5 haftalık hamileyim..

xtubisx

rabbime emanetsin bebekim
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2009
202
0
96
Gaziantep
selam kızlar bende 5 haftalık hamileyim..allahın izniyle ilk bebeğim olacak..
bu arada hamile arkadaşlara bişey sormak istiyorum..bazen karnım çok kötü ağrıyor..sizdede oluyormu

gözün aydın canm.alah hayırlısıyla kucağına alamyıda nasip etsin.darısı olmayanların başınaa .aminn

tebrik ederim.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.bu dönemlerde ağrı normaldir.gaz da yapabilir onun için sancı olabilir.olağandışı ve çok şiddetli kasık ağrılarında doktoruna danışmanda fayda var.

Tebrik ederim canım.Karın ağrısı bende de oluyordu.Bir de o sırada karnım şişiyordu.Normalmiş

canım tebrikler rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allah olmayanlarada versin.bu sıralar bu tür ağrılar çok normal özlellikle kasık ağrıalrı.bebek yerleşiyor canım.

saolun canlar...rabbim tüm dileyenlerede en kısa zamanda hayırlısıyla nasib etsin..

bir kaç dakika sürüyor ağrılarım..
gece saat 3 te sanki sol kasığımdan bir parça kopardılar.. çok canım acıdı o yüzden tedirgin oluyorum ..dr ilk gittiğimde hasta olacakmışım gibi kasık ağrım olduğunu sölemiştim..normal dedi..inşallah öledir kızlar.

tebrikler canım.Allah sağlık sıhhatli hayırlı bişekilde doğumu nasip etsin.

--------------------------------------------------------------------------------

arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende 1 hafta önce beta hcg yaptırdım 5 haftalık hamileyim, ama hamile olduğuma dair hiç bir belirtim yok, ne bulantı ne kusma, ne yorgunluk ne halsizlik, ne bişeyden tat alamama. bakalım bugün doktora gideceğim, inşallah herşey yolundadır

canım bende 6 haftalık hamileyim ama bendede hiç bi değişiklik yok..erken uyumaktan başka bünye meselesi galiba

dün doktora gidemedim sezeryanı çıkmış, bugüne kaldı, dün iş çıkışı tıp merkezine gidip tekrar baktırdım beta hcg ye, 10.000 nin üzerinde çıktı için biraz rahatladı, ilk defa gideceğim doktora gebelik için, çok heyecanlıyım bi an önce saat 5 olsa :))))))))))))

tubiş tebrikler canım bende 5.haftadayım benimde sağ kasğım sürekli ağrıyo adet olucakmışım gibi bazen panik yapıyorum bende ama genelde soruyorum çoğu kişide öyle oluyormuş

slm arkadaşlar bende 5 haftalık hamileyimmm hep yorgunum sürekli yatıyorum uyuyorum ve belim çok ağrıyor onunda dışında bulantım yok normalde çok aktif biriydim şimdi kendimi tanıyamıyorum ama olsun ben çok mutluyum küçük kelebeğim içimde çünkü... bide bu ay sonu kalp atışlarını duysam Allah hepimize hayırlısını nasip etsinnn:ecrin_bebek:

tubiş tebrikler canım bende 5.haftadayım benimde sağ kasğım sürekli ağrıyo adet olucakmışım gibi bazen panik yapıyorum bende ama genelde soruyorum çoğu kişide öyle oluyormuş

tebrikler canımm hayırlı olsun bebişin..evet ağrı gelince insan panikliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…