni saatlerce beklettiler 3 defa ultrasona grdim kan değerim hcg 4033 idi bu rakamla kesinlikle görmem gerekir dedi,alttan bakmak istediler izin vermedim.pazartesi olmasını bekledim başka birözel hastaneye gittim,ve ordada çok uğraştılar keseyi göremediler,doktor dediki bak bu tehlikeli bir durum izin vermelisin ve alttan ultrason ile bakmalıyız ,halk arasında düşük tehlkesi olur baktırma denir ama bakmaz isek hayati tehlikedir dış gebellik bu kese görünmeli 5 haftalıkken dedi ,çok utandım ama sonunda çk rahatladım arkadaşım,hemen kese göründü rahmin üst duvarına yapışmış onda görememişiz hiç korkma leke de normal çünkü kese çok sağlıklı görünüyor dedi bugün cumartesi ve benmde hala ağrılarım var bunun normal olacağını söyledi ,yani korkulacak birşey değil ben,im tavsiyem ben ankarda yaşıyorum özel hastaneye 30 lira fark verdim ve içim rahat etti başka bir yere görün için rahat etsin o duygu berbat çünkü,30 ekimde gideceğimtekrar kalp atışını görmek için inş.problem olmaz,hep sabır isteyen dönemler:) mecbur bekleyeceğiz,umarım sende öğrenir rahatlarsın canım..

bende test yaptım cift cizgi belli tam net cıktı benım tahmınımce 4 yaada 5 haftalık bebişim yarın doktora gıtcez umarım bıse yoktur keseyle ılgılıeyvahedigeldismile

bende de 7 haftalıkken hafif lekelenme oldu ama doktorum ilaç verdi bir paket bitirip ilacı bıraktım yerleşim kanaması merak etme dedi şimdilik iyiyim bende bu hafta kontrole gideceğim arkadaşlar korkmayın herşeyin hayırlısı inşallah kucağımıza minik bebişlerimizi alıcaz ALLAH'ın izni ile!.....

arkadşlar bende 4 haftalık gebeyim hemen kese göründü.dr 4hafta sonra gel kalp atışlarını dinleyelim dedi.bakalım ne olacak.hayırlısı.işn. hepimiz hayırlısıyla bebişlerimizi alırız kucağımıza=))

yazdıklarını okuyunca aynı benı anlatıyor dedım bugun bende doktora gıttım 7 haftalık olması gerekırken 5 haftalık cıktı kese gorundu ama henuz bebek yok dedı 2 hafta sonra tekrar kontrole gıdecegım umarım bır sorun cıkmaz daha sonradan normale donuyor mu?

canım bende 2 gün önce doktora gittim 6 haftalık olması gerekiyor ama 4 haftalık gebesin geç yumurtlamışsındır dedi ama bu durumun olumsuz bi yanı var mı yok mu bilmiyorum eğer olumsuz bi yön olsa söylerdi herhalde dimi .

ya forumda okuduklarıma ve cevremden duyduguma gore olumlu yanıt alanda var olumsuz alanda.sanırım beklemekten baska care yokk.ve beklemek cok zor sanırım ben 2 hafta bekleyemeden haftaya bır baska doktora daha gıdecegım bazen kese olusuyormus ama bebek gelişmiyormus umarım ıkımızde boyle bır sorunla karsılasmayızıı haberlerını beklıyorum

Allah sağlıklı uzun ömürlü bebişler nasip etsin hakkımızda hayırlısı

akadaşlar merhabalar bende ekimin 23de kan testi yaptırdım ve hamile ldumuğumu öğrendim 5 haftalık çıktı daha doktor konturolune gitmedim bu cumartesi gidicem fakat internette hesapladığımda son adetimin ilk günü olarak baktığımda 7 hafta 4 günlük çıkıo nese bakalım doktor ne diycek benim sorunumda doktor bakteri ve mantar var demişti ilaçları kullanma demişti bi test yaptır oyle dedi şimdi o ilaçlarıda kullanamıycam fakat arkadaşında dediği gibi vajinamın içinde ince sızılar ve 2 gündürde sildiğimde sanki adetim başlıycak gibi kahve akıntı var neden olur korktum ama inşallah bişi yoktur acil cvp lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…