- 11 Nisan 2016
- 54
- 66
- 8
- 42
- Konu Sahibi SinemNazli
-
Kizlar bugun ogrendim bebegimi :) belirtilerimi yazmak istedim cok uykum geliodu , halsizdim, sari beyaz akintim oldu, karnim agridi ve asiri acikmaya basladim. Bugun adetim 6 gun gecti ve idrardada kandada cikti. Allah bekleyen herkese nasip etsin... Ben iki sene bekledim umudunuzu kaybetmeyin ve kafaniza takmayin.ben takmadigim ay hamile kaldim.
Kan değerin kaç çıktı canım 1 hafta sonra?Kizlar bugun ogrendim bebegimi :) belirtilerimi yazmak istedim cok uykum geliodu , halsizdim, sari beyaz akintim oldu, karnim agridi ve asiri acikmaya basladim. Bugun adetim 6 gun gecti ve idrardada kandada cikti. Allah bekleyen herkese nasip etsin... Ben iki sene bekledim umudunuzu kaybetmeyin ve kafaniza takmayin.ben takmadigim ay hamile kaldim.
Kizlar bugun ogrendim bebegimi :) belirtilerimi yazmak istedim cok uykum geliodu , halsizdim, sari beyaz akintim oldu, karnim agridi ve asiri acikmaya basladim. Bugun adetim 6 gun gecti ve idrardada kandada cikti. Allah bekleyen herkese nasip etsin... Ben iki sene bekledim umudunuzu kaybetmeyin ve kafaniza takmayin.ben takmadigim ay hamile kaldim.
Oldu canim sancim bile oldu ama gelmedi kirmizilarAdet olacakmis hissi siskinlik oldumu?tebrik ederim canim seni hayirli olsun
Kan değerin kaç çıktı canım 1 hafta sonra?
Telefonda ogrendim canim 1500 kusur dediler ama aksam esim alicak sonucu tam soylerim
Bende 5+2 'yim ayni zamanlarda Doğum yapacağız insallahaynı zamanda hamile kalmışız :)
Insallah canim Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsinBende 5+2 'yim ayni zamanlarda Doğum yapacağız insallah
Aminnn insallahInsallah canim Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin
Ben simdi dr a gitsem kalp atisini duyarmiyim acabaBende 5+2 'yim ayni zamanlarda Doğum yapacağız insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?