slm arkadaşlar bende 5 haftalık hamileyimmm hep yorgunum sürekli yatıyorum uyuyorum ve belim çok ağrıyor onunda dışında bulantım yok normalde çok aktif biriydim şimdi kendimi tanıyamıyorum ama olsun ben çok mutluyum küçük kelebeğim içimde çünkü... bide bu ay sonu kalp atışlarını duysam Allah hepimize hayırlısını nasip etsinnn:ecrin_bebek:
canimm oyle niye diyosunkii ..once tebriklerrr ..lutfen icini oyle karartma ahhh bende hamis olsammm keskeee ben raziyimm aci cekmeye yavrumm icinn ...yinede gecmisolsun:1hug:bende su anda 5 haftalık hamileyim ikinci bebegime çok mutsuzum
hiç beklemiyorum sabah test yapptm tansiyonum çok kötü
ilk hamileleğim cok zor geçmişti
3 ay sabah gece bulantı ve kusma ile işim çok zor çok
Aynnn bndede oluyr bnde ilk defa hamileyim adet sancisi gibiselam kızlar bende 5 haftalık hamileyim..allahın izniyle ilk bebeğim olacak..
bu arada hamile arkadaşlara bişey sormak istiyorum..bazen karnım çok kötü ağrıyor..sizdede oluyormu
Hayirli uğurlu olsun sağlıkla kucağınıza alin inşallah bana doktorum.normal diyordu rahim buyudugu için agri olur diyordu ama siz yine de doktorunuzu bu konu hakkında bilgilendirinselam kızlar bende 5 haftalık hamileyim..allahın izniyle ilk bebeğim olacak..
bu arada hamile arkadaşlara bişey sormak istiyorum..bazen karnım çok kötü ağrıyor..sizdede oluyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?