5 haftalık hamişler buyrun duygularımızı paylaşalım. :):):)

yine ben ^^ hani yurtdisinda olan. Sizlerden yardim alan. Acikcasi cok yalnizim burada kayinvalidemin gidisi beni yikti(gorumcemin kizina bakmak icin singapura tasindi.ama tasindiktan sonra hamile oldugumu ogrendik).aklima takilan sorular oluyor kimseye soramiyorum.Doktorlar sadece muane ediyor sorularima evet hayir uygundur diye cevap veriyorlar.Acayip mide bulantilarin,mide yanmasi ve eksime gibi sikayetlerim vardi.hic birsey yiyemiyor su dahi icemiyordum.gorumcemi aradim(singapurda olan) bulantilar icin sen ne yaptin dedim bana 'bulanti onleyici band'i kullandigini soyledi.butun eczanelerde aradik yok.neyse turkiyede online satis yapan bir sitede buldum onlarda 3 haftada elime ulasabilecegini soylediler.ben o kadar dayanamazdim.sonra koredeki sitelerde buldu.acayip pahali birsey ve hamile bayanlarin cogu ise yaramadigini yazmis.ben herseyi goze aldim.70 dolara satilan urun ertesi gun elimdeydi.uzerinde 4 dil aciklama vardi ve 1tanesi Allaha cok sukur turkceydi.bu urun ozellikle yol tutmasi,ameliyat sonrasi ve kemoterapi sonrasi bulantilari onledigini ama hamilelikte bulantilarin azalttigini yazmis.yani onlemiyor azaltiyordu.Hemen taktim koluma.2-3 saat bir degisiklik olmadi. ama birden suyu rahatlikla icebildigimi fark ettim. ve midemdeki kaynamada yok olmustu.inanamadim.mucize gibiydi.butun o kotu yorumlara ragmen bana fayda vermesi cok mutlu etti.param bosa gitmedi.aslinda sizlerde bu bandin ozelligini ogrenince evdede yapabilirsiniz.bu bandin icinde ufacik bir buton var.butonun amaci akapunktur ozelliginde.dogru noktalara uygulaninca mide rahatsizligini azaltiyor.her iki bilege uygulamak sart.avuc icinden 2-3 parmak ilerisine noktayi uyguluyorsunuz.bu basinc sonrasinda rahatlama oluyor.acikcasi ben reklam yapmiyorum yada urun satisi gibi birsey amacim benim gibi rahatsiz olan anne adaylarina uyguladigim yontemi soyluyorum.turkiyede satilan urunu bilmiyorum.ve hamilelerin cogu ise yaramadigini yazmis.benim gibi kusma degil bulanti sikayeti olanlara tam etki gosteriyor sanirim.Sorulariniz olursa seve seve cevaplarim.ozel mesaj atmayin dedigim gibi pazarlama yada satis amacim yok.

bu sure icinde kimse yorum yapmamis.benim bulantim bugun bayagi cogaldi.band olmasina ragmen.bandlarla beraber hediye olaran bana 2 paket zencefil sekeri gondermisler.korece internette arastirma yaptim.zencefil bulanti ve hazimsizlik icin iyi geliyormus.hemen agzima bir tane attip.biraz bulantimi hafifletti.madem zencefil boyle durumlar icin iyi yarin doktoruma sorayim zencefilli kore yemeklerini yiyebilirmiyim diye. bugun babamdan kargo aldim.canim babacigim bana tuzlu krakerler yollamis hemde depo yapacak kadar. bence sizler cok sanslisiniz Canim ulkem Turkiyem'de hamile olmak vardi ^^

kızlar c.tesi doktora gittim 6+2 sin dedi.
anca gördü keseyi geçen hafta görememişti.
ben bılerek iyice gorunsun gene gene görünmedi çağırmasın dıye geç gittim.kalp atışlarınıda duyduk :)
6. haftam bitti ama hiçbir belırtım yokkkk

selam arkadaşlar bugün 8. haftama girdim belirtilerim var çok bulantım var ve kokulara çok hasasım bu belirtiler 5. hafta gibi aniden başladı diye bilirim
zor ama çok mutluyum bebeğimin kalbi atıyor umarım bulantım kısa zamanda bitter salıcakla kalın..

