- Konu Sahibi SinemNazli
-
Tebrik ederim canım. Kazasız belasız bebeğini kucağına alırsın inşallahKizlar bugun ogrendim bebegimi :) belirtilerimi yazmak istedim cok uykum geliodu , halsizdim, sari beyaz akintim oldu, karnim agridi ve asiri acikmaya basladim. Bugun adetim 6 gun gecti ve idrardada kandada cikti. Allah bekleyen herkese nasip etsin... Ben iki sene bekledim umudunuzu kaybetmeyin ve kafaniza takmayin.ben takmadigim ay hamile kaldim.
After 10 yaziodu ustunde canim onu hatirliyorum bitekTebrik ederim canım. Kazasız belasız bebeğini kucağına alırsın inşallahtestin markasi neydi cnm hatirliyirmusun
Tsk edrm cnmAfter 10 yaziodu ustunde canim onu hatirliyorum bitek
yok hayır biraz daha büyüsün bence ben cumartesi gideceğimBen simdi dr a gitsem kalp atisini duyarmiyim acaba
Ohhh en sevdiğim haber hayırlı olsun allah kucağınıza almayı naşıp etsinKizlar bugun ogrendim bebegimi :) belirtilerimi yazmak istedim cok uykum geliodu , halsizdim, sari beyaz akintim oldu, karnim agridi ve asiri acikmaya basladim. Bugun adetim 6 gun gecti ve idrardada kandada cikti. Allah bekleyen herkese nasip etsin... Ben iki sene bekledim umudunuzu kaybetmeyin ve kafaniza takmayin.ben takmadigim ay hamile kaldim.
Çok zor canım. Keseyi gorebilirsin ama büyük ihtimalle :) Allah sağ saglim kucağına almayı nasip etsin. Bütün isteyenlerede kısa zamanda nasip etsin hayırlısıylaBen simdi dr a gitsem kalp atisini duyarmiyim acaba
bu bebeğin gelişimini gösteren bilgiyi nasıl ekleyeceğim ben :)
Tsk ederim Cnm bakalim olacak mi yaptım amaYukarıda adının yazdığı yer var ya oaraya gir kişisel bilgilerinin olduğu sayfada aşağılarda hamilelk takvimi gbi biyer var orayi seç kaydet cnm
Gözünüz aydın canım Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza da almayı nasip etsinKizlar bugun ogrendim bebegimi :) belirtilerimi yazmak istedim cok uykum geliodu , halsizdim, sari beyaz akintim oldu, karnim agridi ve asiri acikmaya basladim. Bugun adetim 6 gun gecti ve idrardada kandada cikti. Allah bekleyen herkese nasip etsin... Ben iki sene bekledim umudunuzu kaybetmeyin ve kafaniza takmayin.ben takmadigim ay hamile kaldim.
Tsk ederim Cnm bakalim olacak mi yaptım ama
İnsallah canimOlmuş cnm yaklaşık aynı zamanda doğum yapcaz ins:)
Tebrik ediyorum Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsinKizlar bugun ogrendim bebegimi :) belirtilerimi yazmak istedim cok uykum geliodu , halsizdim, sari beyaz akintim oldu, karnim agridi ve asiri acikmaya basladim. Bugun adetim 6 gun gecti ve idrardada kandada cikti. Allah bekleyen herkese nasip etsin... Ben iki sene bekledim umudunuzu kaybetmeyin ve kafaniza takmayin.ben takmadigim ay hamile kaldim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?