5 haftalık hamileyim..

tebrikler canım hayırlı olsun..sen evdesin galiba dinlenme imkanın varr ben çalıştığımdan malesef öle bi lüksüm yokk

bende su anda 5 haftalık hamileyim ikinci bebegime çok mutsuzum
hiç beklemiyorum sabah test yapptm tansiyonum çok kötü
ilk hamileleğim cok zor geçmişti
3 ay sabah gece bulantı ve kusma ile işim çok zor çok

bende su anda 5 haftalık hamileyim ikinci bebegime çok mutsuzum
hiç beklemiyorum sabah test yapptm tansiyonum çok kötü
ilk hamileleğim cok zor geçmişti
3 ay sabah gece bulantı ve kusma ile işim çok zor çok
canimm oyle niye diyosunkii ..once tebriklerrr ..lutfen icini oyle karartma ahhh bende hamis olsammm keskeee ben raziyimm aci cekmeye yavrumm icinn ...yinede gecmisolsun:1hug:

oncelıkle gozun aydın canım... allahım tamamına erdısın... bende o kasık agrılarıyla ogrenmıstım hamıle oldugumu... sımdı 8 haftalıgız:) kasık agrıları bebek rahıme yerlesırken oluyomus doktorum oyle demıstı... yanı endıselenecek bısey yok sadece bebısın yerlesıyor yerıne annesiii...

bu kasık ağrısı dediğiniz her iki kasıkta da mı oluyo yoksa tek kasıkta mı?

evet cnmbende 5 haftalık hamıleyım.malesef ıkı buklum oluyorumkarınagrısından.ama bugun doktora gttm ve sordum rahım genısledıgı ıcın oluyor.ılkhamılelıkte oldukca normalmış.ben bu agrıyı 2 haftadır cekıyorum..ama folik asit plus ıcmeyııhmale tme bebegının gelısımı ıcın lmaz:

hayırlı olsun,bende 6 haftalık hamileyim,
ağrılar çok normal bendede oluyor,korkulacak bişey yok :)

tebrikler canım..Allah kucağınada almayı nasip etsin inşalah..darısı tüm isteyenlerin başına tez zamanda inşallah.

korkmana gerek yok oluyormuş benimkide 5 haftalık:):) ay başlarında ağrır, üşütürsen ağrır,soğuk içersen ağrır diyorlar dikkatt etmüstakbell anne:) bide en kısa zamanda doktora git hayırlı olsun bebeğinnn

xtubisx tebrik ederim A llah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin bende 5 haftalık hamileyim aynı ağrılar benim de oluyor sanırım endişelenecek birşey yok

Hayırlı uğurlu olsun
Allah kucağna aldıın günleri de göstersin
Ben de 6 haftalık hamileyim canım
karın ağrım oluyodu hala oluyo
doktora sordum
ağrılar hep aynı taraftaysa kist vardır dedi
ultrasonda baktık cidden kist varmış
3 cm lik
ama doktor önemli bişey değil hamilelikte olabilir zaman kaybolur dedi
cumartesi başka doktora gittiğimde yine sorucam tabi
sen de doktora gittiğinde söyle canım

Evet canım şu an bende aynı durumdayım karnıma birden kramp giriyo gibi oluyo bide bende rahim ağzı açıklığı var fitil falan kullaniyorum .hepimiz sağsalim alalim kucağımıza inşallah bebişlerimizi

selam kızlar bende 5 haftalık hamileyim..allahın izniyle ilk bebeğim olacak..
bu arada hamile arkadaşlara bişey sormak istiyorum..bazen karnım çok kötü ağrıyor..sizdede oluyormu
Hayirli uğurlu olsun sağlıkla kucağınıza alin inşallah bana doktorum.normal diyordu rahim buyudugu için agri olur diyordu ama siz yine de doktorunuzu bu konu hakkında bilgilendirin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…