- 16 Eylül 2009
- 14.267
- 9
- 733
- Konu Sahibi Selvi Giray Korkmaz
-
tatlım sorun yok gibi 11i 21 arası kaldıysan doğrudur görünür demekki ilişki sonrası hemen tutmuş erken döllenme olmuş olabilir benim sat 18 ocak 6+5teyim 6 7 haftalarda görünüyo kalp atışı içini ferah tut sen
yine ben ^^ hani yurtdisinda olan. Sizlerden yardim alan. Acikcasi cok yalnizim burada kayinvalidemin gidisi beni yikti(gorumcemin kizina bakmak icin singapura tasindi.ama tasindiktan sonra hamile oldugumu ogrendik).aklima takilan sorular oluyor kimseye soramiyorum.Doktorlar sadece muane ediyor sorularima evet hayir uygundur diye cevap veriyorlar.Acayip mide bulantilarin,mide yanmasi ve eksime gibi sikayetlerim vardi.hic birsey yiyemiyor su dahi icemiyordum.gorumcemi aradim(singapurda olan) bulantilar icin sen ne yaptin dedim bana 'bulanti onleyici band'i kullandigini soyledi.butun eczanelerde aradik yok.neyse turkiyede online satis yapan bir sitede buldum onlarda 3 haftada elime ulasabilecegini soylediler.ben o kadar dayanamazdim.sonra koredeki sitelerde buldu.acayip pahali birsey ve hamile bayanlarin cogu ise yaramadigini yazmis.ben herseyi goze aldim.70 dolara satilan urun ertesi gun elimdeydi.uzerinde 4 dil aciklama vardi ve 1tanesi Allaha cok sukur turkceydi.bu urun ozellikle yol tutmasi,ameliyat sonrasi ve kemoterapi sonrasi bulantilari onledigini ama hamilelikte bulantilarin azalttigini yazmis.yani onlemiyor azaltiyordu.Hemen taktim koluma.2-3 saat bir degisiklik olmadi. ama birden suyu rahatlikla icebildigimi fark ettim. ve midemdeki kaynamada yok olmustu.inanamadim.mucize gibiydi.butun o kotu yorumlara ragmen bana fayda vermesi cok mutlu etti.param bosa gitmedi.aslinda sizlerde bu bandin ozelligini ogrenince evdede yapabilirsiniz.bu bandin icinde ufacik bir buton var.butonun amaci akapunktur ozelliginde.dogru noktalara uygulaninca mide rahatsizligini azaltiyor.her iki bilege uygulamak sart.avuc icinden 2-3 parmak ilerisine noktayi uyguluyorsunuz.bu basinc sonrasinda rahatlama oluyor.acikcasi ben reklam yapmiyorum yada urun satisi gibi birsey amacim benim gibi rahatsiz olan anne adaylarina uyguladigim yontemi soyluyorum.turkiyede satilan urunu bilmiyorum.ve hamilelerin cogu ise yaramadigini yazmis.benim gibi kusma degil bulanti sikayeti olanlara tam etki gosteriyor sanirim.Sorulariniz olursa seve seve cevaplarim.ozel mesaj atmayin dedigim gibi pazarlama yada satis amacim yok.
ben cesaret edemem bilmediğim ürünü kulanmam yorumlar pozitıf olsa bile.. umarım bir zararı yoktur
benmde kasıklarım çok ağrıo dolgunluk hissediorm 2.bebeğim ama çok farklı.bu arada halk arasındaki bi söylentiyi paylaşayım sizinle,sağ tarafta ağrı erkek,sol taraf ağrısı kız bebekte olurmuş.bakalım bizde doğru olacak mkı?
kızlar doktor bana 5 haftalık hamilesin dedi. ama son adet tarihime göre hesaplıyorum 7 haftalık çıkıyor. son adet tarihim 7 şubat. bide siz söyleyin kaç haftalık :)
internetteki hesaplayıcılardan yapıyorum 7 çıkıyor :/
2 hafta önce beta hcg testinde baktırdım. 5 haftalık yazıyor.ben doktora dün sordum 5 haftalık dedi.bu bebiş hepmi 5 haftalık :)
hangi siteden bakıyosun link verirmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?