ben cesaret edemem bilmediğim ürünü kulanmam yorumlar pozitıf olsa bile.. umarım bir zararı yoktur

ben cesaret edemem bilmediğim ürünü kulanmam yorumlar pozitıf olsa bile.. umarım bir zararı yoktur

hehhe ben cok cesaretli olmasam sevdigim adamin pesinde taa korelere gelmezdim ^^ neyse aldigim sitede belki 200 yorum vardi ve bunlarin yude 70i ise yaramadigi yonundeydi.ben sansimi denemek istedim.gayet memnunum.dun cikarma vakti geldigi icin 6 saat cikardim.ama o 6saat bana iskence oldu.yatincaya kadar bulantim ve mide de yanma oldu.uyumadan once tekrar taktim.sabah uyandigimda bulantim yoktu.doktoruma sordum hic bir sakincasi yok.hatta bulantini kestigi icin rahat yemek yiyebilir bebeginin vitaminini dogal yollarla karsilayabilirsin dedi. soyle dusun hamileyken saat takmak zararlimi? degil bu bileklik oyle saat gibi takiyorsun.ama bende ise yaradi diye kimseye onermek istemiyorum.

selam kızlar ben de 5+3 günlük hamileyim tabi hala düşmemişse bir haftadan fazladır kahverengi lekelenme oluyor cumca günü çok ağrım old. için dr a gittim alttan baktıktan sonra aşağıya kaymış düşük yapıyor olabilrsin dedi ondan sonra az bişe kanamam oldu başka bi doktorumu aradım proluton iğne vurun dedi ondan sonra kanama pembeyedöndü ağrım da hafifledi ama ertesi gün tekrar sancılar akıntılar pembe ve kahverengi...yarın inşallah tekrar doktora gitcem inşallah keseler görünür lütfen dua edin benim ki tüp bebek ikinci denmeydi dondurulmuştu ikiz olunca bi de aşağıya tutununca çok ağrı oluyormuş diye duydum doğru mudur acaba hiç parça da gelmedi ama inşallah hayırlısıyla alırız kucağımıza hepimiz...evde yatıp durduğum bu günlerde bana destek oldunuz hepinize teşekkürler..

benimde sag kasıgım çok agrıyor batma gibi böyle gaz sanacısı gibii normaldir herhalde :))

kızlar doktor bana 5 haftalık hamilesin dedi. ama son adet tarihime göre hesaplıyorum 7 haftalık çıkıyor. son adet tarihim 7 şubat. bide siz söyleyin kaç haftalık :)

internetteki hesaplayıcılardan yapıyorum 7 çıkıyor :/

canım bende hesaplıyorum 5+1 cıkıyor. bir yanlıslık yapmadıgına emin misin ?? satın 7 subat olduguna göre ;

Şu anda 5 hafta 1 günlük hamilesiniz. Bebeğinizin tahmini doğum tarihi 13 Kasım 2012'dur. Bebeğinizin burcu, muhtemelen akrep olacaktır.

2 hafta önce beta hcg testinde baktırdım. 5 haftalık yazıyor.ben doktora dün sordum 5 haftalık dedi.bu bebiş hepmi 5 haftalık :)

2 hafta önce beta hcg testinde baktırdım. 5 haftalık yazıyor.ben doktora dün sordum 5 haftalık dedi.bu bebiş hepmi 5 haftalık :)

canım kan testinde değerin yuksek cıkmıs olabilir dolayısıylada hafta sayısı yukselebilir.. senin suan 7 haftalık hamile olabilmen için satının 25 ocak olması lazım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…