5 haftalık hamişler buyrun duygularımızı paylaşalım. :):):)

Kızlarr bu bulatılar sabah olur derlerya daha çok hani..Bende aksine öğleden sonra tavan yapıyorr nevrim dönüyor
Birde ne giyeceğimi şaşırdım kot giyiyorum sıkma diyorlar..Eşofmanla da işe gidemem ya:) doktoruma sormayıda unuttum..siz ne giyiyorsunuz?

kızlar benim bulantılarım falan hiçbişeyim yok.sabah normal kalkıyorum.olsu istiyorum aslında şimdi böyle bişey hissetmiyorum belki bulantılar başlayınca hissederim diye düşünüyorum ama yok.öffffff

dün akşam ilk kez bebeğimi gördüm. 5+4 günlük hamileyken kalp atışlarını dinledik. çok sağlıklı şimdilik. çok da heyecanlıyım. şükürler olsunnn

bende ara sıra oluyo ama kesilio. bugün kontrolüm var bende soracam bakalım

ben de az oluyo ama tuttu mu tutuyor. doktor ilaç yazdı. kusma olup olmadığını sordu yok dedim. bugün ilacı alıcam . ismini yazarım doktoruna sorars kullanırsın. ama doktoruna danış muhakkak ilaç verecektir. çekme boşuna herşeyin çaresi var artık bebeğede sanada yazık. yediklerimizde çok önemli biliosun

şanslı annelerdensin benim bir arkadaşım da yeni doğum yaptı hiç mide bulantısı yoktu öğle güzel bi hamilelik geçirdi ki sorma umarım seninde öğle olur

bende 6 hafta içindeyim göbek çıkmıyo tabi ama kot kemer vs sıkıştırıo rahatsız edio. ben yeni streç biçiminde kotlardan aldım. bi beden büyük tabi. onunla çok rahatım. daha çok likralı şeyler al. doğumdan sonrada daraltır giyersinn.

şanslı annelerdensin benim bir arkadaşım da yeni doğum yaptı hiç mide bulantısı yoktu öğle güzel bi hamilelik geçirdi ki sorma umarım seninde öğle olur

öyle miyim dersin ben olsun da hissedeyim istiyodum aslında böyle hiçbişey anlamıyorum ki hamileliğimden.inşallah hepimizin hamileliği sıkıntısız geçer.allah hepimizin yardımcısı olsun.senin bebişin ne kadarlık oldu?

yaa kızlar benim midemin nezaman bulanacağı belli olmuyor birgün iyiyyim bir gün çok kötü... yarın cumartesi.. dr randevum var.. gidicem tekrar.. acaba bebişimi görebilir miyim.. kap atışlarını falan duyabilir miyim? yarın 5+4 günlük oluyorum

duyulmaz diye biliyorum ama yanlışta yönlendirmeyeyim canım seni.6-7 haftalıkken duyuluyormuş doktorum da bana öyle dedi ama mucize bu belli mi olur duyarsın inşallah:)))

hamilelik aslında karnımız şiştiğinfde yaşanıyor ve o zamanlar o kadar çok sorununmuz olacakki bu günleri arayacağız. bende bu konuda kendimi şanslı hissediyoprum. mide bulantılarım gelip gidio. aslında kilo olayına taktım beslenmeme çok dikkat ediyorum.şu an açım mesela. ama bu saatte yediğimin bebişe faydası. eşim telefonda çok çok ye deyip duruyo ama ben sağlıklı saatli beslenmeye çalışıorum. 5+6 bugün.senin

ben tam 5+4 günlükken duydum ve gördüm. heyecan yapma tadını çıkar

görünüyor canım bende 5 haftalıkken gittim üstten bişey göremedi vajinal ultrosnla baktı minicik mercimektende küçük bi siyah nokta gördü 5 gün sonra çagırdı buyumuştu hepsi göründü içini rahat tut biz heycan yapsakta onlar çok çççabuk büyüyorrr:)))

merhaba kızlar bı kac ay önce bende bu topıge yazdım cok heyecanlıydım ve cok sorular vardı kafamda ama zamanla hersey yerlı yerıne oturdu cok sukur hıc bır sorun olmadan 5 aylık olmaya az kaldı ınsallah sizlerde görürsünüz bugünleri az önce anne yemek ye dıye tekme attı artık onu hıssedıyorum sizde bugunlere gelın ınsallah cunku hayatta doyulmayacak en guzel duygu olsa gerek bu tekmeler :) ve stres yapmayın ben hıc kılo alamadım ama bebek gayet saglıklı gerektıgı gibi gelısmesı kılosu o alıyor demekkı hıc kendımı sıkmadım ama zararlı seyler yemedım meyvemı sebzemı yogurdumu kuru yemısımı hep gündemımde tuttum yemek yıyemedıgım zaman meyve kuru yemıs gibi faydalı seyler yedım beyini için faydalı dıye önemlı olan yararlı seyler yemek cok yemek değil zaten zamanla cok tıka basa yemek yıyemıyceksınız bı şişlik olacak midenızde az ve sık yıceksınız hıc endıse etmeyın ferah olun sakin olun stresden uzak olun en buyuk tavsıyem huzurlu olun.. sağlıkla kalın evlatlarınıza cani gönülden sevgı ve bol öpücük :)

bende bebegimi cumartesi gördüm kocaman olmuş elleri ayakları tomurcuk kadar olmuş onu çok zseviyorummmmm bebgimm beneimmm allh hepimize yardım etsin kızlar çok güzel bir duydu:))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…