merhaba arkadaşım,sendeki aynı olay bendede oldu ,bende çok korktum geçen hafta yaşadım 5 hafta 2günlüktü ama kesemi göremediler,yani dış gebelik riski olabilir dendi,daha çok yeni olmasına rağmen bebek fikrine alıştım sanırım çok korktum,pazar günü hafif kahverengi leke geldi korktum ve acile gittik ssk iğrenç beni saatlerce beklettiler 3 defa ultrasona grdim kan değerim hcg 4033 idi bu rakamla kesinlikle görmem gerekir dedi,alttan bakmak istediler izin vermedim.pazartesi olmasını bekledim başka birözel hastaneye gittim,ve ordada çok uğraştılar keseyi göremediler,doktor dediki bak bu tehlikeli bir durum izin vermelisin ve alttan ultrason ile bakmalıyız ,halk arasında düşük tehlkesi olur baktırma denir ama bakmaz isek hayati tehlikedir dış gebellik bu kese görünmeli 5 haftalıkken dedi ,çok utandım ama sonunda çk rahatladım arkadaşım,hemen kese göründü rahmin üst duvarına yapışmış onda görememişiz hiç korkma leke de normal çünkü kese çok sağlıklı görünüyor dedi bugün cumartesi ve benmde hala ağrılarım var bunun normal olacağını söyledi ,yani korkulacak birşey değil ben,im tavsiyem ben ankarda yaşıyorum özel hastaneye 30 lira fark verdim ve içim rahat etti başka bir yere görün için rahat etsin o duygu berbat çünkü,30 ekimde gideceğimtekrar kalp atışını görmek için inş.problem olmaz,hep sabır isteyen dönemler:) mecbur bekleyeceğiz,umarım sende öğrenir rahatlarsın canım..