- 14 Kasım 2011
- 1.144
- 9
- 158
- Konu Sahibi Selvi Giray Korkmaz
-
slm kızlar ben geldim bende 5 haftalık hamişim
Kızlar sizinde mideniz bulanıyor mu? ben nasıl önüne geçiceğimi şaşırdım(
Kızlarr bu bulatılar sabah olur derlerya daha çok hani..Bende aksine öğleden sonra tavan yapıyorr nevrim dönüyor
Birde ne giyeceğimi şaşırdım kot giyiyorum sıkma diyorlar..Eşofmanla da işe gidemem ya:) doktoruma sormayıda unuttum..siz ne giyiyorsunuz?
bende ara sıra oluyo ama kesilio. bugün kontrolüm var bende soracam bakalım
kızlar benim bulantılarım falan hiçbişeyim yok.sabah normal kalkıyorum.olsu istiyorum aslında şimdi böyle bişey hissetmiyorum belki bulantılar başlayınca hissederim diye düşünüyorum ama yok.öffffff
Kızlarr bu bulatılar sabah olur derlerya daha çok hani..Bende aksine öğleden sonra tavan yapıyorr nevrim dönüyor
Birde ne giyeceğimi şaşırdım kot giyiyorum sıkma diyorlar..Eşofmanla da işe gidemem ya:) doktoruma sormayıda unuttum..siz ne giyiyorsunuz?
şanslı annelerdensin benim bir arkadaşım da yeni doğum yaptı hiç mide bulantısı yoktu öğle güzel bi hamilelik geçirdi ki sorma umarım seninde öğle olur
yaa kızlar benim midemin nezaman bulanacağı belli olmuyor birgün iyiyyim bir gün çok kötü... yarın cumartesi.. dr randevum var.. gidicem tekrar.. acaba bebişimi görebilir miyim.. kap atışlarını falan duyabilir miyim? yarın 5+4 günlük oluyorum
öyle miyim dersin ben olsun da hissedeyim istiyodum aslında böyle hiçbişey anlamıyorum ki hamileliğimden.inşallah hepimizin hamileliği sıkıntısız geçer.allah hepimizin yardımcısı olsun.senin bebişin ne kadarlık oldu?
yaa kızlar benim midemin nezaman bulanacağı belli olmuyor birgün iyiyyim bir gün çok kötü... yarın cumartesi.. dr randevum var.. gidicem tekrar.. acaba bebişimi görebilir miyim.. kap atışlarını falan duyabilir miyim? yarın 5+4 günlük oluyorum
mrb lar bende 5+2 günlük hamileyim ve biraz stresli bi anneyim. 4+5 te doktora gittim ( tam 3 farklı doktora )sadece kese var. yolk kesesi görülmedi hala. sen ne kadarlık hamilesin. 2 gün sonra kontrolüm var . görebilecek miyim acaba:18:
görünüyor canım bende 5 haftalıkken gittim üstten bişey göremedi vajinal ultrosnla baktı minicik mercimektende küçük bi siyah nokta gördü 5 gün sonra çagırdı buyumuştu hepsi göründü içini rahat tut biz heycan yapsakta onlar çok çççabuk büyüyorrr:)))[/QUOTE
5+4 te göründü şükürler olsun. bide kucağımıza
alsaydıkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?